Hoe maak je een vissengraatvlecht

 • Abonneren
 • Aandeel

Mijn moeder doet het bij mij. Ik droeg het een keer voor school en een maand later had iedereen een vissegraat.

Maar verder leuk artikel! Zo krijg je een mooie Franse invlecht dit is een van de makkelijkste vlechtsoorten. Pak nu een strengetje haar van het linkerdeel en doe dat bij het rechterdeel. Ik kan de vissengraat wel zelf, maar het is nog niet zo mooi om er buiten mee te lopen..

Omdat je met vier strengen vlecht krijg je de specifieke  visgraat structuur waar de vlecht zijn naam aan te danken heeft. Ik baal echt dat ik mijn haar heb afgeknipt! Je bent nog niet ingelogd.

Ik droeg het een keer voor school en een maand later had iedereen een vissegraat, hoe maak je een vissengraatvlecht. Het is best makkelijk. Ik ga nog maar is een poging proberen.

In dit artikel lees je stap voor stap hoe je de visgraat vlecht moet maken. Do it yourself by Lauren Conrad: Als je het nog steeds niet helemaal onder de knie hebt en dat begrijpen wij bestnog n hulpje: Inspiratie nodig.

Maarja je kunt ook niet weten, of er iemand eerder is geweest, die het idee ook had.
 • Heb het een paar keer gebrobeerd maar lukt niet helaas..
 • Plaats een reactie.

Kam je haar met een kam voor een nette vlecht. Login op Girlscene! Verder moet je vooraf bepalen of je een grove of een fijne visgraat wil maken. Zo krijg je een mooie Franse invlecht dit is een van de makkelijkste vlechtsoorten. Je vlecht namelijk met vier strengen.

 • Of natuurlijk door je vriendinnen laten doen Stap 4.
 • Jammer dat mijn haar niet zo lang is. Uitgelichte blogs Member blogs.

Ik doe best vak een visgraat vlecht in maar nu ben ik naar de kapper geweest en mn haar is te kort geworden! Echt zooo mooi, veel oefenen. Ik kan het hoor hahazoals bedreigingen. Pak een dunne streng haar van de rechterkant van de rechter haarpluk.

Wil je een grovere visgraatvlecht.

Maak nu zelf ook de visgraat vlecht

Uitgelichte blogs Member blogs. Pak een plukje haar vanuit de buitenkant van links of rechts en sla het bovenlangs naar de andere kant. Het ziet er ingewikkeld uit maar iedereen kan deze vlecht leren.

Ik vind sommige niet mooi, maar sommige vlechten zijn echt lovely. Zalig hoe je het op al die verschillende manieren kan doen!. Wil je een grovere visgraatvlecht. Pak een plukje haar vanuit de buitenkant van links of rechts en sla het bovenlangs naar de andere kant. Login op Hoe maak je een vissengraatvlecht.

Vlecht cursus

Daarnaast hebben we ook nog een do it yourself filmpje voor je gevonden. Wil je een grovere visgraatvlecht? Je vlecht namelijk met vier strengen.

Wil je een grovere visgraatvlecht. Wij hebben een paar foto's verzameld van de mooie vissengraatvlechten. Het ziet er ingewikkeld waar is bloedwijn goed voor maar iedereen kan deze vlecht leren. Ik vind sommige niet mooi, maar sommige vlechten zijn echt lovely, hoe maak je een vissengraatvlecht. Bij pluizig haar kan je het beste eerst een haarserum gebruiken voordat je de visgraat vlecht gaat maken.

Ik kan de vissengraat wel zelf, veel oefenen. Doorzoek Girlscene.

Ik baal echt dat ik mijn haar heb afgeknipt! Verder moet je vooraf bepalen of je een grove of een fijne visgraat wil maken. Zo krijg je een mooie Franse invlecht dit is een van de makkelijkste vlechtsoorten. Ik doe best vak een visgraat vlecht in maar nu ben ik naar de kapper geweest en mn haar is te kort geworden.

Ik kan het hoor hahaveel oefenen. Home News Fashion Beauty Lifestyle? Bekijk dan de vlecht cursus.

 • Rixt 13.08.2019 00:44

  Als je de vlecht lang genoeg vindt dan maak je de visgraat vlecht goed vast met een elastiekje. Ik doe binnenkort vormsel dus misschien is dit een idee?

 • Gracia 10.08.2019 13:01

  Ik baal echt dat ik mijn haar heb afgeknipt!

 • Maren 09.08.2019 07:44

  Verder moet je vooraf bepalen of je een grove of een fijne visgraat wil maken.