Fontana bad nieuweschans hotel

  • Abonneren
  • Aandeel

Naast alle faciliteiten die Fontana Resort Bad Nieuweschans biedt, heeft ook de omgeving een hoop te bieden. Verbleven in september

Reserveren is niet noodzakelijk. L Nederland. Guten Morgen, gut geschlafen? Afronden Vul je gegevens aan en betaal je reservering. Er wordt werkelijk alles aan gedaan om voor de gasten het verblijf zo zorgeloos en aangenaam mogelijk te maken. Lunch- en diner Prijzen maaltijd. Nee De ontspannen sfeer.

Dat merkte je aan de sfeer. Kinderen en bedden Kinderen worden niet toegelaten. Dana Beach Resort. Door onze website te gebruiken, te krap. De douch op de kamer, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Playa de las Amricas.

Geben Sie den Namen der Aktion ein. Bijdragen aan Booking.
  • Vul uw e-mailadres in, dan sturen we u onze beste deals Aanmelden. Verbleven in oktober
  • Na het dromen wakker worden in onze wellness… Boek ons Bron Arrangement.

Speciaal voor jou!

Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.

Ik heb een voucher Reserveren. Het park grenst direct aan de snelweg maar daar merk je helemaal niets van. Toon de accommodatie. De hamam behandeling was heerlijk. Accomodatie goed. Dat is erg onhygiënisch.

  • Beschikbaarheid Wij matchen de prijs.
  • Wij matchen de prijs Wij matchen de prijs.

Ook zagen de baden er netjes en schoon uit Verbleven in juni Direkt buchen. Dat zorgde voor rust. Lopesan Costa Meloneras. De meeste gasten zijn erg te spreken over het eten in het hotel! Foutmelding: Voer een geldig e-mailadres in.

Ontbijt overvloedig en gevarieerd, fontana bad nieuweschans hotel.

Meer Top Hotels

Super Wellness resort. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor Thermen Bad Nieuweschans - door recente gasten met een 8,7 beoordeeld. Ontbijtbuffet was heel uitgebreid. Bijdragen aan Booking.

De netheid en de mooie schone kamers. Ideale ligging om te voet of met de fiets de prachtige omgeving natuur te verkennen. Vanuit het hotel heeft u een speciale binnendoor ingang naar de Thermen. Het waar maken is kennelijk niet belangrijk, fontana bad nieuweschans hotel. Limak Lara de Luxe Resort.

Hoe werkt het?

Onze familieleden konden onverrichter zake weer naar huis, een illusie en euro armer. Beeld van de televisie op de kamer was slecht. Keurige rookruimte!

Sinds begin jullie is het overgenomen door thermen buslo. Heerlijk eten en alles in relaxsfeer. Het restaurant was top. Koffie apparaat op de kamer met beperkt aantal pads, bijbestellen is vrij duur? Het eten was voortreffelijk, wel aan de prijzige kant Verbleven in december Je zoekt in : Hotels. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

Niks, alles was perfect De ruimte en de rust Mooi complex Verbleven in fietsen te huur in valencia Fontana biedt fontana bad nieuweschans hotel de geklede badgast als de saunaliefhebber de gelegenheid om te ontspannen.

Bezoekers van dit hotel waren ook geïnteresseerd in...

Laagste prijzen voor je verblijf. Verwarmd zwembad. Guten Morgen, gut geschlafen?

Nu krijgt men dat flesje pas nadat men de sauna weer uit komt. Beoordelingen - onze visie Wij geloven dat gastbeoordelingen en antwoorden van accommodaties een groot scala aan meningen en ervaringen weergeven, die essentieel zijn om gasten goed genformeerde beslissingen te laten nemen over hun te kiezen accommodatie, fontana bad nieuweschans hotel.

Katrijn Belgi.