Op zoek naar sittard?

sittard
Sittard-Geleen par Social Deal: Réduction jusqu'à' 90%.
tousenowoutline À utiliser dès maintenant. Sittard 3 positions. 15 9 75., Overnachting voor 2 ontbijt in Twente. like Durée de validité prolongée tousenowoutline À utiliser dès maintenant. Hotel Restaurant Savenije. 85 42 50., Afhalen: sushibox 22 of 42 stuks van Daisuki Sushi. tousenowoutline À utiliser dès maintenant. Daisuki Sushi Sittard.
Studeren in Sittard Studiekeuze123 Studiekeuze123.
In Sittard wonen 2.487 studeren 4.435 studenten. De stad telt 3 onderwijsinstellingen: 2 hogescholen 1 universiteit Er is van alles te doen in Sittard: zo zijn er 68 cafés 2 musea 2 bioscopen 2 theaters Wil jij gaan studeren in Sittard?
Bezoekers Gemeente Sittard-Geleen.
De gezellige en drukbezochte weekmarkten zijn bijzonder populair. Een bezoek brengen aan Sittard-Geleen? Kijk dan eerst op insittardgeleen.nl. Dé website over wonen, ondernemen, vrije tijd en winkelen in Sittard-Geleen. Parkeren en bereikbaarheid. Adressen en openingstijden. 6130 AA Sittard. Over de website.
Inwoners Gemeente Sittard-Geleen.
Iets melden bij de gemeente. Coronavirus veelgestelde vragen voor inwoners Accordion ingeklapt. Antwoorden op de veelgestelde vragen rondom het coronavirus. Lees meer over Coronavirus veelgestelde vra. Twee locaties tijdelijk afgesloten door roetschorsziekte bij bomen Accordion ingeklapt. Persbericht I Sittard-Geleen, 7 mei 2021 In de beplantingsstrook in de Waddenlaan in Schipperskerk en op Eiland Schwienswei is bij een aantal esdoorns de roetschorsziekte vastgesteld.
Sittard Wikipedia.
1 Op een oppervlakte van 1798 hectare land is dat een bevolkingsdichtheid van 2077 inwoners/km. Van de voormalige gemeente Sittard maakten tussen 1982 en 2001 naast Sittard zelf ook de kleinere kernen Broeksittard, Einighausen, Guttecoven, Limbricht, Munstergeleen en Windraak, met gezamenlijk zo'n' 12.000 inwoners deel uit. Ten tijde van haar opheffing op 1 januari 2001 had de gemeente Sittard meer dan 49.000 inwoners en Geleen bijna 34.000. Ligging bewerken brontekst bewerken. Sittard ligt precies ingeklemd tussen twee rijksgrenzen in het smalste gedeelte van de provincie Limburg, tevens het smalste stuk van Nederland. In het oosten en noordoosten grenst het aan Duitsland, nabij de gemeente Selfkant, en in het westen aan de Maas, die de grens met België vormt. Dialect bewerken brontekst bewerken. Zie Sittards voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Het traditionele dialect van Sittard hoort tot de Oost-Limburgse dialecten. Het meest kenmerkend aan dit dialect is de zogeheten Sittardse diftongering. Bezienswaardigheden bewerken brontekst bewerken.

Contacteer ons