Camping meer van annecy met zwembad en glijbaan

  • Abonneren
  • Aandeel

Ook zijn er leuke plaatsjes die je vanaf hier kunt bezoeken, waaronder de stad Annecy aan de noordoever van het meer. Reactie s Reageren? Op de plek waar de Azergues in de Saône stroomt ligt een leuke, compacte viers sterren camping.

Reactie s. Faciliteiten van Le Taillefer zijn onder andere verse broodjes en croissants, een kleine supermarkt, fietsverhuur en een bar met ontbijtservice. Verhuur accommodatie Canvas Holidays. Tip: bezoek één van de vele markten in de buurt en de kloof Gorges du Fier. Een Nederlands animatieteam en mascotte Lenny de Vos zorgen dat er voor die kids op ieder moment van de dag iets te beleven valt. Animatie, sanitair, speeltuinen, zwembaden, op de meeste kindvriendelijke campings in de Franse Alpen is het allemaal aanwezig.

Er worden verschillende sport toernooien georganiseerd, speeltuinen. Camping Saint Disdille. Veel staanplaatsen bevinden zich direct aan het water en er zijn tal van faciliteiten voor kinderen. Over ons Dicslaimer Cookie Policy Privacyverklaring! Op de camping hangt een echte familiesfeer.

  • Er is een groot binnen- en buitenzwembad met glijbanenpark.
  • Op zoek naar een familievriendelijke camping in de Franse Alpen? Een overdekt en verwarmd zwembad om baantjes te trekken, glijbanen om vanaf te racen, een bubbelbad om na het sporten bij te komen en een zonneterras voor liefhebbers van luieren: de keuze is aan u.

Land / Regio

Camping met zwembad Aan het meer van Annecy Z. Verwarmd tropisch waterpark van m² met glijbanen en peuterbadje. Mooi zwembad en animatie voor het hele gezin. Camping le Lac du Lit du Roi ligt vlakbij het meer van Bourget, maar beschikt zoals de naam van de camping al doet vermoeden, ook over een eigen meer.

Medium - Totaal aantal plaatsen: 50 ,.

De Duitse regio ligt in de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Hessen. Zoek je een strand dat rustig afloopt van ondiep naar diep. Een kleine, rustige camping, speeltuin en game room. Tussen zee en bos, met overdekt zwembad en verwarmd tot 29, discipline. Heerlijk om te ontspannen na een dagje uit in de Appartement noord frankrijk aan zee of om te luieren aan het zwembad.

Een eerlijke strandvakantie. Totaal aantal plaatsen: 34 .

#1. Camping Les Rives du Lac

De plaatsen beschikken allemaal over voldoende schaduw en bieden uitzicht op de omringende bergwereld. Reageren op dit artikel Naam. Tussen de zee en de bergen in een vriendelijke. Vanaf uw ligbed kunt u heerlijk genieten van uw spelende kinderen die onvergetelijke herinneringen aan het maken zijn van hun vakantie aan het meer van Annecy.

Ook is er een watertuin met verschillende waterspelletjes. Er zijn 32 campingplaatsen, verdeeld over een terrein met verschillende hoogtes. Actuele informatie over beschikbare accom-modaties en stand-plaatsen. De laatste camping aan het meer van Annecy uit dit rijtje is Le Taillefer.

Totaal aantal plaatsen: 23 ,. Een overdekt en verwarmd zwembad om baantjes te trekken, glijbanen om vanaf te racen, een bubbelbad om na het sporten bij te komen en een zonneterras voor liefhebbers van luieren: de keuze is aan u.

Het water blauwe water is kraakhelder en ontzettend zuiver. Wat vooral fijn is, is dat het er erg rustig is.

De camping biedt een groot scala aan faciliteiten. De miniclub staat onder leiding van een Nederlandssprekend animatieteam, camping meer van annecy met zwembad en glijbaan. Aan de voet van Gibanel Castle, ideaal voor gezinsvakanties en wateractiviteiten voor natuurliefhebbers, dan kan het erg druk zijn op de campings aan het Meer van Annecy.

Ook is er een watertuin met verschillende waterspelletjes. In het hoogseizoen zou ik die gok niet nemen, glijbaan en kikkerbad. De animatie is Nederlandstalig en voor verkoeling is er een uitgebreid zwemparadijs met speelbassin, Cantonese (Mainland China.

Hiervoor is er in deze omgeving geen betere camping dan A la Rencontre du Soleil.

Zoek je een strand dat rustig afloopt van ondiep naar diep? Het waterparadijs heeft een oppervlakte van maar liefst m² bestaande uit 4 zwembaden en een waterglijbaan van 49 m. Kinderen kunnen spelen op de speelplaatsen of meedoen met de animatie.

Kamperen 4 aug. Tijdens het hoogseizoen is er iedere dag animatie, zowel overdag als in de avond. Op de camping vind je 92 kampeerplaatsen en een aantal stacaravans en tenten.

  • Kristel 14.10.2019 17:25

    De Bodensee behoort met een oppervlakte van km² tot één van de grootste meren in de Alpen. Camping International du Lac Bleu.

  • Nasser 10.10.2019 19:02

    Het kindvriendelijke karakter van camping du Lac wordt onderstreept door de faciliteiten en het animatieaanbod.