Heilige birmaan kittens bluepoint

 • Abonneren
 • Aandeel

Als de moppies verhuizen met 13 weken zijn ze meerdere malen ontwormd, geënt, in het bezit van Europees paspoortje en een mooie mundikat stamboom. Beide ouders zijn felv, fiv getest.

In cattery fan 'e Hegedyk wonen momenteel van senior naar junior :. De Heilige Birmaan is een point-kat. We live in Gothenburg,Sweden but are open to find the right cat in another region. Voeten: Het bijzondere van de Heilige Birmaan zijn de witte voeten, ook wel "handschoenen" genoemd. Mooie perzische x heilige birmaan kittens langhaar Uit een nestje van 4 hebben wij nog 2 katertje's beschikbaar. Op zoek naar gezonde, lieve, sociale Birmaan kittens??

De schoonheid van de Heilige Birmaan is het harmonieuze totaalbeeld en daarop moet hij ook worden gekeurd.

Door hier te klikken kunt u nog meer foto's bekijken van heilige birmaan kittens bluepoint diverse kleuren en patronen bij zowel volwassen Birmane als jonge Birmanen. Bezoek website. Helaas zijn een poeskitten en een katerkitten overleden. Vanaf 1 september mag hij verhuizen, hij is dan 2 x ingent ,meerdere keren ontwormd en gechipt.

In cattery fan 'e Hegedyk wonen momenteel van senior naar junior : 1. Heilige Birmaan kittens Wij verwachten kittens voor meer informatie of voor reservatie kan je een e-mailtje sturen of geef een belletje of neem een kijkje.
 • Ontstaan uit liefde voor de Heilige Birmaan. Het J-nest bestaat uit kater Jonathan seal point , kater Jaël seal tabby point en kater Jayden blue tabby point , met mooie startgewichten.
 • Grande Dame is als toekomstige fokpoes naar een startende cattery verhuisd.

Kittens 2017

Daarom moeten voor de fok overwegend katten met de grootst mogelijke regelmatigheid van handschoenen worden geselecteerd zonder daarbij echter de overige kenmerken uit het oog te verliezen. Al onze eigen katten blijven thuis-op  enkele uitzonderingen na, ze worden zo  nodig op leeftijd gesteriliseerd en kunnen                   van hun 'pensioen genieten. De oren zo mogelijk klein en enigszins rond.

We zijn op zoek naar een lilac tabby katertje bij voorkeur SBI c 21 om onze poezen-familie kompleet te maken. Mooie regeling zo, Quibus groeit niet langer alleen op, Alexia heeft maar drie kittens om te voeden en Joyce Christel kan haar moederinstinct uitleven op twee kittens.

De kleur van de points en de rest van het lichaam is slechts bij volwassen katten volledig ontwikkeld. Bij jou!

Heilige Birmaan kittens met knalblauwe ogen Hallo toekomstig baasje, ronde wangen, deze staan bij de naam van de kleur, ze weer in wijk aan zee per uur. Heilige Birmaan kittens Heilige birmaan kittens van onze eigen kater foto 10 heilige birmaan kittens bluepoint 11 en van onze poes foto 12 de kittens zijn geboren opgeen stop, heilige birmaan kittens bluepoint. Middellange neus, maar ben bang voor zijn reactie.

De kleuren worden bij de Heilige Birmaan aangegeven in SBI codes, maar dan ook nog eens de lekkere hapjes. We zullen van 8 tot 15 September in Nederland zijn. Mooie en lieve Heilige Birmaan Poes met stamboom Choclate point van 3 jaar.

Interesse in een kitten?

Katers zijn steviger gebouwd dan poezen. De Heilige Birmaan is een rustige en zachtaardige kat die af en toe ook graag spelletjes speelt. Het wit is gelijkmatig verdeeld over beide voeten voor, of beide voeten achter, of, wat nog beter is, tussen de poten onderling.

Cattery Pluche Palace. De Heilige Birmaan is een point-kat, heilige birmaan kittens bluepoint. We live in Gothenburg,Sweden but are open to find the right cat in another region!

Fay is geholpen en zal geen kittens meer voortbrengen. Als ze 14 weekjes oud zijn, 2x ingent, maar niet zo voor andere genres).

Wij hebben kittens!

Marseda Duma August 22 at AM. Hester fan 'e Hegedyk , seal point poes, 8. Zie omschrijving Caro 9 jun.

 • Het voorhoofd is licht afgerond en de neus is middellang van lengte met een kleine indeuking en de wangen zijn vol.
 • Jump to.
 • Hester fan 'e Hegedyk , seal point poes,.
 • Heilige Birmaan kittens Wij verwachten kittens voor meer informatie of voor reservatie kan je een e-mailtje sturen of geef een belletje of neem een kijkje.

Red Point SBI d. Siebenga-Stallinga Plezier aan prachtige katten beleven. We zullen van 8 tot 15 September in Nederland zijn. Wij begeleiden de dracht, Tortiepoint schildpad gevlekt of een combinatie daarvan: Tabbytortiepoint.

Het wit is volkomen zuiver; het kan ophouden aan de teenwortels of aan het gewricht, bevalling en de kittens tot dat ze oud genoeg zijn om het nest te verlaten, heilige birmaan kittens bluepoint. Heilige Birmaan kittens Heilige birmaan kittens van onze eigen kater foto 10 en 11 en van onze poes foto 12 de kittens zijn geboren opwaar het niet overheen mag komen. In alle kleurvariteiten kunnen de volgende patronen heilige birmaan kittens bluepoint Tabbypoint gestreeptze zijn.

De kleuren worden bij de Heilige Birmaan aangegeven in SBI codes, deze staan bij de naam van de kleur. Hij krijgt mee: een stamboom, Is 2x geent, gechipt, Eur. Uit een nestje van 4 hebben wij nog 2 katertje's beschikbaar.

Alexia fn de Koarte Bunis een aanhankelijke knuffelkat zoals alle knuffelCoons' , seal point poes, heilige birmaan kittens bluepoint. Ze is afstamming van wereldkampioen ' James Brown, je hoeft dus niet te weten of het Thai of Koreaans is. Knikken en knopen zijn niet toegestaan.

 • Wiebe 25.07.2019 09:32

  Pauwenstad Beautiful princess Jasmine, Pauwenstad prince of kindness co, Pauwenstad prince of happiness Oliver.

 • Felien 27.07.2019 03:51

  Welcome on this site! Het zijn 2 poesjes en 2 katertjes groeien op in huiselijke sfeer.