Het weer in rome in maart

  • Abonneren
  • Aandeel

De maanden Juli en Augustus zijn warm en druk. Anzio in maart.

Even wachten alstublieft. Gemiddeld 4 zonuren per dag in februari en 9 regendagen Temperaturen voor een winter weekend vakantie in februari naar Rome. Klimaattabel Rome Hieronder kun je een overzicht bekijken van de gemiddelde temperaturen in Rome welke gebaseerd zijn op de weergegevens van de weerstations in Rome. In juli en augustus worden de hoogste temperaturen gemeten in Rome, in het begin van juni en de tweede helft van september kan het soms nog fris zijn in Rome, maar echt koud is het nooit.

Heenreis op:. Klimaatcijfers De onderstaande cijfers zijn op basis van geregistreerde langjarige weergegevens en gelden voor de stad Rome:.

Sneeuw valt er in Rome nauwelijks, en als het al sneeuwt is het natte sneeuw die niet blijft liggen.

Umbri in maart. In juli en augustus worden de hoogste temperaturen gemeten in Rome, in het begin van juni en de tweede helft van september kan het soms nog fris zijn in Rome, nooit meer uit eten. Klimaatcijfers De onderstaande cijfers zijn op basis van geregistreerde langjarige weergegevens en gelden voor de stad Rome: gemiddelde maximum temperatuur C gemiddelde minimum temperatuur C gemiddeld het weer in rome in maart uren zon per dag gemiddeld aantal dagen neerslag per maand gemiddeld aantal mm neerslag per maand gemiddelde zee temperatuur C januari 12 3 4 14 n.

Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen, het weer in rome in maart. Weer in Rome in maart O tempo em Rome em maart deriva de dados estatsticos dos anos anteriores. Rond Rome in maart: Napels in maart aanvaardbaar weer Toscane in maart aanvaardbaar weer Florence in maart aanvaardbaar weer Pisa in maart aanvaardbaar weer Bologna in maart aanvaardbaar weer Split Kroati in maart aanvaardbaar weer Corse in maart aanvaardbaar weer Sardini in maart aanvaardbaar weer Kroati in maart aanvaardbaar weer.

Voor veel mensen komt dit klimaattype aardig in de buurt van een ideaal klimaat. Het zuiden van Italië is in het winterseizoen veel droger en warmer met hogere temperaturen, dan in de noordelijke en centrale gebieden van Italië.
  • Rome: nog een maand? Gemiddeld 10 zonuren per dag in april en 4 regendagen Temperaturen voor een zomer vakantie in juni naar Rome.
  • De maand juli is de zonnigste maand met gemiddeld ruim zonuren en 11 uren zon per dag.

Klimaattabel Rome

Dit deel van de dag is leuk om Rome in al zijn pracht te ontdekken. Men zegt niet voor niets dat er niets zo veranderlijk en onvoorspelbaar is als het weer. Aangename temperaturen voor een herfst, weekend vakantie naar Rome in November.

Rome beste reistijd De maanden april en oktober behoren tot de beste reistijd om Rome te bezoeken, met uitzondering van de Paasweek, behalve als uw wilt genieten van de paasviering in Rome, het is namelijk erg druk en duur tijdens de Pasen. Anzio in maart. Deze hete met hoge temperaturen en vochtige Afrikaanse winden zorgen vaak in Italië, voor een aantal weken met hoge temperaturen in de zomer.

Wil je binnenkort naar Rome reizen dan kun je op de website Rome voor beginners enorm veel goede informatie over Rome halen. Gemiddeld weer maart Het weer om 7. Het klimaat van Rome Itali Rome is de hoofdstad van Itali en de hoofdstad van het vroegere Romeinse rijk. De zomer in Rome begint eind mei en duurt tot en met eind september.

Milde winters

Rome kent een zomerseizoen dat bijna vier maanden lang is. Wil je binnenkort naar Rome reizen dan kun je op de website Rome voor beginners enorm veel goede informatie over Rome halen. Door zijn belangrijke positie in het Romeinse rijk, het Christendom en de renaissance heeft Rome een schat aan kunstwerken en gebouwen opgeleverd. Perugia in maart.

Gemiddeld 10 zonuren per dag in augustus en 2 regendagen Temperaturen voor een zomer weekend vakantie in augustus naar Rome. Hier gaat het weer in maart in Rome een lichte temperatuurdaling onder? Door de diversiteit van het klimaat in Itali zijn de winters in het noorden van Itali kil en nat. Itali heeft een klimaat waarbij de winters lang en streng zijn, waar vanaf september al sneeuw valt, tenderhearted sports agent, het weer in rome in maart, en vervolgens speelt iedereen ermee.

De zoekmachine van SkyScanner doorzoekt meerdere vliegmaatschappijen en reisagentschappen om u de beste prijs te garanderen!

Beste reistijd temperaturen voorjaar Rome

Pas in de loop van oktober neemt de hoeveelheid onweersbuien af. In totaal telt Rome bijna zonuren per jaar. De maand juli is de zonnigste maand met gemiddeld ruim zonuren en 11 uren zon per dag. Voor- en najaar in Rome Het voor- en najaar in Rome zijn zeer aangenaam en voor veel toeristen is dit de meest ideale tijd om een stedentrip naar de Italiaanse hoofdstad te maken.

Deze hete met hoge temperaturen en vochtige Afrikaanse winden zorgen vaak in Itali, voor een aantal weken met hoge temperaturen in de zomer. En zelfs als de ochtenden nog steeds mild zijn, het weer in rome in maart, blijven de temperaturen stijgen om je een aangenaam gevoel te geven, zie ook de foto's met voorbeelden. Umbri in maart. Gemiddeld weer gedurende maart aanvaardbaar weer Het weer om 7? Bekijk de klimaatinfo van Rome. Binnen het klimaatsysteem van Kppen-Geiger kent Rome officieel een warm zeeklimaat type Csa.

Volgens het klimaatsysteem van Kppen-Geiger is het klimaat in Rome een warm zeeklimaat type Csa.

Activiteitenweer Rome

In zowel oktober als november is de kans op grotere hoeveelheden regen binnen één etmaal groter dan in de rest van het jaar. Beste reisperiode. Merk op dat seizoensgemiddelden met die waargenomen in Rome in de maand maart met een maximumrecord van 24°C in en een minimumrecord van 0°C in Temperaturen waarbij je heerlijk door de stad kunt flaneren, op een terrasje kunt genieten van de zon en alle bezienswaardigheden in Rome optimaal kunt gaan ontdekken.

Heenreis op:. Lido di Ostia in maart. Dit deel van de dag is leuk om Rome in al zijn pracht te ontdekken.

  • Lourina 05.08.2019 13:28

    Algemene informatie over Rome 5. Het kan in Rome warm worden, maar extreme hitte is gelukkig meer uitzondering dan regel.