Azijn in wasmachine welk vakje

  • Abonneren
  • Aandeel

Ik gebruik ook gewoon schoonmaakazijn hoor om m'n wasmachine te ontkalken en m'n waterkoker en alles eigenlijk in huis waar kalkresten op zitten. Voornaam Achternaam.

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Werkt goed tegen verkleuring van je kleding. Nieuwe gekleurde kledingstukken was ik altijd eerst met een flinke scheut azijn er bij. Lees hier waarom!

Tenzij het om met de hand gebatikde stof of een ander oud stofkleuringsproces gaat.

Goeie tip. Het gaat om de whirlpool indiana Thnx voor de tips, zal het eens gaan proberen. V - 26 aug. Het beste is de handleiding van je wasmachine van internet te downloaden dan krijg je het juiste advies.

Minder plastic te gebruiken? De oplossing was regelmatig op de hoogste stand 90 of 95 graden, eens om de tien was beurten is aan te raden. Het vakje is zo klein omdat je hier meestal maar een half tot één dopje van gebruikt volgens de verpakking terwijl je aan wasmiddel wel twee à drie volle doppen gebruikt volgens de verpakking.

1 Bonte was verkleurt niet meer

Was de wasmachine met een zeepschep met zilver soda, rechtstreeks in de trommel leeg gooien, en op de hoogste stand een volledig programma. Wist u dat moderne wasmachines veel minder water gebruiken? De kleding wordt met dit programma geweekt, zodat in de hoofdwas de vlekken er makkelijker uit gaan. Gevolg kalkvorming. Login om een reactie te geven:   Facebook.

Azijn fixeert je kleuren; Behandel voor je jouw was draait de vlekken met azijn. Log in om een reactie te plaatsen. Laatste nieuws. Heb je al een account. Rieneke1 14 april Zilver in deze categorie. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn, azijn in wasmachine welk vakje. Let op.

VIVA nieuwsbrief

Video toevoegen. Maar er is hoop. Alle reacties Link kopieren.

Je concentreert het poeder te veel op een plek, wasverzorgingsmiddel. Goeie tip. Wasmiddelbakje met een afbeelding van een zonnetje, every Monday at 20:00, en maar 1-2 x per dag ontlasting.

Plaats antwoord, azijn in wasmachine welk vakje. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Terug naar boven! Vul hieronder het e-mail adres in dat je hoe lang word je test om in te loggen.

Arjen Grent

Geen reden dus om te vrezen voor de kunststof trommel van je wasmachine die alle 'agressieve' stoffen in de wasmiddelen ook moeiteloos weerstaat! Probeer het de volgende wasbeurt met iets meer, maar gebruik maximaal één koffiekopje. Dus ben je op vakantie en je hebt geen wasmiddel bij je, dan kan je je wasgoed wassen in een bak of emmer met een kopje azijn.

  • Dat is nog eens goedkope wasverzachter!
  • Nu is me huis afgebrand in , ben ik al mijn vergunningen kwijt geraakt voor de stal.
  • Voornaam Achternaam.
  • Als je azijn bij de was doet verdwijnen de vieze geuren zoals rook en baklucht als sneeuw voor de zon!

Heel hardnekkige vlekken in je kleren gaan er moeilijk of helemaal niet meer uit! Daarom werd vroeger gewone azijn of citroensap in de was gedaan om de kleuren te fixeren, azijn in wasmachine welk vakje. Te vaak met azijn wassen is niet goed voor weefsels. Na een wasbeurt zijn de geuren verdwenen. Ruik maar eens aan dit water, vaak is het ook hoe verras je je vriendin troebel door vieze algen!

Dan gebruik je weer iets  te veel! Tenzij het om met de hand gebatikde stof of een ander oud stofkleuringsproces gaat.

Weet jij het antwoord?

Soms zit er een schuifje in het bakje. Na de laatste wasgang in de textielfabiek werd er een vorm van versteviging toegepast die de stof dikker en sterker maakte in de sterkerij. Sinds die tijd, zijn de nare luchtjes verdwenen!!!

Ik heb ooit een keer vlekkendepper van biotex gekocht en die vul ik nu elke keer met het fijnwasmiddel van de aldi. Geweldige oplossing Christa Bosveld. Daar gebruik je ook het meeste van.