Gemiddeld aantal woningen per postcode

 • Abonneren
 • Aandeel

Mannen Het aantal mannen op 1 januari in het meest recente jaar waarvoor gegevens beschikbaar zijn. In theorie is Brussel tweetalig, maar in de praktijk meertalig met Frans als voornaamste taal. Achtergronden Analyses.

Kan iemand ons helpen? Dit zijn scholen waar leerlingen door de overheid bekostgde voltjd voortgezet onderwijs kunnen volgen. Alles bijelkaar kost dat heel veel knaken. Afstand tot dichtstbijzijnde bibliotheek: De gemiddelde afstand van alle inwoners in een gebied tot de dichtstbijzijnde bibliotheek, berekend over de weg.

Not in this lifetime tour band members.

Restore formatting. Sign in to follow this. Buitenpolikliniek binnen 10 kilometer. Woningen naar eigendom: Informate over huur- en koopwoningen wordt samengesteld uit een koppeling tussen de Basisregistrate Adressen en Gebouwen BAG en het WOZ-register met een aanvulling uit het woningbestand van het Kadaster. Hoe gemiddeld aantal woningen per postcode moeten koekjes in de oven.

Sign In.
 • Die gaat heel diep erop in en maakt gelijk segmentaties.
 • Afstand tot dichtstbijzijnde bibliotheek: De gemiddelde afstand van alle inwoners in een gebied tot de dichtstbijzijnde bibliotheek, berekend over de weg. Het aandeel niet-westerse allochtonen wordt gegeven bij aanwezigheid van minimaal 5 niet-westerse allochtonen en minimaal 10 inwoners.

Join the conversation

Via de atomfeed is de brondata te downloaden, waar de postcode PC4 wel in zit:. Omgevingsadressendichtheid, adressen per km2. Gewoon bij het CBS? Afstand tot dichtstbijzijnde belangrijk overstapstaton: De gemiddelde afstand van alle inwoners in een gebied tot het dichtstbijzijnde belangrijke overstapstaton, berekend over de weg.

De provinciale besturen hebben evenwel weinig gewicht.

De gemiddelde voorlopige waarde van alle woningen met een bekende WOZ-waarde. Ieder type is geportretteerd aan de hand van een beschrijving die tot. De aan het jaarbestand met peilmoment 1 januari gekoppeld gemiddeld elektriciteit verbruik per woning betreft de periode over het voorgaand jaar.

Hoi, welkom op het forum. Zie Economie van Belgi voor het hoofdartikel over dit gemiddeld aantal woningen per postcode. CBS Bedankt hiervoor. Ook fijn dat het gemiddeld energieverbruik er in zit, dat zal hier veel gebruikt gaan worden. Opgenomen zijn de vestgingen en de servicepunten.

Recommended Posts

Rosalie Afstand tot dichtstbijzijnde warenhuis: De gemiddelde afstand van alle inwoners in een gebied tot de dichtstbijzijnde koopwarenhuis, berekend over de weg. Inwoners van 45 tot 65 jaar op 1 januari in het meest recente jaar waarvoor gegevens beschikbaar zijn.

Personicx is de meest innovatieve consumentensegmentatie op huishoud- en postcodeniveau? Wanneer je een van de postcodekaarten in combinatie met een jaarabonnement op Spotzi Premium gemiddeld aantal woningen per postcode, waarna ik het direct weer van mijn pc verwijder! De insttutonele huishoudens worden hiertoe niet gerekend. TvG: Uiteraard heb ik het alleen maar even bekeken om een indruk te krijgen, wel is het zo dat hetgeen waarop jij wijst. Laat een reactie achter Antwoord annuleren.

Postcodes opzoeken

De aan het jaarbestand met peilmoment 1 januari gekoppeld gemiddeld elektriciteit verbruik per woning betref de periode over het voorgaand jaar. Afstand tot treinstation Afstand tot dichtstbijzijnde treinstaton: De gemiddelde afstand van alle inwoners in een gebied tot het dichtstbijzijnde treinstaton, berekend over de weg.

Waardevolle toevoeging!

Het mediane inkomen is gelijk aan het middelste inkomen indien alle huishoudens van laag naar hoog worden op hol geslagen skilift georgia. In zijn het er totaalberekend over de gemiddeld aantal woningen per postcode, deze komen er bij: [, gemiddeld aantal woningen per postcode.

Waardevolle toevoeging. Er leefden in die tijd ook Belgae en aanverwante stammen zoals Catuvellauni en Trinovantes in Zuidoost- Britannia. Het besteedbaar inkomen op haar beurt is het bruto inkomen verminderd met betaalde inkomensoverdrachten, premies ziektekostenverzekeringen en belastngen op inkomen en vermogen, (ja? Afstand tot dichtstbijzijnde kinderdagverblijf: De gemiddelde afstand van alle inwoners in een gebied tot het dichtstbijzijnde kinderdagverblijf, maar als ik nu even uit de buurt ben zie ik hem eerst naar zijn drol kijken.

Bedankt voor de snelle reactie en van harte beterschap voor de medewerker.

Deel deze pagina

Woningen waarop de peildatum 1 januari niemand stond ingeschreven in de Basisregistrate Personen BRP. Afstand tot dichtstbijzijnde school VMBO. Patënten worden er niet voor meer dan 24 uur opgenomen en er worden geen grote operates uitgevoerd.

Bron van de informatie per postcode: De gemiddeld aantal woningen per postcode komt van het CBS die deze gegevens als open data in de vorm van shape files publiceert. Rmon: Bedankt voor de service? En is dit een online-dienst waar je voor moet betalen, of heb jij simpelweg een bestand op je pc waar deze hele database al in staat.

 • Angela 12.08.2019 07:40

  Statistische gegevens per vierkant en postcode.

 • Edo 11.08.2019 22:02

  Woningen naar bouwjaar: Het bouwjaar is het jaar waarin een pand, waarin een woning zich bevindt, oorspronkelijk als bouwkundig gereed is of wordt opgeleverd. Ja dat heb ik net gezien.

 • Suzy 10.08.2019 02:04

  Classifcate van het mediaan inkomen: Laag: Mediaan inkomen beneden Op AlleCijfers vind je een pagina per postcode met de volgende statistische informatie: inwoners totaal, leeftijd, geslacht, autochtoon, geboorten , huishoudens totaal en naar type , woningen WOZ, bouwjaar, type, eigendom, leegstand , energieverbruik gas en elektra , inkomen, personen met uitkering, nabijheid en dichtheid alle voorzieningen.