Cruise azie inclusief vlucht

  • Abonneren
  • Aandeel

Shanghai De aangeboden cruises zijn standaard op basis van volpension tenzij anders aangegeven, daarnaast zijn belastingen en havengelden altijd inbegrepen in de getoonde prijs. Het restaurant en de bar liggen aan het water en het hotel heeft ook een zwembad en een modern fitnesscentrum.

Prijs per persoon. Vaargebied: Oost-Azië. Reisverslag: luxe riviercruise door Cambodja en Vietnam Lees hier het verslag. Azië is een enorme bestemming waar ontelbaar mooie plekken te bezoeken zijn. Geef uw voorkeur voor luchthaven Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Eindhoven en Dusseldorf U ontvangt altijd een beste prijs voorstel. Vol reisverhalen, foto's en tips. Dit aanbod is altijd geldig voor kinderen jonger dan 2 jaar, voor kinderen van jaar geldt dat deze aanbieding afhankelijk is van beschikbaarheid, welke kan veranderen al naar gelang het seizoen en dient te worden herbevestigd op het moment van boeking.

Prijs Prijzen van vlucht, cruise en hotel veranderen dagelijks. Route: Darwin Australi - Benoa Indonesi! Yokohama is de grootste haven van Tokyo. Voorafgaand het scheepsbezoek ontvang cruise azie inclusief vlucht nog meer informatie.

Het boordpersoneel voorziet uw reis van alle gemakken.

Cruises naar het Midden-Oosten en het Verre Oosten

All Inclusive cruises Het is ook mogelijk om een All Inclusive cruise naar Azië te boeken, hier kunt u maximaal genieten met weinig zorgen. Top 10 tips: wat is er te zien in Tokio?

De cruiseschepen worden simpelweg steeds prachtiger en luxueuzer. Taiwan kenmerkt zich door haar tropische klimaat en betoverde natuurgebieden, vol met prachtige kleurrijke vogels. Deze cruises worden meestal uitgevoerd door kleinere, maar zeer luxe, expeditieschepen.

Cruise Azi in Wij hebben al een aanbod van diverse rederijen die cruises voor aanbieden. Zo divers is Sri Lanka? Meer resultaten. Zie ook ons privacybeleid. Shanghai .

Een cruise naar Azië boeken?

Op een van die eilanden, Mahé, is het heerlijk slenteren langs de koloniale gebouwen in het oude gedeelte van de hoofdstad Victoria, of over de brede promenades en door de weelderige tuinen van het modernere deel.

Wij bieden u meer dan 1. Verder heeft Azie natuurlijk ook een ongelooflijk rijke culturele achtergrond dat zorgt voor veel bezienswaardigheden.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor meer informatie! Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken meer info.

Prijs Prijzen van vlucht, cruise en hotel veranderen dagelijks, cruise azie inclusief vlucht. Beschrijving: "Interessante cruise voor mij vanwege de diversiteit van de aanlegplaatsen in de vier landen waar ik Bekijk cruise. Wouter en Berdien. Riviercruise over de Mekong met AmaWaterways Vertrek: 27 sept.

Zeecruise Azië

Alle vluchten zijn op basis van handbagage, ruimbagage is optioneel bij te boeken. Wat hebben we weer genoten. Een cruise vakantie naar Azië boeken? Route: Benoa Indonesië - Benoa Indonesië. Tijdens de reis in Japan zal de cultuur veel aan bod komen in activiteiten en excursies.

In september onze Panamakanaal cruise gemaakt. Zo sla je twee vliegen in n klap. De temperaturen zijn afhankelijk van de periode waarin u gaat! Cruise azie inclusief vlucht Ok. Op deze pagina kunt u kijken wat voor cookies wij gebruiken. Bezoek een van de vele rijstvelden en surf over de grootste golven van de Indische Oceaan. Beschrijving: "We hebben jaar geleden ook met de Constellation gevaren. Beschrijving: "Voor het doel was het een fijne cruise.

Wetenswaardigheden

Wij maken voor u graag vrijblijvend een maatwerkofferte Vlucht  Wij vergelijken graag alle vluchtmogelijkheden voor u. Interesse in aanbiedingen of een last minute cruise naar Azië?

Ontdek de magische wereld van het verre oosten met onze veelzijdige cruises naar Azië. De getoonde prijs is exclusief vliegreis en hotel.

Route: Yokohama Japan - Yokohama Japan. Acties Toon alles Placeholder Mobile Acties. Je begint in de havens van Hong Kong, Tokyo of Shanghai!

  • Joachim 13.10.2019 16:13

    Deze cruises worden meestal uitgevoerd door kleinere, maar zeer luxe, expeditieschepen. Annuleer Ok.

  • Tino 17.10.2019 23:03

    Steeds meer rederijen bieden prachtige cruises aan vanaf 1 van de 2 cruise terminals in Singapore.