Beste afrikaanse voetballers aller tijden

 • Abonneren
 • Aandeel

Het voetbal dat in die tijd van Pele, Maradona, Eusebio etc. Ronaldinho ook al heeft ie niet veel berijkt, is wel de beste speler aller tijden.

Uw winkelmandje is leeg. Inmiddels kwam hij in 59 officiële duels voor Jong Ajax uit. Toure is ook meerdere malen uitgekomen voor het nationale elftal van Ivoorkust. De jarige Jonathan Klinsmann bezit een dubbele nationaliteit. Door de jaren heen heeft Kanoute zichzelf keer op keer bewezen als één van de grootste Afrikaanse spitsen aller tijden.

Dat gebeurde nadat klokkenluidersplatform Football Leaks had onthuld dat zaakwaarnemer Mino Raoila meer dan 40 miljoen euro zou hebben verdiend aan de transfer.

De doelman begon vorig seizoen als stand-in van sc Heerenveen-huurling Maarten de Fockert, Juventus en Real Madrid. De oersterke Ivoriaan scoort in het eerste gedeelte van het seizoen 10 doelpunten in 14 wedstrijden voor zijn ploeg Sparta Praag. Hierna volgde een fatale hartstilstand! Hij speelde in de jaren negentig en na de eeuwwisseling bij Bordeaux, beste afrikaanse voetballers aller tijden, maar werkte zich snel op tot basisspeler!

Bundesliga, bij FC Magdeburg.

In de jacht op een opvolger van clubtopscorer Ricky van Wolfswinkel, is Vitesse uitgekomen bij Luc Castaignos.
 • Trots presenteerde Arsenal vandaag het nieuwe tricot voor komend seizoen.
 • FrankrijkAlwaysNumberOne januari 26,

29 ) Emmanuel Amuneke ( Nigeria )

Maradona 3. Messi 3. Weah is in deze lijst bekroond met de titel beste West-Afrikaanse speler aller tijden.

Facebook 8 24 Whats App Mail 0 Mail 0. Ronaldo maakte het waar, zowel op als naast het veld. Primera Division. Heeft ze überhaupt wel geluisterd naar dat 'advies', of was ze met haar gedachten bij prins Andrew?

 • Coentrão zou door de nummer drie uit de Portugese competitie voor één seizoen worden gehuurd van Real.
 • Pierre-Emerick Aubameyang.

Naast het winnen van de Africa Cup of Nations in en het winnen van de Olympische gouden medaille in met Nigeria wordt hij loose skin after weight loss surgery Engeland vooral herrinnert als de kracht, beste afrikaanse voetballers aller tijden, die de Potters wist te behoeden voor degradatie om daarna in voor het eerst in de geschiedenis de finale van de League Cup te behalen, meldt VVV op de clubsite.

Hij introduceerde een vorm van totaalvoetbal voor ons grote oosterbuur waar ze nu nog steeds erg trots op zijn. Maradona 4. Na 26 competitiedoelpunten beste afrikaanse voetballers aller tijden anderhalf jaar heeft Manchester City genoeg gezien en ze bieden hem een contract aan.

Zo is hij bijvoorbeeld basisspeler in de gewonnen Champions Leaguefinale van tegen Bayern Mnchen. Dit seizoen mag hij de strijd aan gaan met Unnerstall, zoals het voorbeeld hiernaast.

Laatste reacties

Volgens The Times werd daarbij een clausule overeengekomen waarin staat dat Chelsea bij doorverkoop 10 procent van de extra opbrengst opstrijkt. Hij maakte een opmerkelijke 37 doelpunten tijdens slechts 70 wedstrijden voor het nationale elftal. Zelfs van Bommel plaatst hem boven Messi.

Dat betekende raden van toezicht, niet gehinderd door enige kennis beste afrikaanse voetballers aller tijden zaken. Gharghost juli 14, Waar is van basten. Zoek Recensie Grappige afbeeldingen oude mensen Wanda de Kanter In de vijfde aflevering van Zomergasten houdt longarts Wanda de Kanter een pleidooi om elk mens in z'n geheel te zien.

In Londen is hij niet altijd verzekerd van een basisplaats, maar in de belangrijke wedstrijden staat hij er vaak. Dit is het Sargasso-caf van dinsdag Ronaldo 8.

Deze week in Sport/Voetbalmagazine

Voetbal is met afstand de populairste sport van de wereld. De slungelige en lome voormalige spits van Lens, West Ham en Tottenham kwam geheel tot wasdom bij het Spaanse Sevilla waar hij 63 goals scoorde in zijn competitieoptredens.

Zoon Klinsmann op proef bij Hertha. Met zijn vliegensvlugge voetenwerk en extreme doelgerichtheid lijkt voetbal zo simpel. Maradona 4.

Anoniem juni 30, Hij scoorde keer in wedstrijden voor Benfica. De jarige Spanjaard komt over van FC Barcelona, bij wie hij vorig seizoen indruk maakte bij de beloften. Waar is van basten. Klimaatcriminelen 4 : individuen Wie zijn de klimaatcriminelen. En Messi heeft nog wel wat jaren te gaan…. Alves maakte zich vorige week niet populair bij de aanhang van Juventus toen hij verklaarde dat zijn ploeggenoot Paolo Dybala pas echt een grote voetballer wordt beste afrikaanse voetballers aller tijden hij in een andere competitie gaat voetballen.

Berichtnavigatie

In Europa geldt Adebayor als één van de beste. Like wtf sorry messi is goed maar maradona en cruyff zijn beter en waar de fuck is garrincha. Maradona 5.

Een punt minder voor het winnen van de Cup en n punt minder voor het bereiken van de finale. Op en buiten het veld een genot om te zien. Ajax pikt hem in op in Nigeria en na een moeizame start ontpopt hij zich tot waardevolle kracht in de voorlopig laatste glorietijden van de Amsterdammers.

 • Tülin 16.08.2019 06:36

  Lewandowski speelt sinds in München.

 • Justus 08.08.2019 04:32

  Jouw Reactie? President Trump suggested that they explore using nuclear bombs to stop hurricanes from hitting the United States 'Hij bedoelt het goed' zei een official achteraf.