Youtube geschiedenis van de telefoon

  • Abonneren
  • Aandeel

Dit pictogram ziet eruit als drie horizontale grijze balkjes naast het rode "play"-pictogram van YouTube. Oude desktopversie Selecteer Geschiedenis in de gids of de zandloper onderaan een YouTube-pagina om je kijkgeschiedenis te bekijken.

Klik op de link "Verwijderen uit Zoekgeschiedenis" om alleen die specifieke zoekopdracht te verwijderen. Ook als je niet bent ingelogd, krijg je aanbevelingen op YouTube op basis van de video's die je op dat apparaat bekijkt.

Je aanmelden en je account beheren Accountinstellingen beheren Privacyinstellingen beheren Toegankelijkheidsinstellingen beheren Problemen met account oplossen. Als deze optie niet beschikbaar is op jouw apparaat moet je het doen met een computer. Tik op "Geschiedenis". Open de app YouTube op je apparaat.

Het herinnert je er ook aan dat het je video-aanbevelingen zal resetten. Je volledige kijkgeschiedenis wordt geopend, maar je kunt ook je zoekopdrachten en reacties bekijken. Tik op je avatar in de rechterbovenhoek. Was dit nuttig! De geavanceerde gids voor diep leren en kunstmatige youtube geschiedenis van de telefoon. Uiteraard kun je jouw geschiedenis ook bekijken en verwijderen via de YouTube website via een speciale pagina?

Was dit nuttig?

Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.

Hiermee verwijder je al je video's uit je kijkgeschiedenis. Klik onderaan het scherm op de knop Geschiedenis. Gerelateerd : Hoe YouTube-videokanalen te blokkeren Op mobiele app 1. Privacyinstellingen beheren Kijkgeschiedenis bekijken, verwijderen of onderbreken terwijl je bent ingelogd Zoekgeschiedenis bekijken of verwijderen.

Tik op je avatar in de rechterbovenhoek.

  • Als je deze instructies niet kunt volgen, gebruik je waarschijnlijk de oude versie van YouTube. All Rights Reserved.
  • Je kunt de geschiedenis op je apparaat wissen of het bijhouden onderbreken.

Als je met je muis over een zoekopdracht beweegt verschijnen de drie stippen. Selecteer Youtube geschiedenis van de telefoon onderbreken om te voorkomen dat zoekopdrachten worden bewaard. Volg winkelen in etten leur onderstaande instructies om je kijkgeschiedenis in de YouTube-app te openen. Ting Vit: Xa lch s YouTube. Huidige desktopversie Open je kijkgeschiedenis door  Geschiedenis te selecteren in de  gids.

De geschiedenis bevat al je bekeken video's en zoekopdrachten.

YouTube-app

Als u oude video's en zoekopdrachten verwijdert, kunt u die suggesties uit uw feed verwijderen. Opmerkingen voor YouTube Music-gebruikers:. Je aanmelden en je account beheren Accountinstellingen beheren Privacyinstellingen beheren Toegankelijkheidsinstellingen beheren Problemen met account oplossen.

Klik onderaan het scherm op de knop Geschiedenis.

Als u een YouTube-account voor uw bedrijf heeft en u de suggesties nauw verbonden wilt houden met uw niche, klikt u op de schuifknop voor een of beide keuzes.

Klik onderaan het scherm op de knop Geschiedenis. Betere integratie van wachtwoorden in Safari. Als u uw geschiedenis of zoekgeschiedenis wilt onderbreken, kunt u na het browsen afzonderlijke video's en zoekopdrachten verwijderen die van invloed kunnen zijn op uw aanbevelingen, youtube geschiedenis van de telefoon.

Gerelateerd : Hoe YouTube-videokanalen te blokkeren Op mobiele app 1.

Over dit artikel

Als je een nieuwere browser gebruikt, moet je naar de huidige versie van YouTube updaten. Je kunt je hele zoekgeschiedenis wissen, afzonderlijke zoekopdrachten uit zoeksuggesties verwijderen of het bijhouden van je zoekgeschiedenis onderbreken. De historie kun je wissen door bovenaan te tikken op de drie bolletjes en te kiezen voor 'Alles wissen'.

Bekijk onze overige artikelen voor meer informatie over de zoekgeschiedeniser verschijnen dan drie grijze stippen aan de rechterkant van de video. Tik op een voorgesteld zoekresultaat met het geschiedenispictogram ernaast en houd vast. Om n video tegelijk te verwijderen uit je geschiedenis ga je met je muis over de video, of je kunt ze allemaal verwijderen met n klik.

Je kunt selectief zijn over welke items je verwijdert, youtube geschiedenis van de telefoon, aanbevolen content verwijderen youtube geschiedenis van de telefoon je aanbevelingen verbeteren. etina: Jak smazat historii pehranch vide na YouTube. Kijkgeschiedenis wissen:  Tik op Alles wissen. Populaire Berichten - Compiz gebruiken als hulpmiddel voor vensterbeheer.

YouTube geschiedenis raadplegen in de app

Klik onderaan het scherm op de knop Geschiedenis. Verwijder YouTube uit je browsegeschiedenis. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Deze pagina kun je ook benaderen via de optie 'Geschiedenis' in de navigatiekolom op de startpagina.

Feedback verzenden over Gebruik deze methode voor een elke telefoon of tablet met Android. Hoe YouTube geschiedenis te verwijderen of te pauzeren Het verwijderen en pauzeren van je geschiedenis is eenvoudig. Gerelateerde artikelen.

  • Hadassah 23.10.2019 15:08

    Als dit je stoort, kun je na elke sessie je geschiedenis wissen om die informatie tot een minimum te beperken.

  • Gerrieke 29.10.2019 22:43

    Je kunt selectief zijn over welke items je verwijdert, of je kunt ze allemaal verwijderen met één klik! Selecteer Kijkgeschiedenis wissen om je gehele kijkgeschiedenis te verwijderen.