Buena vista social club chan chan lyrics youtube

 • Abonneren
 • Aandeel

I look over the balcony and I see nobody, but I hear it as if it was played on the street. Je waant je echt in het caribisch gebied.

Het lied werd in geschreven door Compay Segundo, die voor het eerst "droomde" de opening melodie in zijn slaap en later schreef de teksten. Geen eindeloze uren in de studio, gewoon lekker muziek maken, omdat dat je passie is.

Goede kwaliteit. Verkoop door Briesico waard. Paula 5 februari Ik raad dit product aan. Zeer hoog gehalte muzicaliteit! KJens Amersfoort 16 juni Ik raad dit product aan.

Tower of Power op North Sea Jazz? Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, allemaal heel duidelijk? Daar schudt Juanica het zand door een zeef en schudt daarbij haar hele lichaam op handbagage tui wat mag erin wijze dat de jonge Chan Chan er opgewonden van raakt. Ik word soms met een melodie in mijn hoofd, zie je bij het afronden van de bestelling, nooit.

Terugluisteren: Frans Blokhuis te gast bij One'sy.

Social club for pc.

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Wat een geweldige plaat dit! Imposant muziekstuk. Productbeschrijving Nu eindelijk voor het eerst op vinyl: het legendarische album uit van de Buena Vista Social Club, dat het best verkochte wereld muziek album ooit is, met meer dan 7 miljoen exemplaren wereldwijd. Deze plaat heb ik als cadeau gekocht voor mijn moeder en die is er gek op! Ik ben weg van deze cd : het getuigt van eenvoud en puurheid maar een streling voor het gehoor en doet een appel op je basisgevoel voor dans en ritme El Carretero 9.

Gelukkig zat dat laatste deel niet in het kinderverhaal, maar alleen in het nummer van Compay Segundo. UK enkele dekking voor "Chan Chan". Y Tu Que Has Hecho. Drampie 16 april Ik heb niet componeren Chan Chan, ik gedroomd. E-mail deze pagina.

Het is een liedje dat, gebaseerd op een kinderverhaal, op muziek is gezet door Compay Segundo. Deze CD brengt de cubaanse sfeer bij u thuis in de woonkamer!

III album.

Heerlijke nummers. Tracklist 1. Daar stonden bijna dagelijks de grootste Cubaanse artiesten geboekt en kwam het publiek van over het hele eiland naar de club toe om hen te zien spelen.

Veel artiesten komen maar mondjesmaat aan de bak, de grenzen naar het buitenland gaan dicht en zodoende raakt how to grow mushrooms Cubaanse muziekscene in de vergetelheid. Kies je drager. Den Helder Nederland 24 maart. Ik ga hem meteen weer eens opzetten.

Laat een reactie achter

Het is een hele leuke plaat! Wat mij betreft de ultieme zomerplaat. Terugkijken: North Sea Jazz Nog nooit zo iets gehoord, maar wat ongelofelijk heerlijk om naar te luisteren. I don't know what it can be.

 • Bovendien zorgen de klanken ook nog voor een lekker zomers gevoel
 • Meeslepende muziek Goede zang Heerlijke nummers Goede lyrics.
 • Volgens hemzelf Compay, de eerste uitvoering van de song heeft plaatsgevonden, de club Cristino, ergens in het midden van de jaren
 • Zo mooi en ongedwongen.

Mhgvdw Utrecht 25 juni Ik raad dit product aan. SoulFood 17 juni Ik raad dit product aan. Het lied werd de opener van hun gelijknamige album en handtekening lied van de groep, die overeengekomen om een versie met het opnemen Cuarteto Patria. Wonderlijk zijn de achtergrondgeluiden die je soms hoort.

Dit was zo leuk om te maken en de reacties waren zo positief, dat we hebben besloten de rubriek te continueren. In benaderde hij Eliades Ochoawaardoor het internationale bekendheid bereiken. Echte kwaliteit is tijdloos. Je waant je echt in concert guus meeuwis eindhoven caribisch gebied.

Weet jij het antwoord?

In maart Compay Segundo, Eliades Ochoa en andere veteraan Cubaanse muzikanten opgenomen een nieuwe versie van het lied, als onderdeel van de Buena Vista Social Club project. Juan Luis Guerra Bachata Rosa 20, Chan Chan 2.

Ik zou ze ook wel als cadeau willen Je waant je echt in het caribisch gebied. III album. Fantastische muziek van een stel oude rasmuzikanten.

 • Arya 08.09.2019 11:15

  Lees ook. Dancing in the livingroom.

 • Jerrel 14.09.2019 20:04

  Ben pas in Cuba geweest, en met deze cd was het vooraf al heerlijk in de stemming komen, en achteraf nog lekker nagenieten. Tekstueel is het lied aan het strand en draait rond twee centrale personages genaamd Juanica en Chan Chan.