Op zoek naar vs?

vs
Home Vicious Syndicate.
Deck Matchup Winrates. vS Meta Score. vS Power Rankings. Data Reaper Live. GOLD vS Live App. Archived Data Reaper Reports. Wild Data Reaper. Wild Data Reaper 25. Wild Class/Archetype Distribution. Wild Matchup Winrates. Wild vS Meta Score. Wild vS Power Rankings.
V.s. muziek Wikipedia.
In plaats van de afkorting wordt ook weleens een klein brilletje gedrukt of ingeschreven, ten teken dat men alert dient te zijn bij het omslaan. Moderne muzieknotatiesoftware is soms in staat om dit brilletje of deze afkorting automatisch te plaatsen indien de volgende pagina bijvoorbeeld veel snelle noten bevat, of een complexe passage gespeeld dient te worden.
de VS is / zijn een groot land Genootschap Onze Taal Onze Taal.
VS is / zijn. VS is / zijn. Wat is juist: De VS is een groot land of De VS zijn een groot land? Zowel De VS is een groot land als De VS zijn een groot land is juist.
Verenigde Staten Wikipedia.
Dit wordt volgens Amerikaans recht beschouwd als het gebruik of beheer van eigendommen zonder toestemming van de rechtmatige eigenaren. Het hoofdkwartier van de Verenigde Naties bevindt zich in New York. Als gevolg van het militaire, economische en culturele overwicht van de Verenigde Staten in de wereld besteedt de politiek in de VS veel aandacht aan buitenlandse relaties. Na het einde van de Koude Oorlog, in het begin van de jaren 1990, werd de VS meer dan ooit het machtigste land ter wereld, 24 een situatie waarmee het land zelf ook heeft moeten leren omgaan. Aan de ene kant wekt het enorme overwicht wantrouwen, aan de andere kant doen landen die in een noodsituatie zitten Koeweit, Rwanda, voormalig Joegoslavië al snel een beroep op de Verenigde Staten, omdat het de beste middelen voor krachtige interventie waar ook ter wereld heeft. Het buitenlandse beleid van de VS is in de geschiedenis meerdere keren van koers veranderd tussen isolationisme en interventionisme.
vs Wiktionary.
Further reading edit. vs in Trésor de la langue française informatisé The Digitized Treasury of the French Language. Confusedly borrowed from English vs versus, based on the notion that it means with in pairing phrases. Abbreviation of vi with; along with.
VS Wikipedia.
VS codice ISO 3166-2CH: del Canton Vallese Svizzera. VS codice ISO 3166-2CL: della regione di Valparaíso Cile. VS codice ISO 3166-2RO: del distretto di Vaslui Romania. VS designazione degli squadroni della US Navy per Scouting Squadron, Anti-Submarine Squadron, Sea Control Squadron.
Vs. Pearl Jam Wikipedia.
Vs" Versus is het tweede muziekalbum van de Amerikaanse rockband Pearl Jam en is in oktober 1993 uitgegeven. De verkoop van Vs. brak na uitkomst het Amerikaanse record van totaal aantal verkochte platen in de eerste week na vrijgave: bijna 1 miljoen exemplaren.
VS Wikipedia.
From Wikipedia, the free encyclopedia. Jump to navigation Jump to search. Look up VS, vs., in Wiktionary, the free dictionary. vs is often an abbreviation for versus. VS, vs, V S, and variants may also refer to.: 1 Arts and entertainment.
VS Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met VS of met VS in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van VS inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van VS en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons