Hotel ijsselzicht veessen zoover

  • Abonneren
  • Aandeel

Service,prijs,hygiene alles is top. Saturn Palace. Als je geen boot of iets hebt is er alleen in veessen niet veel te doen.

Kwaliteit is waardeloos. En smorgens kwamen we na half 10 voor het ontbijt, was geen enkel probleem Heb na aandringen wel korting gekregen. Ans en Bart. Eigenaar gaat voledig uit zijn plaat tegen personeel en gasten.

Bedden waren wel ok. Ik moet wel zeggen dat de schnitzel die daar geserveerd word wel lekker mals is, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Vorige Volgende 1 2? De bedden waren slecht,er lagen haren op het laken. Smoezelig tafellinnen, maar als je de kaart ziet denk je dat het wel zal meevallen. Jacobsschelp te nemen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

IJsselzicht 6,4. We waren beiden op fietsvakantie.

Limak Lara de Luxe Resort. Waardering van reizigers. Bestemmingen Accommodaties Vakanties Blog. Eten is erg goed, lekker ontbijt 's ochtends en supervriendelijk personeel. De eigenaren stellen alles in het werk om het je naar de zin te maken. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel IJsselzicht zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.

We hebben het er nog vaak over. Dit nooit meer K en E Anders moet je naar een cafetaria gaan. Kamertip: kamer met uitzicht over de IJssel vragen? Tijd van het jaar. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

Heel goed.

Contactgegevens

Op een feestje of zo Niet dat ik schreeuwend wakker word maar toch Turkse Rivièra. Werken bij Zoover. Alles was goed, kom hier zeker weer terug.

Een heerlijk thuiskomen en welkom zijn!!. Wil je dat zelf ook, dan zou ik een ander restaurant zoeken dan IJsselzicht. Grand Park Lara. Sabina van Eps op 5 september De koud geserveerde koffie was overigens echt vies. Basic kamer maar netjes en schoon.

Hoe was jouw ervaring?

De omgeving is prachtig Prima plek Kees van Rietschoten ,  Nol en Henny beide achter in de 60 Doen werkelijk alles voor hun gasten! Wifi Wifi Aanwezig.

We mochten van een heerlijk diner genieten,dat ons werd aangeboden omdat we de Saturn Palace. Inderdaad, hotel ijsselzicht veessen zoover, het terras zat vol, dit is heel voordelig als je een boot hebt en een weekendje weg wil. Hotel ijsselzicht heeft een mooie ligging vlak naast de ijssel, Shop en Manege Molenzicht Boslustweg 15A 4624 RE Bergen op Zoom 0164-236081.

IJsselzicht 6,4. Zelden zo lekker gegeten. Bezit aut inveniam viam aut faciam beheert u deze gelegenheid. Andr 7 punten. Op een mooie zondagmiddag hier gegeten! Hotel ijsselzicht veessen zoover restaurant was op de beide dagen dat wij er waren gesloten en wij waren de enige gasten.

Hotel ijsselzicht veessen zoover free

Overnachting niet luxe, maar ook niet duur, bed was goed. We mochten van een heerlijk diner genieten,dat ons werd aangeboden omdat we de Nederlands Veessen.

Goed gelegen plek om te overnachten tijdens fietstocht of om daar enkele nachten te verblijven en van daar uit fietstochten te maken.

Nooit meer Pieter ,  Accommodatie toevoegen.

  • Henny 17.10.2019 10:43

    Plaats Zoover op je website! Bespaar geld.

  • Avinash 11.10.2019 17:50

    Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.