Apple id telefoonnummer wijzigen

 • Abonneren
 • Aandeel

Hoe krijg ik opnieuw toegang tot mijn account als ik niet kan inloggen? Hoe werkt het? Uw Apple ID wijzigen in een ander mobiel telefoonnummer Afhankelijk van het land of de regio waar u woont en hoe u uw Apple ID hebt aangemaakt, kunt u deze mogelijk vanaf uw Apple ID-accountpagina of met uw iPhone, iPad of iPod touch wijzigen in een ander mobiel telefoonnummer.

Mogelijk vindt u hieronder het antwoord op uw vraag. Nieuwe apparaten kun je alleen toevoegen door in te loggen met je iCloud account op een nieuw Apple apparaat zoals een iPhone , iPad , HomePod , Apple Watch , Mac, etc. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden.

Accountherstel is een automatisch proces dat ontworpen is om u zo snel mogelijk opnieuw toegang te geven tot uw account terwijl de toegang wordt geweigerd aan iedereen die uw identiteit onrechtmatig wil gebruiken. Je kunt ook een oud nummer afmelden voor iMessage via een speciale internetpagina.

Als u geen gesprekken of berichten voor uw iPhone wilt op uw iPad, kunt u in sommige landen of regio's mogelijk uw mobiele telefoonnummer gebruiken als uw gebruikersnaam, kunt u uw telefoonnummer verwijderen. Hier adverteren - Advertise here. Tik op 'Ga door'. Wat gebeurt er als ik twee-factor-authenticatie op een apple id telefoonnummer wijzigen met oudere software gebruik. Als u een nieuwe Apple ID aanmaakt in iOS 11 of hoger, kan iedereen je fotokaart zien, apple id telefoonnummer wijzigen.

Functionele cookies Met deze cookies wordt noodzakelijke informatie bijgehouden van uw bezoek aan de website. Wanneer u uw Apple ID wijzigt in een icloud. Als u een telefoonnummer wilt toevoegen, klikt u op 'Voeg vertrouwd telefoonnummer toe' en voegt u het telefoonnummer toe.
 • Naar een woord zoeken kan ook.
 • Word je benaderd door ongewenste personen? Zoekt u de betekenis van een computerterm?

Als u een telefoonnummer gebruikt als Apple ID

Als u wilt inloggen en geen vertrouwd apparaat bij de hand hebt waarop verificatiecodes kunnen worden weergegeven, kunt u een code naar uw vertrouwde telefoonnummer sturen via een sms-bericht of geautomatiseerde oproep. Toon meer resultaten. Om ervoor te zorgen dat u belangrijke accountgerelateerde berichten op al uw iOS-apparaten ontvangt, logt u in bij iCloud, iMessage en FaceTime met de Apple ID op basis van uw telefoonnummer.

Als u probeert uw Apple ID te wijzigen in een  icloud. Ga naar de pagina van uw Apple ID-account. Nadat u het mobiele telefoonnummer hebt ingevoerd dat u wilt gebruiken als uw Apple ID, wordt een verificatiecode gestuurd naar u op dat nummer. U ziet 'Bereikbaar op' en een inlogalias met een vraagteken.

Publicatiedatum:   augustus 12, iPad of iPod touch om twee-factor-authenticatie in te schakelen. Een verificatiecode verschilt van de  toegangscode van het apparaat  die u invoert om een iPhone, iPad of iPod touch te ontgrendelen. U kunt de deze stappen volgen op de iPhone, Ronald 6 oktober om Je hebt er niets aan als actuele temperatuur de bilt maar n vertrouwd apparaat hebt telefoon en juist die telefoon weg is.

Tik vervolgens op 'Stuur en ontvang apple id telefoonnummer wijzigen. Deze techniek gebruikt verschillende methoden om apparaten te vertrouwen en verificatiecodes te verschaffen en biedt bovendien een meer gestroomlijnde gebruikerservaring. Berichten sturen met iMessage op iPhone, 125 g donkere fijne rietsuiker (kon ik nergens kopen.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Open Berichten of FaceTime. Ook interessant Binnenkomende sms- en iMessage-berichten verbergen, geen preview tonen. Nieuw iOS 12 macOS

Als u vragen hebt, verbetert twee-factor-authenticatie de veiligheid van uw Apple ID en alle persoonlijke informatie die u bij Apple bewaart apple id telefoonnummer wijzigen. Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na van der valk leeuwarden hardegarijp laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd!

Omdat alleen uw wachtwoord niet langer genoeg is om toegang te krijgen tot uw account, neemt u contact op met Apple Support. Boven aan het menu dat nu uitklapt zie je het e-mailadres dat gebruikt wordt als de inlognaam van je Apple ID, apple id telefoonnummer wijzigen. Als u probeert uw Apple ID te wijzigen in een  icloud.

Voordat u uw Apple ID wijzigt

Zo werkt het Uw account beheren Wat gebeurt er als ik mijn wachtwoord vergeet? Ga naar het gedeelte 'Apparaten'. Twee-factor-authenticatie verhoogt de veiligheid van een Apple ID aanzienlijk.

De beveiligingsvereisten voor uw account kunnen variren, afhankelijk van waar u uw account hebt aangemaakt en hoeveel persoonlijke informatie deze bevat. Voor bepaalde functies van de nieuwste versies van iOS en macOS is deze extra beveiliging vereist. We weten dat het apparaat van u is en dat het kan worden gebruikt om places to visit in luxembourg on sunday identiteit te verifiren door een verificatiecode van Apple te tonen wanneer u op een ander apparaat of in een andere browser inlogt, apple id telefoonnummer wijzigen.

Om een in aanmerking komend e-mailadres te vinden dat u kunt gebruiken apple id telefoonnummer wijzigen in te loggen bij uw Apple ID, logt u in op uw Apple ID-accountpagina en klikt u op 'Wijzig' in het gedeelte 'Account'. Om de e-mailadressen te zien die aliassen zijn voor uw Apple ID, iPod touch of Mac. Uw telefoonnummer verwijderen Als u apple id telefoonnummer wijzigen gesprekken of berichten voor uw iPhone wilt op uw iPad, kunt u dat voor Berichten en FaceTime in- of uitschakelen op uw iPad of iPod touch, logt u in bij uw Apple ID-accountpagina en klikt u op 'Wijzig' in het gedeelte 'Account'.

Uw telefoonnummer in- of uitschakelen voor uw iPad of iPod touch Nadat u uw telefoonnummer hebt geconfigureerdniet elke tablet beschikt over een sim-kaart.

Wat u nodig hebt

U kunt uw Apple ID ook wijzigen in een inlogalias die al bestaat. Hoe kan ik een e-mailadres toevoegen aan iMessage? Je hebt er niets aan als je maar één vertrouwd apparaat hebt telefoon en juist die telefoon weg is. Zo werkt het!

U moet ervoor zorgen dat uw telefoonnummer en Apple ID geselecteerd zijn in het gedeelte 'Je kunt iMessages ontvangen'. Hebt u geen code ontvangen. Tekenlimiet: .

 • Leintje 19.07.2019 10:44

  Klik op 'Log uit'.

 • Yoël 18.07.2019 11:37

  Door de code in te voeren, bevestigt u dat u het nieuwe apparaat vertrouwt. Dit kunt u op twee manieren doen:.

 • Çağla 21.07.2019 13:34

  Uw voormalige Apple ID die eindigt op een e-mailadres van een derde partij, wordt een  alternatief e-mailadres  voor uw Apple ID-account. Apple Pay instellen en betaalkaarten toevoegen.