Plattegrond camping de schatberg sevenum

 • Abonneren
 • Aandeel

De wegen zijn bestraat en ook de plaats waar de auto kan staan zodat je met veel regen niet teveel last hebt van modderpoelen. Google routeplanner.

Fantastiche omgeving waar je je rust kan uithalen. Gemiddelde beoordeling: 6,0. Zwembad is erg klein en niet toereikend voor het aantal campinggasten!

Zeker in het voorjaar zeer de moeite waard. Ook voor oudere kinderen de moeite waard. Verderop op de camping ligt ook een waterplas om te vissen en te waterskiën via een lijn Seven Twenty Cablepark.

Het team van Vacansoleil op de schatberg is geweldig ze staan als t moet de hele dag voor je klaar en je kan altijd bij ze terecht. Filter op. Organisatie van Vacansoleil doet het prima, is erg vriendelijk en helpt direct indien nodig.

Ook de veranda was heerlijk om op te zitten. De mensen van de receptie van de Vacansoleil tenten waren plattegrond camping de schatberg sevenum dan vriendelijk en behulpzaam. Horeca is goed.

 • De camping is té groot en er zijn te weinig sanitaire voorzieningen voor het aantal kampeerders. Zeer aangenaam verblijf.
 • Alles tip top, lekker eten aan een correcte prijs. Het enige wat we misten in de tent was een echt koffiezetapparaat ;- We zullen de camping en deze manier van kamperen zeker aanbevelen aan anderen.

De camping zou wel misschien wat kunnen verbeteren wat betreft de overlast van vervoersmiddelen met motoren. Goede accomodatie, chalet bali, was net nieuw, dus zag er nog prima uit. Alleen helaas de camping niet! Leuke camping voor bij mooi weer. De vacansoleilcrew was top!

Dat kan telefonisch: door de week tot De markt was erg bijzonder. Wij gingen in plattegrond camping de schatberg sevenum voorjaar en dan ook al volle ambiance en animatie voor de kinderen voorzien.

Dit is een complex met drie verschillende concepten eten, spelen, daar bekend waren De inwoners brengen een blinde man bij Jezus. Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn.

Leuke camping met veel speel mogelijkheden voor kinderen.

Upcoming events

Breng ook zeker een bezoekje aan het modernste kasteel van Nederland: Kasteel de Keverberg in Kessel, schitterend gelegen aan de Maas. Ook veel vertier voor onze jonge tieners. De nieuwe keuken is zeker een pluspunt. Family Entertainment Center Sevenum geopend!

Tip: op maar 3 kilometer vanaf de camping ligt het bekende  attractiepark Toverland. Binnenzwembad verwarmd. Leuk initiatief deze minivakantie. Achteraf gezien had ik met de 2 kleintjes beter de Bali tent kunnen nemen. Bekijk prijzen Aankomstdatum.

Nederland - Limburg (NL) - Sevenum

Veelzijdig Limburg Landal Domein De Schatberg is een veelzijdig en actief park waar plezier hoog in het vaandel staat! De Schatberg is een leuke, mooie en fijne camping. Het geheel ziet er schoon en goed onderhouden uit. Het is echt een tof stel die deze camping al een paar jaar beheren.

 • Wij gingen in het voorjaar en dan ook al volle ambiance en animatie voor de kinderen voorzien.
 • Erg mooie Serengeti tent!
 • Apart meer voor honden en waterski.
 • De tent heeft beperkte ventilatie mogelijkheden.

Staanplaats 0 7. Verder een top verblijf! Minpuntjes: 1. Ook zouden deze wat vaker schoongemaakt kunnen wordenCamping winkel pas om half 9 geopend! Had het op een groot veld gezet met in het midden bv een speeltuin etc De camingwinkel is wat duur, maar er is wel alles te krijgen.

Door gebruik te maken van onze website, plattegrond camping de schatberg sevenum, stemt u in met het gebruik van cookies overeenkomstig ons Privacy- en CookieStatement. Komen zeker nog eens terug. Ik heb mijn vakantie al geboekt.

Plattegrond van Domein De Schatberg

Voor ieder wat wils. Zwembad is overvol en het meer met strand is vies en stinkt. Deketelaere Accommodatietype: Stacaravan Bali Waardering:

Het team van Vacansoleil op de schatberg is geweldig ze staan als t moet de hele dag voor je klaar en je kan altijd bij ze terecht. Volgend jaar zeker weer een tent van vacansoleil. In ditzelfde entertainmentcenter beleven jonge kids de grootste avonturen in de plattegrond camping de schatberg sevenum indoor speeltuin Mattel Play.

 • Hasret 24.08.2019 12:09

  Erg mooie Serengeti tent!

 • Elife 24.08.2019 05:38

  Dit leuke park is deels overdekt en deels in de buitenlucht en staat bomvol spectaculaire attracties. Omdat wij met een gezin zijn met uiteenlopende leefdtijden is het voor ons nog wel eens moeilijk een camping te vinden die voor iedereen leuk is.