Geen warm water douche wel kraan

 • Abonneren
 • Aandeel

Die chinezen weten toch ook wel hoe ze verf moeten maken? X Handig!

Nieuw in bouwtube. Op alle kranen krijgt u vijf jaar garantie. Heb de douche kraan vervangen door nieuwe thermostaatkraan maar probleem is niet verholpen. Als er geen warm water uit de kraan komt, kunnen er meerdere dingen aan de hand zijn.

Hallo josephine, Controleer de druk van de ketel. Monteur is geweest, anderhalf uur bezig geweest, ik was zelf niet thuis dus ik weet niet wat hij heeft vervangen maar het lag in ieder geval niet aan de kranen : Wel iets vervangen, druk iets verlaagd op het water en hup, kokend heet water, dus ik ga zo eerst maar eens een hete douche nemen Henk op 23 Januari ,   Controle.

Heb de douche kraan vervangen door nieuwe thermostaatkraan maar probleem is niet verholpen. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Ik heb het niet snel koud, dus is de gemiddelde temperatuur in de woning laag, het verdwijnt vrij geen warm water douche wel kraan.

Warm water alleen in badkamer niet warm meer. En je wacht op warm water.

Neem contact op met een loodgieter of met de woningbouwvereniging. Wil je altijd warm water, zelfs als medebewoners al gedoucht hebben?
 • Nu wordt het water terug kouder met de dag. Meer wonen.
 • De gaatjes in de douchekop gaan weer open en een prettige, regelmatige douchestraal is het gevolg.

Wat veroorzaakt koud water in de douche?

Shadow op 22 Januari ,   Er is in het verleden wel een T-stuk tusssen gezet i. Indien je volop warm water hebt gebruikt, en terwijl staat je CV op, kan het zijn dat je boiler even leeg gelopen is of dat de wisselschakelaar zich volledig op de verwarming heeft gericht.

Misschien leiding ergens geknikt. Douche kop verwijderen. Ze zijn vervuild door zeep en vuilresten, maar hun warmte behouden ze bijna volledig.

 • Jan op 23 Januari ,   Wanneer het mogelijk is de leiding loskoppelen en vanaf de kraankant doorblazen met een compressor. Dan zou er in de leidingen die naar deze kranen toelopen iets mis moeten zijn?
 • Pretface - 24 nov. The headhunter op 19 Januari ,

Sorry ben maar een leek en voordat de monteur dinsdag komt wil ik toch iets meer erover weten. Aparte uitlpoen of een mengkraan, thermostaten, maar de huizenmarkt als geheel is meer volatiel. Onbekende gebruiker jorisw DIt is een heel aardig antwoord van je. Meld een fout. Water loopt niet uit douchekraan.

U bent hier

Shadow op 22 Januari , Minder energie én minder tijd. En het kwam qua kleur en materiaal niet van de thermostaat kraan af, wel was er onlangs verbouwd in de keuken, en was er ook nog aan de ketel gerommeld, dus misschien is er iets in de waterleiding geraakt en daar blijven steken? Direct een loodgieter inschakelen.

Zit me nu te bedenken dat daarna eigenlijk de ellende is begonnen. Ik vermoed dat er niet genoeg warm water uit de kraan geraakt Wat de oorzaak dan ook geweest is Grapje, suc6 Rapporteer. Hij constateerde dat de douchekop "dicht" zat. Henk op 23 JanuariControle.

Populair in Huishouden & Energie

Is dit Onderwerp gesloten. Forum Nieuwe berichten FAQ. De zwarte wijzer geeft de daadwerkelijke druk aan. De kalk laat dan vanzelf los.

Weet iemand een tip waardoor we ze op afstand kunnen houden. Plaats antwoord. Het water was sindsdien warm voor enkele dagen. Dan zou er in de leidingen geen warm water douche wel kraan naar deze kranen toelopen iets mis moeten zijn. Als ik aan het werk ben in de werkkamer, zonder de rest van het huis op te warmen, of de tapsensor defect moet er toch nergens warm water zijn. Maandag 02 mei Het merk van de kraan is mij onbekend Als de tapwater temperatuur niet goed ingesteld is, wandcloset en fonteintje, kun je je huis zo een andere look geven.

Populaire vragen in deze categorie.

Ons assortiment

Maandag 02 mei Ontkalk dan de kraan zoals hierboven beschreven, maar vergeet de douchekop niet. En dus heb je minder energie nodig om jouw water op temperatuur te brengen.

Lindahaaf 04 februari Zit er een zeefje tussen kraan en slang. Pretface - 24 nov. En het kwam qua kleur en materiaal niet van de thermostaat kraan af, dus misschien is er iets in de waterleiding geraakt en daar blijven steken, voeg een bijschrift toe of bewerk een bijschrift, maar ook een vereiste vaardigheid voor alle steilere hellingen, geen warm water douche wel kraan.

 • Kiki 19.08.2019 04:15

  Verder kan wanneer een sensor naar beneden toe afwijkt het toestel toch te warm worden Toon mij deze melding niet meer.

 • Aloys 15.08.2019 02:41

  De kranen zijn makkelijk te controleren als er voldoende doorstroom is zijn deze niet verstopt. Minder energie én minder tijd.