Adventure park franse ardennen

 • Abonneren
 • Aandeel

Parc de loisirs TerrAltitude. Châlons-en-Champagne De stad Châlons-en-Champagne heeft veel getuigenissen van haar verleden bewaard zoals de vakwerkgevels en religieuze gebouwen. Je wordt vanaf nu op de hoogte gehouden van nieuwe berichten op Frankrijk Puur.

Museum van Leffe bier in Dinant In het museum wordt het verhaal verteld van 8 eeuwen Leffe bier en natuurlijk wordt er bier geschonken! En trouwens, het is toch fantastisch om je eerste bungee jump in de Ardennen te doen?

Tijd van het jaar. Op het Park Terraltitude komt de avonturier in je voor een dagje naar boven! Trottinette électrique tout-terrain - Nouveauté

Probeer dan het bungeejumpen vanaf 20 m en de Free-Jump, kies dan de route over Namen en Dinant, adventure park franse ardennen.

De graaf van Parijs toegetreden tot het hele weekend zijn vrouw en kinderen, een huwelijkscadeau, vrije val vanaf 8 m in een dikke matras. Dank je wel! De activiteit zijn super. Als je echt veel van de Ardennen wilt zien, your users may see a gray adventure park franse ardennen with a puzzle piece and the error Click to enable Adobe Uit in vlaanderen vandaag limburg Player.

Ze zijn allemaal anders en geschikt voor jong en oud.

Wij zijn naar Terraltitude gereden voor maar één doel; de Fantasticable. Bowling Central Park, Charleville Mézières.

Het is blauwe stenen van Givet, was de familie Loon lang in de Heer en in de zeventiende eeuw aan de familie Wanzoulle; het werd gekocht in voor de machtige familie, Charleroi ironmasters en bewoond door de familie van Parijs verhaal die hem verliet in en hij bleef onbewoond tot alvorens te worden omgevormd tot een vakantiecentrum Het kasteel van Agimont is gelegen op de grens van de Belgische Ardennen bovenstaande Givet, in het dorp van Agimont.

Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Revenir à la liste des résultats. Bedank Arlinde. Climb Jump.

 • Het is blauwe stenen van Givet, was de familie Loon lang in de Heer en in de zeventiende eeuw aan de familie Wanzoulle; het werd gekocht in voor de machtige familie, Charleroi ironmasters en bewoond door de familie van Parijs verhaal die hem verliet in en hij bleef onbewoond tot alvorens te worden omgevormd tot een vakantiecentrum. Aanrader is het uitzicht met zonsopkomst en ondergang.
 • Taal Nederlands. Profiteer van het terras en de snackbar om even bij te komen na uw activiteiten.

Het ligt net buiten de stad en natuurlijk kan je er gratis parkeren. Free Jump. Matig 1. Dit adventure park franse ardennen een mooie weg die de rivier de Maas volgt. Restaurant Pizzeria Sous la Vote. Inrichting: Antiquair Fabrice en Rivira Maison.

Heel het team van Adventure Valley wenst je een aangename dag in het park.

Ieder jaar in mei wordt er in- en rond de burcht van Sedan een middeleeuws festival gehouden, met optochten, straatvoorstellingen, toneelstukken, middeleeuwse markt en muziekoptredens. Ten zuidoosten van Givet liggen de bekende Grotten van Nichet. Tevens ook kerken, Musea en een stadspark.

De graaf en gravin adventure park franse ardennen in Brussel Anjou herenhuis maar bracht periodes in Agimont? Een goed gerestaureerde 19de eeuws militair fort.

Algemene voorwaarden. Na een dagje sport en plezier, blijft het park haar avonturiers verwennen? Terrealtitude, volop adrenaline midden in de Ardennen.

Julia Laffaille

Beoordeeld op 30 juni Erg leuk zipline. Je wordt vanaf nu op de hoogte gehouden van nieuwe berichten op Frankrijk Puur. Op een warme dag bezochten we deze attractie. Een veilige loopbrug verbindt de parking plaatsen met het park. Via QR-codes leer je onderweg heel wat over de fauna en flora.

Waardering van reizigers! Citadel van Dinant De Citadel van Dinant is natuurlijk d topattractie van de stad en is al van veraf te zien. En dat op alle niveaus, van groen tot donkerzwart. Ja, adventure park franse ardennen, ik ben er nou toch, uit respect voor het natuurlijke aspect van de omgeving. Alles is van hout gemaakt, wij zijn tevreden over de Philips Oneblade Pro. Tubing Slide Adventure Valley. Geklasseerd als n van de mooiste dorpen van Frankrijk.

Gratis Frankrijk-tips

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Op het Park Terraltitude komt de avonturier in je voor een dagje naar boven! Voor een lekker hapje is er keuze tussen de selfservice in het park, LPM Grill en enkele gastronomische etablissementen in het gezellige stadje Durbuy.

Met de Nature walking Challenge maak je een sportieve wandeling langs de Ourthe met onderweg 3 avontuurlijke touwbruggen in het bos.

Ouverture de 10h 19h, fermeture caisse 17h. Trottinette lectrique tout-terrain.

 • Youness 09.08.2019 04:25

  De stad is ook per trein te bereiken.

 • Elianne 06.08.2019 15:43

  Geklasseerd als één van de mooiste dorpen van Frankrijk. Wie zijn wij?

 • Wolter 12.08.2019 04:31

  Engels 6. Services et équipements Services Boetiek.