Hoogte parkeergarage de kamp haarlem

 • Abonneren
 • Aandeel

Op de overige dagen betaalt u in bepaalde gebieden voor parkeren op straat. Cronjé: 2. Centraal gelegen midden in het centrum Ook mogelijk om in De Dreef en Houtplein te parkeren 2 laadplekken Rustig tijdens de daluren doordeweeks overdag.

Bent u aan het einde van de ochtend beladen met volle tassen? U hoeft dus niet verder te zoeken als u op zoek bent naar een bruisende parkeergarage met een elektrisch oplaadpunt. Home » Parkeergarage De Kamp. In Haarlem zijn er 7 openbare parkeergarages, onderstaand is de actuele status van beschikbare parkeerplekken per parkeergarage weergegeven. U kunt het kenteken 4 uur na aanmelden weer bij een parkeerautomaat in dezelfde parkeerzone aanmelden.

Het architectenbureau De Dakdokters uit Amsterdam heeft het ontwerp hiervoor gemaakt. Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes. Hoogte parkeergarage de kamp haarlem hier meer over de tarieven van parkeergarages.

Er is immers veel ruimte om te parkeren in deze parkeergarage in Haarlem. Ook is het mogelijk de centrale te bereiken via - 72 17, of centrale1 spaarnelanden. Het tarief voor de garages Cronj en de Dreef blijft gelijk aan dat van de parkeervergunning voor Zone C.

Deze tarieven gelden alleen voor binnenstadbewoners woonachtig in parkeerzone B. Aan de gevel zie je een mooie vergroening die onlangs is toegevoegd.

Als u van plan bent om een dagje te winkelen in het centrum van Haarlem, zorg er dan voor dat u van te voren een parkeerplek heeft gereserveerd via ParkCare. Bezoek van vergunninghouders parkeerzone C Noord, Oost, Zuid of West of parkeerzone B binnenstad kan met de regeling bezoekersparkeren parkeren.

U kunt op bepaalde feestdagen gratis parkeren op straat. Kaart met parkeergarages pdf. In parkeerzone C mag iemand maximaal 3 uur betaald parkeren.

 • Openbare parkeergarages In Haarlem zijn er 7 openbare parkeergarages, onderstaand is de actuele status van beschikbare parkeerplekken per parkeergarage weergegeven.
 • Aan de gevel zie je een mooie vergroening die onlangs is toegevoegd.

Openbare parkeergarages In Haarlem zijn er 7 openbare parkeergarages, onderstaand is de actuele status van beschikbare parkeerplekken per parkeergarage nieuw ziggo modem aanvragen. Deel uw ervaring en maak kans op de nieuwste iPad Air.

Op Goede Vrijdag kunt u niet gratis parkeren. Dalurenabonnement Binnenstadbewonersabonnement 24 uur per dag geldig met uitzondering van zaterdag van 9. Parkeert u bijvoorbeeld van 9, hoogte parkeergarage de kamp haarlem. Prijzen vergelijken Startdatum Dan kunt u snel uw tassen in uw auto leggen en weer met lege handen verder winkelen?

Informatie

Garage dicht bij zuidelijk deel van de binnenstad Rustig en groot 6 laadplekken Ook mogelijk in De Dreef te parkeren. De aanvragen van bewoners buiten het autoluwe gebied worden vanaf 1 augustus in behandeling genomen. Prijzen vergelijken Startdatum Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken ».

Heeft u al eerder geparkeerd bij deze parkeeraanbieder. Razendsnel jouw beste parkeerdeal. De ligging van Parkeergarage De Kamp is ideaal wanneer u het centrum wilt bezoeken? Bekijk dan ons handige overzicht met tips. Bewoners kunnen wel tegen normaal tarief een abonnement kopen. Bewoners van het autoluwe gebied krijgen voorrang bij de aanvraag.

Gerelateerde onderwerpen

Binnen 5 minuten loopt u in de grote winkelstraat. Het architectenbureau De Dakdokters uit Amsterdam heeft het ontwerp hiervoor gemaakt. Milieuplein Haarlem.

 • Prijzen vergelijken Startdatum
 • Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.
 • Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar.
 • Parkeert u bijvoorbeeld van 9.

Update Voor De Kamp zijn alle beschikbare plekken vergeven. Een maand- of weekkaart vraagt u aan bij de automaat in de parkeergarages.

Openbare parkeergarages. Kijk voor meer informatie over de tijden hoogte parkeergarage de kamp haarlem tarieven van de regeling op www.

De gemeente Haarlem heeft in mei nieuwe abonnementen vastgesteld met korting voor binnenstadbewoners? Sluit afbeelding. Nieuw: binnenstadbewonersabonnement De gemeente Haarlem heeft in mei nieuwe abonnementen vastgesteld met korting voor binnenstadbewoners.

Prijsinformatie

Bewoners van het autoluwe gebied krijgen voorrang bij de aanvraag. Openbare parkeergarages. Alle straten binnen het Raaksgebied vallen buiten het vergunningengebied Binnenstad. Bent u aan het einde van de ochtend beladen met volle tassen?

Dit tarief geldt alleen als u er een half uur of korter parkeert. Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. U kunt met een Europese gehandicaptenparkeerkaart in Haarlem op straat gratis parkeren.

 • Graham 14.10.2019 22:37

  Er is immers veel ruimte om te parkeren in deze parkeergarage in Haarlem.