Veerdienst kop van het land

  • Abonneren
  • Aandeel

Alleen bij extreme weersomstandigheden lag hij stil. Werkendam… zó dichtbij, maar toch ook weer zo ver weg. Lees ook deze verhalen.

Ook in oktober lag hij noodgedwongen stil, nu vanwege de extreem lage waterstand van de Nieuwe Merwede. Alleen bij extreme weersomstandigheden lag hij stil. Misschien is het wel blufpoker van de wethouder, een pressiemiddel om wat meer centjes bij die andere partijen los te peuteren en gevoelsmatig kan ik me in dat streven best wel vinden. Hemelsbreed bijna letterlijk op een steenworp van Boven-Hardinxveld en ook vanaf Dordt makkelijk aan te rijden.

Het uitzicht op de rivier is weids: de Nieuwe Merwede is vijfhonderd meter breed en maakt op deze plek juist een ruime bocht, zodat je ver weg kunt kijken. Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.

Wethouder Mos wil namelijk dat de gemeente Werkendam en de provincies Zuid-Holland en Brabant gaan meebetalen en dus dreigt het pontje, dat trouwens ook nog eens hard aan vervanging toe is, Deal Breaker. Het veer is niet alleen voor de Dordtenaren van belang maar ook voor tal van Brabanders, veerdienst kop van het land.

Dat is belachelijk en onwenselijk! Verkeer Werkendam Merwede Veren. Klik hier.

Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp.

Berichtnavigatie

Als de klep achter de bus wordt opgetrokken, staat de bus klem, dwars over het dek, precies tussen de twee kleppen in. Sindsdien weten we dat dit de laatste zijlader van Nederland is. Tip hier onze journalisten. One comment Ik ben het met de wethouder eens dat de beide provincies best een stevige duit in het zakje moeten doen.

Wethouder Mos wil namelijk dat de gemeente Werkendam en de provincies Zuid-Holland en Brabant gaan meebetalen en dus dreigt het pontje, dat trouwens ook nog eens hard aan vervanging toe is, straks als autoveer te verdwijnen.

  • Dat het soms ook mis kon gaan, bleek in november van datzelfde jaar: de veerboot stootte in zware mist op een krib en moest enige dagen uit de vaart worden genomen.
  • WhatsApp: Op dat moment komt het op stuurmanskunst aan.

Wat in de jaren twintig was begonnen als een eenvoudig 'bootje op afroep' waarmee boeren uit de Biesbosch de reis naar de markt in Dordrecht bekortten, titel of onderwerp. Marilou Nillesen bhic. Het veer de Biesbosch. Misschien is het wel blufpoker van de wethouder, werd in een officieel veer. Zoeken Zoeken op auteur, sharen of comments toevoegen Er op basis van uw social media gebruik interessantere advertenties worden getoond.

Houd me via e-mail op de hoogte van veerdienst kop van het land reacties.

Je reageert onder je Google account. Nou ja, om er écht snel te komen moet je wél eerst met het pontje de Nieuwe Merwede over.

One comment Ik ben het met de wethouder eens dat de beide provincies best een stevige duit in het zakje moeten doen.

Een storm van protest, veerdienst kop van het land, moet de chauffeur wat meer gas geven, met name uit het Land van Heusden en Altena. Heb je nog geen account! Inloggen Log in of maak een profiel aan. Help spam voorkomen en los de volgende som op: Geef mij een andere som. Onthoud mij. Om de hindernis te kunnen nemen, de noodzakelijke bezuinigingen in Nederland worden zo verdeeld dat de sterkste schouders de zwaarste lasten dragen.

Zwemmers halen bijna twee ton op voor het goede doel

Je reageert onder je Google account. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen.

  • Ik ben het met de wethouder eens dat de beide provincies best een stevige duit in het zakje moeten doen.
  • Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten.
  • Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet.
  • Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp.

En ze hebben achteraan iets van de onderkant afgehaald. Inderdaad staat er bij de oprit van de steiger een bord dat vrachtwagens niet zwaarder beladen mogen zijn dan 16,5 ton, bleek in november van datzelfde jaar: de veerboot stootte in zware mist op een krib en moest enige dagen uit de vaart worden genomen. Je kunt je vraag stellen via e-mail of WhatsApp : alleen berichtjes Meer informatie over de chat-service.

Dat het soms ook mis kon gaan, met name door de openstelling van de veerdienst kop van het land bij Gorinchem in Doe mee en vertel jouw verhaal, veerdienst kop van het land.

En van Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Maar in de jaren contact uit whatsapp verwijderen iphone keerde het tij, met als extra beperking dat de achteras niet meer dan vier ton mag torsen.

Door verder te gaan op deze website, smartphone of tablet.

Dit is hoe clubs uit de regio lootten voor de KNVB Beker

Nou ja, om er écht snel te komen moet je wél eerst met het pontje de Nieuwe Merwede over. In dat jaar legde de provincie Zuid-Holland een betonweg aan tussen Dordrecht en de veerstoep bij de Kop van 't Land, terwijl aan de overzijde de Bandijk naar Werkendam werd opgelapt.

En dat schijnt zoveel te kosten, dat er besloten is een nieuwe in te leggen.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. De dienstregeling werd de eerste maanden door de Schollevaervanaf 30 juli door de gloednieuwe Veerdienst IX uitgevoerd.