Grootste waterpark ter wereld

 • Abonneren
 • Aandeel

Met deze 5 tips voorkom jij die vreselijke after-vakantiedip. Met meer dan één miljoen bezoekers per jaar is het één van de drukst bezochte waterpretparken ter wereld.

We hebben je reactie goed ontvangen en zullen ze zo snel mogelijk verwerken. Ik vraag me af waarom ik me als proefpersoon heb opgegeven? Pretparken Waterparken. Relevante artikelen 10 Places to see before you die Het bizarste gat ter wereld. Ongeveer 50 kilometer ten zuiden van Berlijn ligt het grootste tropische waterpark van Europa.

Vermaak je met de spannende glijbanen als de Blits en Flits en de Pelikaanduik.

Mijn hoofd tolt er nog steeds van…, grootste waterpark ter wereld. Het nadeel aan grote waterparken is vaak dat het weer nogal eens durft tegenvallen? Ze worden steeds groterdan zal je vast als een kind zo blij zijn in het Zuid-Koreaanse Caribbean Bay.

Zomerhabits aanleren en toepassen, deel 1: mediteren. Met een grootte van 16,8 hectare is Beach Park het grootste waterpark in Latijns-Amerika.

 • Foto: Facebook Waterbom Bali.
 • Lees ook 'De top 10 watersporten om calorieën te verbranden' en 'Deze waterproof mascara's overleven iedere pool party'.

10. Chimelong Water Park, China

Met erg spectaculaire glijbanen. Een bezoekje gepland aan Disney World? Ik weet zeker dat je veel plezier zult beleven in The Escape Hunt Experience — DXB, UAE escapehuntdubai escapehunt escapehuntbkk theescapehuntexperience travel escaperoom exitroom mystery detective fun wanderlust thingstodoindubai fun aquaventurewaterpark.

Zij baseerden zich op de beoordelingen van het afgelopen jaar die bezoekers op hun website gaven aan de parken. Je achterwerk zal zeker pijn doen aan het einde van de dag. Dat kan ook, want het waterpark ligt pal naast West Edmonton Mall.

Mijn hoofd tolt er nog steeds van….

Voor de echte adrenaline fans dus. Of wat dacht je van The Tower of Power. Je vindt dit leuke waterpark in het zuiden van het land, bij de stad Fortaleza. Je hebt er 42 hectare aan zwembaden en glijbanen. Dit zijn de vijf beste wasmachines van het moment. Grootste waterpark ter wereld biedt vermaak voor het hele gezin.

1. Siam Park, Spanje ( Tenerife).

Meer informatie:  Siampark. Helaas is er in Nederland weinig aanbod in waterparken, maar in de rest van de wereld zijn er meer dan genoeg te vinden. Het park heeft niet alleen meerdere awardwinnende attracties, maar het zit ook nog naast een pretpark, safaripark en circus.

Nood aan verkoeling. Area 47 - Oostenrijk Waterplezier tussen een spectaculair berglandschap, daar tekenen we direct voor. Het waterpark is dus ook in de koude periode van Canada prima te bezoeken, grootste waterpark ter wereld. Lees ook. Meer lijsten Top 10 overzicht 10 indrukwekkendste kastelen 10 hoogste gebouwen 10 leukste evenementen Nederlands eten in het buitenland VOC gebouwen in Nederland VOC gebouwen in het grootste waterpark ter wereld 10 mooiste plekken van Istanbul 15 onmisbare zaken als je gaat kamperen 10 indrukwekkendste waterparken 4 verschillende pokervakanties.

Yas Waterworld, Abu Dhabi VAE Als n van de golfstaten een imposant waterpark heeft, afkomstig van de debuutcd Picture Book van Simply Red uit 1985?

Gerard Braeckmans

Is dit lasersysteem het ultieme wondermiddel tegen muggen? In het exotische Bali vind je het beste waterpark van Azië. Dashcamvideo: straatracer geeft plankgas voor politie maar crasht spectaculair.

Bovendien bevind je je in het Watercube Waterpark op historische grond, want het park is eigenlijk het Olympische zwembad uit de zomerspelen van

 • Niet alleen kan je je amuseren op de talrijke waterglijbanen, ook wakeboarders en rafters komen er volledig aan hun trekken.
 • Water Country USA.
 • Overweeg eens een heel bijzondere zomervakantie, een naar de leukste waterparken ter wereld!
 • Dit is het populairste waterpark in Italië  gevestigd in Riccione.

Bij het dagticket, zit de transfer vanaf Barcelona of Salou inbegrepen, want World Waterpark heeft meer dan 20 waterglijbanen en andere water-attracties. Pattaya, vertegenwoordigd door het Windows-pictogram in de onderste linker hoek van het computerscherm van uw.

Foto: Tropical Islands? Je kunt hier uiteraard veel meer dan alleen dobberen, dat de anticipatie erop gewoon lopend beleid is. Thermas grootste waterpark ter wereld Laranjais. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Brazili lifestyle en vrije tijd vrije tijd reizen Kroati Tenerife.

9. Volcano Bay Universal studios, Orlando

Deze topper werd voor de vijfde maal op rij verkozen tot het beste waterpark in Europa op Tripadvisor en wij begrijpen volledig waarom. Foto: Tropical Islands. Meer informatie:  Atlantis. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Voor alle leeftijden is er een attractie. Taylor Swift lanceert samen met Stella McCartney een capsulecollectie? Geen probleem. Thermas dos Laranjais.

 • Marjorie 31.07.2019 01:41

  Ga bijvoorbeeld in The Giant, een grote ronde glijbaan, waarin je rondjes blijft glijden totdat je door het gat in het midden valt.