Zoeken naar sittard

sittard
Sittard-Geleen by Social Deal: save up to 90% The best deal!
Spontaan uit eten? Overnachting voor 2 bij Fletcher hotels. Sittard 102 locations. 80 34 95., Entree Safaripark Beekse Bergen evt. Safaripark Beekse Bergen. 27 50, 18 95., Luxe overnachting voor 2 drankjes ontbijt in Sittard. Merici Hotel Sittard. Wimper en/of wenkbrauwbehandeling.
koffiewinkel sittard
Studeren in Sittard Studiekeuze123 Studiekeuze123.
De stad telt 3 onderwijsinstellingen: 2 hogescholen 1 universiteit Er is van alles te doen in Sittard: zo zijn er 66 cafés 2 musea 2 bioscopen 2 theaters Wil jij gaan studeren in Sittard? Ontdek hier wat deze stad je te bieden heeft.
te koop sittard
Bezoekers Gemeente Sittard-Geleen.
De gezellige en drukbezochte weekmarkten zijn bijzonder populair. Een bezoek brengen aan Sittard-Geleen? Kijk dan eerst op insittardgeleen.nl. Dé website over wonen, ondernemen, vrije tijd en winkelen in Sittard-Geleen. Parkeren en bereikbaarheid. Adressen en openingstijden. 6130 AA Sittard. Over de website.
Inwoners - Gemeente Sittard-Geleen.
Dat is afhankelijk van de boomsoort en het weer. Ook dit jaar kunt u weer rekenen op onze dienstv. Lees meer over 'Bladkorven' en bladvegen'.' Nationaal Schoolontbijt: 1 tot en met 5 november. In de ontbijtweek van het Nationaal Schoolontbijt schuiven kinderen in heel Nederland op school aan tafel voor een gezond ontbijt. Ook krijgen zij een leuke les over de beste start van de dag. Zo leren kinderen. Lees meer over 'Nationaal' Schoolontbijt: 1 tot.'.' Rondevergadering 4 november. Donderdag 4 november om 19:00: uur vindt de rondevergadering plaats. De vergadering kunt u live volgen in audio en video. Lees meer over 'Rondevergadering' 4 november' '.' Is uw huis/pand van voor 1960? Test uw drinkwater! In woningen en gebouwen van voor 1960 kunnen nog loden waterleidingen liggen. Water drinken uit loden leidingen is niet goed voor de gezondheid. Vooral niet voor babys die flesvoeding drinken, kinderen t. Lees meer over 'Is' uw huis/pand van voor 1960?.'.' Sloop oude V&D-pand Sittard gestart.
Sittard - Wikipedia.
1 Op een oppervlakte van 1798 hectare land is dat een bevolkingsdichtheid van 2077 inwoners/km. Van de voormalige gemeente Sittard maakten tussen 1982 en 2001 naast Sittard zelf ook de kleinere kernen Broeksittard, Einighausen, Guttecoven, Limbricht, Munstergeleen en Windraak, met gezamenlijk zo'n' 12.000 inwoners deel uit. Ten tijde van haar opheffing op 1 januari 2001 had de gemeente Sittard meer dan 49.000 inwoners en Geleen bijna 34.000. Ligging bewerken brontekst bewerken. Sittard ligt precies ingeklemd tussen twee rijksgrenzen in het smalste gedeelte van de provincie Limburg, tevens het smalste stuk van Nederland. In het oosten en noordoosten grenst het aan Duitsland, nabij de gemeente Selfkant, en in het westen aan de Maas, die de grens met België vormt. Dialect bewerken brontekst bewerken. Zie Sittards voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Het traditionele dialect van Sittard hoort tot de Oost-Limburgse dialecten. Het meest kenmerkend aan dit dialect is de zogeheten Sittardse diftongering. Bezienswaardigheden bewerken brontekst bewerken.

Contacteer ons