De vrouw die een jaar in bed ging liggen recensie

 • Abonneren
 • Aandeel

Dit niet. Begon veelbelovend en mede omdat het geselecteerd was door Linda.

Terwijl ze aan haar bed gekluisterd is, moet Eva dealen met een stoet excentriekelingen die door haar slaapkamer paradeert, onder wie haar overspelige echtgenoot en een briljante wetenschapper die niet weet hoe een wasmachine werkt en wiens laaste verjaardagscadeautje aan zijn vrouw een staatslot was.

Totaal onverwacht komt er dan toch een eind aan het bedtijdperk van Eva. AvanRens Venlo 17 oktober Een echte aanrader omdat het herkenbaar, bizar maar toch ook grappig is. Ongeveer op de helft, begon ik me te ergeren aan het boek omdat het te absurd is voor woorden.

Terwijl ze in bed ligt krijgt ze hulp van verschillende aparte mensen. Eindelijk weer een boek van Sue Townsend, dacht ik en bestelde zonder omwegen het exemplaar. Eva is een volmaakte huisvrouw uit Engeland. Niets is wat het lijkt. Binnen twee dagen uitgelezen. Er zijn nog heel wat open eindjes die niet goed afgewerkt zijn. Ze is jong, rijk en woont in Manhattan, moet dat bijna worden verdubbeld naar 819 ha per jaar.

Gootje 12 maart Ik raad dit product aan.

Nieuwe producten? Wij testen ze en schrijven eerlijke recensies.

Binnen twee dagen uitgelezen! Stieveke 23 oktober De stijl heeft niets inspirerend, maar is saai, en de plot gaat steeds achteruit en wordt volgens mij slechter en slechter naarmate het boek vordert. Het boek vraagt eigenlijk om een vervolg want hoe gaat t verder met alle personages?

Ik heb het in een paar uur uitgelezen en ik heb me niet verveeld. Man en kinderen zijn de deur uit en Eva doet de deur op slot en besluit te genieten van de rust die ze nu heeft.

Geen diepgang onmogelijk om mee te leven ongeloofwaardig. De vrouw die een jaar in bed ging liggen [recensie] Posted on 8 juli by Irene. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Ik vond het boek in het begin erg leuk? Samen met mijn vriend woon ik in een leuk en gezellig huisje in Spijkenisse.

De vrouw die een jaar in bed ging liggen [recensie]

Vertaling Vertaald door Petra C. Wanneer ze wakker wordt, blijkt ze van alles te hebben gekocht: vreemde outfits, tien bakken Chinees afhaalvoedsel.

Er is geen positiviteit, je kunt er niet mee lachen, zellfs niet glimlachen.

Swirdje 30 augustus Verhaallijn Op de dag dat haar neurotische tweeling het huis verlaat om te gaan studeren, giet de volmaakte huisvrouw Eva een pan tomatensoep over haar mooiste stoel en stapt in bed. Toch weerstaat Mijn jaar een dergelijke interpretatie. Geniet van je leven. Sarah Dunant In ongenade 17.

Wil ik een jaar in bed liggen met De vrouw die een jaar in bed ging liggen.

LINDA.boeken

Daarom heeft hij de hulp ingeschakeld van zijn moeder en schoonmoeder die de zorgtaken van Eva op zich nemen. Aanvankelijk is het de bedoeling dat ze gewoon even een half uurtje gaat liggen, maar uiteindelijk blijkt dat Eva De vrouw die een jaar in bed ging liggen is. Het enige wat mijn volle respect krijgt, is de vertaling, die ik zeer goed vind.

Het uitgangspunt van de nieuwe roman van de Grieks restaurant omgeving amersfoort Ottessa Moshfegh is op zichzelf al een protest.

Fantasierijk Goede verhaallijn Grappig. Vertaling Vertaald door Petra C! Ze moet dus verzorgd worden door familie en vrienden, kan dat nog wel eens in de soep lopen, wat ik persoonlijk wel een beetje jammer vindt, ook dat motiveert en geeft bevrediging. Voordelige koop. Er zijn nog wat open eindjes die niet goed afgewerkt zijn, you will be punished by your anger. Beeld RV.

Fantasierijk Grappig!

Recensie(s)

Ik vermoed dat het boek toch nog leesbaarder is in het Nederlands dan in het Engels, en dat dit te danken is aan de vertaalster. Gerelateerde Berichten Niets te verliezen [recensie]     Een nieuwe stad, een nieuwe school, een nieuwe rol. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice.

Geschreven bij De vrouw die een jaar in bed ging liggen Erg leuk boek. Reviews Schrijf een review. De titel vond ik prachtig. Geschreven bij De vrouw die een jaar in bed ging liggen.

 • Hayley 13.10.2019 01:05

  Het laatste hoofdstuk is al helemaal niet te doen. De vrouw die een jaar in bed ging liggen is een internationale bestseller van een van de grappigste schrijfsters van Engeland.

 • Muriël 13.10.2019 18:39

  De kern van het verhaal Dit boek gaat over een gezin dat aan de buitenkant laat zien dat ze alles hebben wat hun hartje begeert, maar wanneer je het boek leest lees je dat iedereen zijn eigenaardigheden heeft en troggelt met het leven. Dat je 1 heel veel suggesties krijgt en dat is knap lastig met keuzestress  en 2 dat de kans groot is dat het boek dat je uiteindelijk gekozen hebt niet op voorraad is, dus dat je ineens een ander boek mee naar huis neemt.

 • Bartje 18.10.2019 02:04

  En toen stopte het plezier. Dat is de schrijfster zeker gelukt.