Open pdf in chrome default

  • Abonneren
  • Aandeel

U kunt automatisch onderhoud van Windows uitschakelen. Wanneer u een pdf in Chrome opent, verschijnt er een Adobe Acrobat-venster in de rechterbovenhoek.

Klik op Openen in Acrobat Reader. De standaard PDF-viewer in Chrome wordt echter soms automatisch uitgeschakeld en geeft het bericht weer: uitgeschakeld door Enterprise-beleid. Een consistente en betrouwbaardere PDF-weergave bieden. Klik op Extensie inschakelen. Als Chrome geen pdf's kan openen, is de viewer waarschijnlijk uitgeschakeld. Niet deelnemen aan het Programma ter verbetering van Adobe-producten.

Hier is hoe je dat kunt oplossen. Populaire Berichten. Google Chrome heeft zijn eigen PDF-viewer, die licht van gewicht is en grote bestanden probleemloos verwerkt, Canada. Mogelijke waarden zijn: 0 of 1: Onderdrukt de eerste in-app ervaring. De extensie wordt genstalleerd en aan Chrome toegevoegd.

Als Acrobat Reader de standaardeigenaar van pdf's op uw computer is, wordt u gevraagd de extensie te installeren wanneer u Acrobat Reader start.

De Acrobat Reader Chrome-extensie installeren

De Chrome-extensie uitschakelen. In deze handleiding laten we u zien hoe u dit kunt oplossen en kunt u de PDF-viewer van Chrome opnieuw inschakelen. U kunt ook Instellingen openen door te klikken op het menu Opties in de rechterbovenhoek van een Chrome-venster en vervolgens te navigeren naar 'Privacy en beveiliging'. Klik op Extensie inschakelen. Facebook Twitter Google Plus Pinterest.

Als de extensie is geïnstalleerd, moet deze vóór gebruik worden geactiveerd. Als de telefoon warm wordt, hoe de smartphone te koelen Android en iPhone.

  • Als Chrome niet wordt weergegeven in de lijst met toepassingen, drukt u op de knop Bladeren en selecteert u het bestand chrome.
  • U kunt Reimage Plus downloaden door hier te klikken.

Dit zou waarschijnlijk uw probleem moeten oplossen en Chrome's PDF-viewer zou weer moeten werken. Aanbevolen, zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding.

Opmerking: U kunt de extensie gemakkelijk op elk moment uitschakelen. In deze handleiding laten we u zien hoe u dit kunt oplossen en kunt u de PDF-viewer van Chrome opnieuw inschakelen.

Als Chrome niet wordt weergegeven in de lijst met toepassingen, open pdf in chrome default, drukt u op de knop Bladeren en selecteert u het bestand chrome.

Pdf's openen in Chrome

Het is bekend dat deze schakelaars voor instellingen de meest voorkomende hoofdmap van de PDF-viewer zijn die in Chrome wordt uitgeschakeld. Mogelijke waarden zijn: 0 of 1: Onderdrukt de eerste in-app ervaring. Editor'S Choice.

Klik op Doorgaan of Volgende. Hoewel het essentile functies zoals annotaties en markeringen mist, is de Chrome PDF-viewer nog steeds de snelste manier om PDF's in Chrome te openen.

Facebook Twitter Google Plus Pinterest. Juridische kennisgevingen     Online privacybeleid. Editor'S Choice.

Optie 'Openen in Acrobat Reader' gebruiken voor pdf's die in de Chrome-browser worden geopend

U ziet een prompt zoals in het onderstaande screenshot. U kunt Reimage Plus downloaden door hier te klikken. Acrobat Reader Informatie en ondersteuning.

De extensie leest de inhoud van uw PDF-bestanden of andere inhoud op de sites die u bezoekt niet. Voor Windows 7 is het pad waar u het chrome.

Vraag om de Chrome-extensie te installeren bij Acrobat Reader-update, open pdf in chrome default. Als Acrobat Reader de standaardeigenaar van pdf's op uw computer is, is open pdf in chrome default PDF-viewer van Chrome uitgeschakeld.

Schakel het selectievakje uit en klik op Opslaan? Als deze is genstalleerd en ingeschakeld, zal de extensie: PDF-bestanden openen in de bureaubladtoepassing Acrobat Reader. Android Google Spaces-app om links, wordt u gevraagd de extensie te installeren wanneer u Acrobat Reader start, Hoe wijnbestand-associaties in Linux ongedaan te maken.

De ingebouwde PDF-viewer van Mozilla

U ziet een prompt zoals in het onderstaande screenshot. Controleer of u schadelijke extensies heeft geïnstalleerd in Chrome.

Hoe wijnbestand-associaties in Linux ongedaan te maken. Een consistente en betrouwbaardere PDF-weergave bieden.

Vraag om de Chrome-extensie te installeren bij Acrobat Reader-update. Optie 'Openen in Acrobat Reader' gebruiken voor pdf's die in de Chrome-browser worden geopend. Vraag om de Chrome-extensie te installeren bij nieuwe Acrobat Reader-installatie.

  • Dingena 13.10.2019 21:09

    Als u een Chromebook gebruikt, moet u uw Chromebook van stroom voorzien om hetzelfde effect te bereiken.

  • Thije 10.10.2019 18:43

    Lees Verder. In feite is deze foutmelding erg algemeen en is deze gerangschikt naar een aantal verschillende scenario's en cases.