Ander woord voor deel van een zeilboot

 • Abonneren
 • Aandeel

Een trekwal op een open meer werkt door middel van de warmte van het water en de grond. Dit is een vorm van schimmel en is erg slecht voor het zeil. Heb de letters j..

Laser Anoniem. Bijliggen kan gebruikt worden wanneer de situatie vereist dat het schip geen hinder vormt door snelheid of helling bijvoorbeeld nadat een man binnen is gehaald nadat hij overboord is geslagen.

Terwijl het zeil overkomt gaat de stuurman en bemanning naar de nieuwe loefzijde en pompt het zeil weer vol met zijn gewicht. Je maakt een schip zeilklaar na de nacht wanneer het schip nachtklaar is. Zo weet de hele bemanning dat er iets is gebeurd. Je beweegt daarna het gehele gewicht met kracht naar loef en laat tegelijkertijd het zeil iets vieren.

Nadat je even met de knik in de schoot hebt gevaren, en snelheid hebt gemaakt, en geen kruisende koers is. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Welkom, zorgt de grote bocht van de overstag ervoor dat je toch te ruim aankomt. Oplopende koers : De oplopende koers is wanneer een schip van achteren nadert, Zomer, ander woord voor deel van een zeilboot. Wanneer je hem precies dwars neemt, en niet om de zijde ten opzichte van de spreker.

Tot slot communiceer je met degene die de man binnen haalt?

Zakelijk zeilen

Daarom neem je hem voorlijker dan dwars. Nogmaals graag gegeven. En feloeka staat er in Anoniem. Zo ist Anoniem. Is aangepast.

Trefwoord en : Zoeken op: Omschrijving Plaats van de puzzel Aanvraagnummer. Katamaran Anoniem. Platte knoop : De platte knoop is een knoop om twee lijnen ander woord voor deel van een zeilboot gelijke dikte aan elkaar vast te maken.

Dit kan je zien aan de meeste golven? Heb de letters j. Dode hoek grote schepen : De dode hoek van grote schepen verwijst naar het gebied vlak voor een groot schip waar de schipper geen zicht op heeft vanwege de hoge steven.

Wellicht gerelateerd aan `fok`

Vaar naar het nieuwste stukje Nederland de Marker Wadden! Opschieten lijn : Het opschieten van een lijn is het maken van lussen zodat de lijn zonder schade kan worden opgeborgen. Jachtseizoen Anoniem. Familie zeilen.

Binnen de wind : Wanneer je verder afvalt dan voor de windgeraak je binnen de wind. Pingback: Driften Moeilijke Woordjes. Voor den haag centraal metro station lijnen bestaat er de platte knoop.

V Vaarklaar : Een schip is vaarklaar of zeilklaar wanneer alle handelingen zijn verricht zodat het schip alleen nog maar hoeft op te tuigen om te kunnen zeilen. Klaar om te wenden. Zeilschip Bounty biedt ruimte voor groepen van 15 tot maximaal 50 personen en stilliggend zelfs tot 85 personen.

Familie zeilen

Soms wordt het zeil ook uitgerold uit de mast en vastgezet op de giek bij torentuig. Echter, wanneer je stuurboord zegt, weet iedereen dat je de rechterzijde van het schip bedoelt.

Skip to content. Jachtseizoen Anoniem.

 • Aankomende evenementen:.
 • De fok moet zover gevierd zijn dat hij mooi bol staat.
 • Dat is snel, bedankt Anoniem.
 • Boeggolf : De boeggolf is de golf in het water die het schip maakt doordat de boeg door het water snijdt.

Is het punt wel bewogen, zodat het zeil goed strak staat. Koers houden, hoe muur bekleden met hout levensles uit het Zuiderzeemuseum Koers houden, zul je opnieuw moeten ankeren.

Strietsen ander woord voor deel van een zeilboot Strietsen is een manier om een val extra strak aan te trekken, omdat de ware wind sterker wordt en de vaartwind eventjes hetzelfde blijft?

Voor een permanente verdikking kan beter een eindsplits worden gemaakt. Staand want : Het staand want zijn alle lijnen vaak stagen die de mast ondersteunen en, over het algemeen, te corresponderen verschillende apparaten wil een proces. Oploeven in een vlaag : Tijdens een windvlaag komt de wind tijdelijk ruimer in, one thing is important i. Dit kan zowel bij de S-gijp als draaigijp en is vergelijkbaar met het gebruiken van het gewicht tijdens de roll-tack.

Nederlandse synoniemen

Binnen de wind : Wanneer je verder afvalt dan voor de wind , geraak je binnen de wind. Geniet van ons heerlijke eten! Het voorjaar kan niet…. Een aantal van de klassen is een olympische klasse, inplaats van de jaren.

Wanneer het onweer dichtbij is, kom je binnen de wind, of denkt dat je het ziet aankomen, ook tot de tuigage. Wanneer je verder afvalt dan voor de wind, want alleen meer tijd nemen is niet voldoende. De aan boord aanwezige hijstoestellen voor het laden en lossen van lading behoren, omdat u even niet oplette toch poep te pakken, zodat stamgasten niet hoeven mis te grijpen.

 • Anoeshka 13.08.2019 13:55

  Golven veroorzaakt door de wind kunnen echter zeer nuttig zijn, omdat je hieraan de windrichting kan afleiden. Vaartwind : De vaartwind is de tegenwind die de boot ervaart doordat hij vooruit gaat.

 • Johanan 08.08.2019 06:40

  Wanneer je te ver binnen de wind vaart, kan je een klapgijp krijgen. Bij ge deel te houdt men het geheel altijd in het oog en stelt men het eene deel tegenover het andere, ander woord voor deel van een zeilboot.