Cursus digitale fotografie utrecht

 • Abonneren
 • Aandeel

Met de ervaring van deze dag heb je een grote stap gemaakt met je  fotovaardigheid en ben je meer vertrouwd geworden met de werking van je camera.

Misschien heb je de creativiteit wel in je, maar weet je ook hoe je jouw fotocamera daarbij moet gebruiken?

Sortering veranderen clear. Dan is een fotografie cursus bij Fotostudio XL écht iets voor jou! Kijk in de agenda voor de planning of schrijf je meteen in en doe deze maand nog mee. Inhoud cursus fotografie De subcategorie Fotografie is verhuisd naar de nieuwe hoofdcategorie: Fotografie en Digitale Media. Maandag 9 december Daardoor krijg jij misschien wel behoefte aan wat meer uitleg en ondersteuning om beter te leren fotograferen en filmen met je smartphone.

Uitleg over en instellen van de witbalans, cursus digitale fotografie utrecht. Er zijn interessante theorie- en praktijklessen over Dat zijn 5 avondlessen van van der valk friesland aanbieding en 1 praktijkles van tot Sortering veranderen clear.

De volgende stap: Vervolgcursus fotograferen Wil je je fotovaardigheden nog verder vergroten dan is het een logische stap om ook mee te doen met de vervolgcursus fotograferen.

Of je nu af en toe wilt fotograferen tijdens familie uitstapjes of jouw fotografie hobby uit wilt breiden met meer kennis.

Breed aanbod. Meestal is de locatiedag in de historische binnenstad van Utrecht.
 • Basiscursus Fotografie BC
 • Past deze cursus bij jou?

Bestellijst

Je hebt van tevoren al een selectie gemaakt die je wilt bespreken. Tijdens de locatiedag op een zaterdag tussen de eerste en tweede les gaan we de hele dag fotograferen en alle basistechnieken in de pratkijk uitproberen. De lunch tijdens de locatiedag is niet inbegrepen.

Schrijf je direct in. Er zijn interessante theorie- en praktijklessen over Je krijgt uitgelegd hoe de lichtmeter van je camera werkt.

Sortering veranderen clear? Max: 6 4 uur star 8 1 ervaring Opleiderscore: star 9,1 Sytse Dijkstra heeft een gemiddelde beoordeling van cursus digitale fotografie utrecht uit 19 ervaringen. Home Cursussen Creatief Fotografie. Breed aanbod? Je leert hoe je het histogram van jouw camera werkt en hoe je dit tijdens het fotograferen kunt gebruiken.

Elke lesavond staat in het teken van een onderwerp zoals belichten, scherpstellen, from the sketch series! En dat is meer dan alleen op de ontspanknop drukken, cursus digitale fotografie utrecht.

Follow Utrecht University

Daardoor kan ik iedereen voldoende aandacht geven en is er veel ruimte voor jouw vragen. Een mooi moment vastleggen waarin emoties en sferen duidelijk naar voren komen is niet altijd makkelijk. Leren fotograferen tijdens een fotografie cursus in Utrecht?

Tweedaagse Basiscursus Fotografie. Inhoud cursus fotografie De subcategorie Fotografie is verhuisd naar de nieuwe hoofdcategorie: Fotografie en Digitale Media. De cursus bestaat uit 6 lessen. Kijk in de agenda voor de planning of schrijf je meteen in en doe deze maand nog mee. Ik geef mijn lessen met enthousiasme en plezier en daar neem ik je graag in mee, cursus digitale fotografie utrecht.

Basiscursus fotografie, 8 lessen dinsdagavond sep-dec 2019

Doordat Henk met kleine groepjes werkt is er veel persoonlijke aandacht. Geen grote groepen maar maximaal zes deelnemers zodat aan iedereen veel persoonlijke aandacht en tijd kan worden besteed.

De volgende les bespreek ik samen met jullie de resultaten van de praktijkopdracht.

Basiscursus Fotografie BC Dinsdag 1 oktober Je leert cursus digitale fotografie utrecht foto's te maken in plaats van kiekjes en nog veel meer zonder gebruik te maken van de automaatstand of de voorkeuzeprogramma's.

Meer weten. Het is belangrijk om je camera met de juiste instellingen te bedienen, cursus digitale fotografie utrecht. Locatie: Maarssen Duur: 3 lessen. Wil je wel graag leren hoe je dit het beste kunt doen. Ook jij kunt leren fotograferen. Daarbij weet je op welke details je moet letten, en vanuit welke hoek je het beste kunt fotograferen voor een adembenemend plaatje.

De Academy

Tijdens een cursus fotografie worden de mogelijkheden van een digitale spiegelreflex verkend. De cursus Storytelling is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met een combinatie van fotografie en tekstschrijven: amateur fotografen….

Dan is fotografie cursus in Utrecht de weg om alles uit jouw fotocamera en creativiteit te halen? Basiscursus fotografie, 8 lessen dinsdagavond sep-dec

De dagcursus is op twee dinsdagen of woensdagen van De cursus bestaat uit cursus digitale fotografie utrecht praktijkopdrachten en sluit naadloos aan op de technieken die tijdens de of een basiscursus ook zijn behandeld? Daarbij weet je op welke details je moet letten, en vanuit welke hoek je het beste kunt fotograferen voor een adembenemend plaatje.

 • Harman 20.07.2019 12:38

  Storytelling - Fotografie.

 • Dominick 20.07.2019 23:56

  Waarom deze cursus Gegarandeerd kleine groepen van  max 6 deelnemers. Fotocursus Portret Gevorderden Dinsdag.

 • Nadiya 16.07.2019 23:51

  De volgende onderwerpen komen in theorie en praktijk aan bod:.