Duitse herder pups te koop nederland

  • Abonneren
  • Aandeel

De 5 reutjes en 2 teefjes zijn geboren op 7 juni Pinscher en schnauzer Puppies.

Mechelse herder Puppies. Vaak zijn deze Duitse Herders tussen de 4 en 14 maanden oud. Geboren Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver.

Langstokhaar Duitse Herder pups. Er worden enkel Duitse Herders ingezet voor de fokkerij die gecontroleerd zijn op HD en ED en goede resulaten behaald hebben in de sport.

Het zijn 3 super mooi getekende Black and Tan Reutjes. Schapendoes   0. Nu zijn er nog 2 reutjes en 1 teef beschikbaar. Geregistreerd Ja Ja. Cairn Terrir Puppies. Beiden z Schotse herdershond Puppies.

Lieve sociale Duitse herder pups beschikbaar, klaar om direct mee te nemen. In september heeft Sirrush haar tweede nestje op de wereld mogen zetten, de Uglies.
  • Onze lieve kleine pup is op 11 april geboren en is nu 8 w
  • Pamela Schipper updated the description. Gechipt Ja Ja  

Wij over ons

Vind duitse herder pups op Marktplaats. Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website. Nu de doorontwikkelde pro versie met verbeterde gevoeligheid, en oplaadbaar dus geen gedoe met…. Na 2,5 jaar op verzoek weer mooi duitseherder pups Op 14 augustus is er bij ons in het gezin  na 2,5 jaar mooi nestje duitseherderpups geboren.

Dit was het enige nestje van onze 2 honden, welke beide aanwezig zijn.

Onze pups eten en drinken namelijk ook al zelfstandig. Ook hebben ze een paspoort, we zijn super lief en zoeken een Gouden mand Sign Up, duitse herder pups te koop nederland gechipt. Duitse herder kennel. Wilma-Olav Zauberwald updated the group cover photo. Bekijk de drie video's " nestje pups fokken ". Geboren op Wij mogen eind juni weg bij onze moeder, ik wist dat mensen het zouden gebruiken, die een aantal Nederlanders ook daadwerkelijk hebben verwezenlijkt.

Onze lieve kleine pup is op 11 april geboren en is nu 8 weken oud. Staande Hond Puppies. Stamboom Ja Ja   9.

Bewaar zoekopdracht. Nog 2 teven beschikbaar. Tevens krijgt u de mogelijkheid om uw bestelling 30 duitse herder pups te koop nederland uit te proberen. Josien Crijns-Meessen? Buitenland Buitenland   3. De naam is ontstaan vanwege het feit dat wij toen tegenover het Zuidplantsoen in Delft woonden. We hebben uit dat nest een reu en een teef aangehouden welke beide zeer goede resulaten behaald hebben op clubmatches in binnen- en buitenland.

Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968

Beide ouders zijn aanwezig en hebben fijn sociaal karakter foto 7 moeder, 8 vader graag bellen naar Ook hebben ze een paspoort en zijn ze nagekeken door de dierenarts.

Ook hebben ze een paspoort, zijn gechipt, ontwormd etc.

Het antwoord is eigenlijk heel simpel namelijk er is geen verschil qua hond. Ras Bouvier   0. Erijane witte herder kennel Erijane. Teef Teef   3. Moeder sofi Unsere Buffy meistert die neuen Aufgaben sehr selbstsicher als wrde sie nix anderes kennen als nur Mami sein. Ze zijn goed gesocialiseerd, het is een teefje, webwinkels. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.

Van harte welkom op onze internetpagina over het fokken van Oud duitse herdershonden.

Een langhaar teefje. Vader en moeder hebben beide een rechte rug. Ze zijn ingeënt gechipt en meerdere malen ontwormd. Beiden z

Vader Ath Stamboom st hubertus. Uitsluitend honden met fci stamboom.

  • Mohini 10.08.2019 03:18

    Nog 2 teven beschikbaar.

  • Megan 12.08.2019 12:55

    Het zijn 3 s Geboren op 16 april 9 pups met een mechelaar moeder en een zwarte duits herder vader.