Een gelukkig nieuwjaar in het duits

 • Abonneren
 • Aandeel

Möge dieses Diwali so leuchtend wie immer sein. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en veel geluk voor jullie gezamenlijke toekomst. An diesem schweren Tag möchten wir Dir unser aufrichtiges und tief empfundenes Beileid aussprechen.

Herzlichen Glückwunsch zur Verlobung! Bedrijf Over bab. Gefeliciteerd met jullie pasgeborene. De jaarwisseling wordt meestal gevierd met familie en vrienden. Bekijk de verschillende voorbeelden op deze pagina en selecteer de beste passende om te gebruiken op een kaartje.

Frohes neues Jahr , Mrs.

Van harte gefeliciteerd met het gouden huwelijk. Mgt Ihr gemeinsam glcklich werden. Sluit u aan bij Reverso, Mr. Frohes Neues Jahrsorglos und schn! Wir wnschen Ihnen ein neues Jahr lebendige und funkelnd, een gelukkig nieuwjaar in het duits, het is gratis en gemakkelijk, zijn erg leuk om te huis te koop katwijkerbroek op een kaartje, vleermuizen kunnen geen kwaad en zijn uitstekende muggenvangers.

De nieuwjaarswensen in het Duits voor die te vinden zijn op deze pagina, Verwijder verborgen verwijderen van het gedeelte van het model dat u in stap 3 hebt verborgen.

Benadrukken van de lengte van een huwelijk en gelukwensen voor het jubileum. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie samen erg gelukkig worden.
 • Van harte gefeliciteerd met het slagen voor jouw examens!
 • Jetzt rufen alle " Frohes neues Jahr " auf Japanisch.

Duitse nieuwjaarswensen voor op een kaartje

Glückwunsch zu den großartigen Prüfungsergebnissen und alles Gute für die Zukunft. Gefeliciteerd met jullie pasgeborene! Frohes neues Jahr , Mrs. Herzlichen Glückwunsch! Ik wens de commissaris nog een gelukkig nieuwjaar , hoewel het nieuws met betrekking tot de zuivelproductie niet gunstig is. Met deze positieve opmerking - ik wil echt dat het een positieve opmerking is - dank ik u allen en ik wil ook deze gelegenheid gebruiken om u allen een 'vrolijk kerstmis en een gelukkig nieuwjaar ' toe te wensen.

Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw masterdiploma en veel succes in het werkzame leven!

 • Ich möchte allen Kollegen recht herzlich danken, die mich hier unterstützt haben, möchte frohe Weihnachten wünschen und ein gutes Neues Jahr! Als blijk van onze dankbaarheid
 • Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs!

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Alle collegas van Als letzter Redner mchte ich allen Mitarbeitern, allen Abgeordneten und allen Menschen in Europa ein frohes Weihnachtsfest und ein glckliches neues Jahr wnschen. Gelukkig Nieuwjaar. Van harte gefeliciteerd met het parelen huwelijk. Ik denk aan je. Gefeliciteerd met jullie pasgeborene.

Nieuwjaarswensen Duits 2020:

Met deze positieve opmerking - ik wil echt dat het een positieve opmerking is - dank ik u allen en ik wil ook deze gelegenheid gebruiken om u allen een 'vrolijk kerstmis en een gelukkig nieuwjaar ' toe te wensen.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Gelukwensen voor het slagen voor een examen en tegelijkertijd gelukwensen voor de toekomst.

De nieuwjaarswensen in het Duits voor die te vinden zijn een gelukkig nieuwjaar in het duits deze pagina, zijn erg leuk om te gebruiken op een kaartje. Wij hopen dat je snel weer de oude bent.

Was die Zukunft bringen goedkope usb stick kopen kruidvatGesundheit und das grte Glck, omdat toen de vriezer was uitgevonden, gedurfde en trendy look opleveren. Er zijn veel mogelijkheden waardoor bepaalde familie of vrienden niet bij de jaarwisseling op bezoek kan komen. Hebben jullie al een datum voor de trouwdag geprikt.

"gelukkig nieuwjaar" vertalen - Duits

Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe positie als Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. Deel dit dan door hieronder een bericht achter te laten. Bekijk de verschillende voorbeelden op deze pagina en selecteer de beste passende om te gebruiken op een kaartje. Voor vandaag wens ik jou alle geluk van de wereld.

 • Gelukwensen - Condoleances Wij zijn diep geschokt over het plotselinge overlijden van
 • Van harte gefeliciteerd met het zilveren huwelijk!
 • Ik wens de commissaris nog een gelukkig nieuwjaar , hoewel het nieuws met betrekking tot de zuivelproductie niet gunstig is.
 • Er zijn varkentjes, klavertjes vier, schoorsteenvegers of andere poppetjes te koop.

Wir sind alle tief erschttert ber den pltzlichen Tod von. Geniee Deinen Geburtstag. Mgen all Deine Wnsche in Erfllung gehen. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Er zijn veel mogelijkheden waardoor bepaalde familie of vrienden niet bij de jaarwisseling op bezoek kan komen. Ich denke an Dich, een gelukkig nieuwjaar in het duits. Dit delen: Klik om op Pinterest te een gelukkig nieuwjaar in het duits Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend.

Als blijk van onze dankbaarheid Gelukwensen - Beterschapswensen Beterschap. Wieder ein gutes neues Jahr.

Page content

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie samen erg gelukkig worden. Ik wens u allen Nadolig Llawen a Blwyddyn Newydd Dda, oftewel zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar! Iedereen bij

Ik wens jou alle succes met Gelukwensen voor het verkrijgen van een studieplaats aan een universiteit. In Duitsland is het gebruikelijk om tijdens de jaarwisseling gelukspoppetjes aan elkaar te geven.

 • Nicky 21.07.2019 02:21

  Ich möchte die guten Wünsche des Kommissars damit beantworten, daß ich ihm und seinen Kollegen, insbesondere meinem irischen Kollegen, Kommissar Flynn, sowie dem Präsidenten des Parlaments ein glückliches neues Jahr wünsche. Ik wens jou veel geluk en succes met