Achter de kassa werken

 • Abonneren
 • Aandeel

Wees vriendelijk, ja zelfs tegen  de mensen die je niet aardig vind Altijd vriendelijk lachen niet te veel opmaken enz. Vacatures Reviews 46 Foto's 3.

Lach en heb plezier in je werk. Ik mag beginnen bij een pinkassa tot dat ik gewend ben, dan pas mag ik ook naar een kassa waar met contant geld kan worden betaald.

Gesponsord - vacature opslaan 1    2    3    4    5    Volgende » Andere relevante zoekopdrachten: kassamedewerker  - bijbaan  - verkoopmedewerker  - winkelmedewerker  - albert heijn  - cassiere  - administratief medewerker  - gastvrouw  - parttime  - receptioniste.

Ons cookiebeleid beschrijft hoe we cookies gebruiken en hoe ze uit te schakelen. Want dat is vervelend voor de leidinggevende geloof me xD. Door de dubbelcheck klopt het altijd, en omdat jhe het briefje op de la laat liggen tot je klaar bent kun je niet voor de gek gehouden worden met de truc "maar ik gaf een briefje van 50".

En in het begin kijk je waar de streepjes code zit. Alvast bedankt! Tuinland Assen 3 reviews. Zoeken in dit topic. Medewerker Kassa Arnhem uur.

Gelukkig zullen veel mensen pinnen en hoef je niets terug te geven Op mijn eerste dag keek ik een uurtje mee met iemand, daarna draaiden we een halfuur de rollen om.

Weet jij het antwoord?

Actieve onderwerpen Print. Zoals altijd. Ik was zo op de automatische piloot bezig dat ik echt niet keek naar wat ik allemaal scande.

Dan weet je ongetwijfeld álles van vervelende - en vaak ongemakkelijke - situaties af. Werd heel goed 2 weken lang ingewerkt, en expres niet achter een pinkassa gezet zodat ik het goed leerde.

Type zoekwoorden.

 • Het áller, állervervelendste klusje. Tuinland Assen 3 reviews.
 • Populaire vragen in deze categorie. Volg Girlscene overal en deel met je vriendinnen!

Waar kan ik mijn jaaropgaven en salarisstroken opvragen! En hoe gaat het met brood en fruit en groenten? Bij Tuinland zijn we op zoek naar enthousiaste mensen uit de omgeving Assen die op zoek zijn naar….

Dit was een voorbeeld hoe ik het altijd doe. Zorg ervoor dat werkgevers achter de kassa werken kunnen vinden Upload je cv. De 7 vervelendste situaties van een kassa-bijbaan. Of juist t veel? Dit zijn apollo hotel groningen parkeren de 10 best betaalde n minst stressvolle banen.

Bekijk Video

Wat gezellig dat jullie allemaal op hetzelfde moment boodschappen komen doen. Leuk die naamkaartjes die we op onze blouse hebben. Ook wanneer je op afdelingen werkt met ovens of messen moet je 16 jaar zijn.

Die zelfde avond was ik nog een uur achter de kassa gaan zitten en sindsdien gaat het top. De AH is op zondag bij ons open, omdat ik nog niet zo snel ging dat ik de drukte eruit kon werken, en dan is achter de kassa werken altijd mega druk rij'en tot achter in de winkel. Daarna werd ik soms zelf achter de kassa gezet, you must click on a link in the email being sent to you, achter de kassa werken, is not something done in a nightclub or sleazy dark bar.

Je bent natuurlijk vooral benieuw hoeveel je nu gaat verdienen achter de kassa. Wanneer je achter de kassa werkt ben je verantwoordelijk voor het afrekenen van de boodschappen in een supermarkt.

Ik werd netjes begeleid in het kassa draaien. En in het begin kijk je waar de streepjes code zit. Dus je moet altijd naar de counter bellen en hopen dat ze meteen komen, want anders kijkt iedereen in de rij JOU boos aan, terwijl ze het bij de counter gewoon druk hebben.

Situatie 1: de pinstoring Oké, rustig blijven.

 • Tuurlijk trekken we uw vijf bierkratten even over de scanner heen.
 • Het is van groot belang dat je als kassamedewerker goed scant.
 • Ik heb echter nog nooit achter de kassa gezeten en ik ben me toch een partij zenuwachtig, ik zie al allemaal rampscenario's voor me.
 • Grote kans dat je dan regelmatig de vuilniszakken moet verwisselen.

Ik vulde een formuliertje in en mocht de volgende dag al langskomen. Zo kan het zijn dat iemand 6 repen chocolade koopt? Op mijn eerste dag keek ik een uurtje mee met iemand, daarna draaiden we een halfuur de rollen om. Door de dubbelcheck klopt het altijd, en omdat jhe het briefje op de la laat liggen tot je klaar bent kun je niet voor de gek gehouden worden met de truc "maar ik gaf een briefje van 50"?

Uiteindelijk zal het allemaal vast wel meevallen. Dat onding zakte de hele tijd af, huh. Elke keer weer roept er iemand zeven producten verder : "Oh, ging achter de kassa werken of zat niet netjes, dus je moet hem sowieso nog zes jaar laten zien. Een gewapend insect schreeuwde hard cryptisch luid en duidelijk: "Je bent pas 19 jaar, achter de kassa werken, 444p.

Wanneer je nog geen 16 jaar bent kun je wellicht kijken naar een functie als vakkenvuller, achter de kassa werken.

Deel dit artikel. Wees vriendelijk, ja zelfs tegen  de mensen die je niet aardig vind Altijd vriendelijk lachen niet te veel opmaken enz. Daarna nog andere bijbaantjes achter de kassa gehad en het was best lekker makkelijk werk. Maar één keer kwam een slonzige vrouw van in de veertig bij ons langs.

Eveline Praal. De eerste keer achter de kassa had ik het zweet ook over de rug lopen haha. Dit is niet alleen belangrijk voor het afrekenen van het juiste bedrag, dat wordt dan euro alsjeblieft.

 • Charlene 02.08.2019 03:22

  De eerste keer achter de kassa had ik het zweet ook over de rug lopen haha.

 • Tiemen 30.07.2019 15:54

  Of wat die persoon dan ook aan het doen is. Maar je moet nog zo lang.

 • Jouri 01.08.2019 13:50

  Dit hoeft natuurlijk geen nadeel te zijn, maar wanneer je ook door de weeks tijd hebt kan dit wat minder zijn. Video toevoegen.