Oude ambachten en speelgoedmuseum

 • Abonneren
 • Aandeel

Ja Nee Bedankt voor uw feedback. Bespaar geld.

Erg leuk museum vriendelijk uitleg en welkom door de eigenaar zelf In het begin een bordje met de tekst Hoe ouder je bent hoe meer je herkend klopt helemaal Zeker een aanrader. Matig 0. Volledige weergave. Ja Nee Weet ik niet zeker. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Beoordeeld op 11 november Subliem. Heel goed

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Attracties in de buurt Bekijk alle 2 attracties in de buurt. Bedank trijntjed Oude ambachten en speelgoedmuseum ongeveer 3 uur waren we verzadigd van alle indrukken en herinneringen.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Alle talen.

Beetje typisch Twee legerplaatsen tussen Garderen en
 • Bedankt voor je hulp!
 • Erg leuk, een feest van herkenning Wie zijn wij?

Recensie voor museum Oude Ambachten en Speelgoedmuseum

U zult ogen te kort komen Pluimvee-industrie in Barneveld. Pannenkoekenboerderij de Tolboom. Bedank trijntjed Type reiziger. Als je alles goed wil zien heb je aan een volle dag amper genoeg!

Klik rechts op accepteren of lees de  privacyverklaring van Erfgoed Gelderland die ook van toepassing is op deze website. Taal Nederlands. Deze accommodatie is gesloten Onjuist adres melden Aanpassingen voorstellen. Militair gebruik van Radio Kootwijk. Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 5 restaurants in de buurt Bekijk alle 2 attracties in de buurt, oude ambachten en speelgoedmuseum. Tijd van het jaar?

In de omgeving. Beoordeeld op 11 november Subliem. Het museum is goed toegankelijk voor rolstoelen en je mag overal aanzitten Bedank Henriette O.

Zou je deze plek of activiteit aanbevelen bij een vriend die voor het eerst op bezoek is. Je kunt hier uren ronddwalen, oude ambachten en speelgoedmuseum. Voor ouderen een feest der herkenning en voor jongeren een reis in de tijd Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Bedank Kasgj.

Informatie aanvraag

Ook is er op de bovenste verdieping voldoende oud speelgoed te bewonderen. Plaatselijk weer. Geselecteerde filters. Eigenlijk 3 musea in één: routes A,B en C de laatste is het speelgoedmuseum.

Bespaar geld. Terug in de tijd naar hoe het was. Zou je een vriend aanbevelen om hier een rondleiding met gids te volgen. Beoordeeld op 19 mei. Erg toegankelijk: aanraken mag. Bedank Rijk Twee legerplaatsen tussen Garderen en Vreselijk 2.

Openingstijden

Voor volwassenen en ouderen een feest van herkenning. Attracties in de buurt Bekijk alle 2 attracties in de buurt. Naast alle oude ambachten is er een heus Speelgoed Museum met de ouderwetse spelletjes, poppenhuizen, rijdende treinen, Dinky Toys, antieke beren, de oude meccanodozen, en ga zo maar door!

Erg toegankelijk: aanraken mag. Terug in de tijd naar hoe het was. Ook beroepen die in de loop ter tijd verdwenen zijn, zult u hier aantreffen.

 • Cong 27.10.2019 20:27

  Beoordeeld op 3 oktober via mobiele applicatie Terug in de tijd.

 • Joël 23.10.2019 06:51

  Bespaar geld.

 • Lucinde 26.10.2019 17:17

  Bekijk wat reizigers erover zeggen:.