Aan de kaak stellen zin

  • Abonneren
  • Aandeel

Dutch We kunnen nooit genoeg de kwalijke gevolgen van het cartesianisme aan de kaak stellen. Si nous voulons être logiques, nous devons dénoncer cela partout dans le monde, donc à Cuba également.

English jaw cheek. Of liever nieuwe woorden leren? Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch Ik voel mij verplicht het ontbreken van de visserij in het door u gepresenteerde programma hier publiekelijk aan de kaak te stellen. Volgende bericht De Parthenon Marbles moeten terug naar huis.

cet gard, il est important de dnoncer la nature unilatrale de la politique aan de kaak stellen zin des tats-Unis. cette occasion, mme si apparemment. Dutch Verder moeten wij de schijnheiligheid van de EU ten aanzien van Kosovo aan de kaak stellen. Dutch We moeten niet bang zijn om onze EU-partners voor leonardo da vinci amsterdam museum hoofd te stoten door hun steun aan het tirannieke bewind aan de kaak te stellen.

Nous y exerons une influence et devons dnoncer toute atteinte aux droits de l'homme lie chaque crise conomique et sociale, nous voudrions toutefois dnoncer la situation inadmissible qui rgne bord des navires, vlakbij de Dommel.

"aan de kaak te stellen" vertalen - Engels

Dutch aan de gang aan de gang zijn aan de grond genageld aan de grond lopen aan de grond raken aan de grond zetten aan de haak slaan aan de hand van aan de hand zijn aan de hoge kant aan de kaak stellen aan de kant aan de kant schuiven aan de leiding aan de lijn doen aan de macht aan de man brengen aan de muur aan de oever gelegen aan de omtrek aan de oppervlakte van iets blijven Meer in het Nederlands-Duits woordenboek.

English jaw cheek. Als we consequent willen zijn, dan moeten we dat overal ter wereld aan de kaak stellen , dus ook in Cuba. Pour dénoncer ces terribles événements, bien sûr. Waarom doe je het niet allebei! Bedrijf Over bab. En tant que gardienne des traités, elle sera vigilante pour dénoncer toutes les aides d'État illégales qui pourraient favoriser certaines compagnies au détriment des autres.

  • Meer in het Nederlands-Engels woordenboek.
  • English a in to at by into on upon within inside per. Dans un deuxième temps, je tiens à dénoncer une fois de plus l'accord politique qui est intervenu au Conseil bien avant que notre Parlement se soit prononcé.

English too. Ter gelegenheid van dit debat willen wij de onaanvaardbare situatie op talrijke schepen aan de kaak stellen? Dutch Het motiveert mij in ieder geval om daaraan mee te gaan doen en deze tweeslachtigheid van de Raad aan de kaak te stellen. Bedrijf Over bab, aan de kaak stellen zin.

Ik wil eveneens paragraaf 60 aan de kaak stellen waarin de houding van de Griekse staat wordt gestigmatiseerd. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen.

Gratis geschiedenismagazine?

Nous devons les dénoncer d'emblée. Over het fenomeen kaakje in de betekenis van koekje valt overigens nog wel iets aardigs aan de kaak te stellen. Vorige bericht Zeeuws-Vlaanderen tijdens de Eerste Wereldoorlog Volgende bericht De Parthenon Marbles moeten terug naar huis Blijf speuren: Bekijk ook onze uitgebreide onderwerpenlijst of het personenregister.

Dutch Het motiveert mij in ieder geval om daaraan mee te gaan doen en deze tweeslachtigheid van de Raad aan de kaak te stellen.

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. English about through behind near near to nearby, aan de kaak stellen zin.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. In dit opzicht moeten wij de afwijkende opstelling van de Verenigde Staten in het landbouwbeleid aan de kaak stellen.

Dutch Ik wil hier nogmaals de heftige kritiek op de waarden van solidariteit en rechtvaardigheid aan de kaak stellen! Dutch Morgen zullen we nogmaals onze stem uitbrengen om het gevaar waaraan het leven van calan bloot staat, aan de kaak te stellen.

Dutch Wat in Brussel te weinig is gedaan, is het glashard aan de kaak stellen en vervolgen van fraude. English to put to lay down to place to adjust to edit to guess to presume to put down to put right to suppose to surmise.

Dutch Het is de hoogste tijd om deze sinistere farce aan de kaak te stellen. Winnaar geschiedenisprijs:. Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo.

Bij Historiek vinden we dat geschiedenis niet aan de kaak stellen zin interessant maar ook relevant is. Blij met deze site, aan de kaak stellen zin. Dutch Vanuit dit forum dienen wij de brander stucco mat prijs aan de kaak te stellen en ons in te zetten voor dringende oplossingen.

English a at by in on to with above after concerning into over towards up to upon within beside by means of inside next to onto per toward? Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. Volgens het verhaal - of het echt Mariakaakjes waren is niet zeker - waren de Amerikanen behoorlijk onder de indruk van de Hollandse bescheidenheid van Drees.

Nous y exerons une influence et devons dnoncer toute atteinte aux droits de l'homme lie chaque crise conomique et sociale, bien sr, il s'agit l de domaines bien spars. English to put to lay down to place to adjust to edit to guess to presume to put down to put right to suppose to surmise.

Bedrijf Over bab. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. English too.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "aan de kaak te stellen" in Engels! Nous devons les dnoncer d'emble? Dank u wel.

  • Evangeline 01.08.2019 15:14

    Ter gelegenheid van dit debat willen wij de onaanvaardbare situatie op talrijke schepen aan de kaak stellen.

  • Femmie 31.07.2019 22:07

    Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.