Restaurant de raadskelder vaals

 • Abonneren
 • Aandeel

Marion Wings. Sfeervolle inrichting. Zeer verzorgd: de steak was perfect bereid, de pepersaus zoals het hoort, al mocht ze iets overvloediger geweest zijn.

In een sfeervolle omgeving heerlijk gegeten met vriendelijke en hulpvaardige bediening. We komen zeer zeker snel terug.

Minpuntje ze kwamen niet vaak langs voor nieuw drinken, verder was het top. Wij waren erg vroeg omdat wij nog ergens naar toe moesten. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Heerlijk gegeten in een gezellige ambiance en de bediening was top!

Wir haben die restaurant de raadskelder vaals Stunden sehr genossen und knnen das Restaurant nur weiter empfehlen. De ambiance is zeer aangenaam en de bediening erg prettig. Volkomen verdiend!!!! Koningin Julianaplein 49, Vaals Stuur e-mail Bezoek website. In een ongedwongen sfeer kan men genieten van traditionele gerechten, vaak passend bij de seizoenen.

Wat is het Certificaat van uitmuntendheid? We waren met een grote groep

De Diner Cadeau

Terug naar de website. Nu gesloten: Alle tijden bekijken. Wanneer we weer in Zuid-Limburg zijn, wordt dit ons vaste adresje om lekker een avondje verwend te worden! Al vele gerechten gehad en iedere keer weer een feest. Land: Nederland België Nederland Servië.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Hieronder heb je de mogelijkheid om de cookie instellingen aan te passen naar jouw persoonlijk voorkeuren.

Van harte aanbevolen. Zoals de naam zegt het is in de kelder die mooi aangekleed is. Slechts 1 minpuntje: ze schenken geen kraanwater, restaurant de raadskelder vaals, omdat ze de kwaliteit niet kunnen garanderen Eten was top. ONder hetgemeentehuis van Vaals vind je een restaurant dat anders is dan andere.

Hoe was jouw ervaring?

Uiteraard respecteren wij je persoonlijke keuze met betrekking tot jouw privacy. Bediening was erg attent en vriendelijk. Heerlijk gegeten zoals altijd.

Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen. Cookies aanpassen. Karafjes water hebben ze niet. Ik eet al jaren regelmatig bij de Raadskelder en verheug me steeds weer op het uitgelezen vegetarisch suprise gerecht. Constant drank bijschenken zodat de fles zo snel mogelijk leeg is en je een nieuwe kan bestellen.

Verdubbelaar

Nog nooit zo een heerlijke en goed bereide tournedos gegeten. Het eten was heerlijk in een sfeervolle omgeving. Restaurant de Raadskelder op 22 mei Marion Wings.

Locatie en contact, restaurant de raadskelder vaals. Het was een super avond alles was goed, en het eten was voortreffelijk. Zo wordt er op www. Groet, Henk uit Dordrecht. Zeer verzorgd: de steak was perfect bereid, de pepersaus zoals het hoort, op tijd kunnen eten en op ons gemak. Minimum: 1planten en bloemen, is niet giftig en vrij van Latex.

Lisa Richarz 5 punten. Al met al een aanrader. Bediening top opmaak borden geweldig en de gerechten hebben grappige namen een aanrader. Gemiddeld

In een woord fantastisch. Lijst wordt bijgewerkt In de zomer schijnt er ook een terras met bediening te zijn.

 • Karin 25.10.2019 04:26

  Tijd van het jaar. Ook het aperitief en de wijn heeft ons zeer goed gesmaakt en het was niet te duur.

 • Lisa 27.10.2019 15:57

  Gevarieerd, goed verzorgd en vooral

 • Najima 28.10.2019 03:38

  Een eind uit onze woonrichting km maar we gaan er zeker nog een keer langs met vrienden.