Hoe maak je een knot met lang haar

 • Abonneren
 • Aandeel

Maak eerst een middenscheiding , om vervolgens de twee voorste plukken te pakken en deze vast te maken met een elastiekje. Ik maak gewoon een knotje en met mijn handen schut ik het wat los.

Wil je je look nog meer laten shinen? Beauty 6x Toilettas essentials voor op vakantie Inpakken en wegwezen! Ga dan voor de messy sportieve knot bovenop je hoofd. Wil je weten wat de nieuwste trends zijn op het gebied van haarkleur en hoe je je geverfd haar het beste kan verzorgen? Dan kun je met dit account ook hier inloggen!

Citaat van: Sunlightt op 14 januari , Wij geven je de beste tips.

Binnen drie minuten heb je de dacia logan mcv stepway automaatti knot klaar. Lees hier dan alles over lace wigs. Ik draai mijn elastiekje om mn haar, maar trek niet door. Je sluit de look af door het staartje aan het einde van de vlecht te touperen en deze vervolgens vast te zetten in een knotje met wat schuifspeldjes.

Knot !

Never regret- if its good, its wonderful Deze 10 knotten geven ons inspiratie om een nieuwe knot uit te proberen.

Hoge knot met twist

Volg ons op:. Laat zo veel plukjes als je mooi vindt naar buiten- the messier the better geldt voor deze look. Als eerste maak je een staart, blijf de staart draaien totdat er vanzelf een soort knot ontstaat. Citaat van: Sunlightt op 14 januari , Borstel je haar naar achter en maak een staart op je kruin.

Shop till you drop! Last van veel losse plukjes?

 • Auteur Topic: Hoe maak ik een 'losse knot'? Binnen no time heb je deze knot onder de knie.
 • Aan de onderkant van die dubbelgeklapte staart zit zegmaar nog haar. Fun Buns Maak eerst een middenscheiding , om vervolgens de twee voorste plukken te pakken en deze vast te maken met een elastiekje.

Over Andrlon. Probeer het zelf eens uit. Sunlightt Berichten: 2. Ga dan voor de messy sportieve knot bovenop je hoofd. Ter inspiratie staan er in deze blog vier looks centraal. Pak de hele bovenkant van je haar tot aan je oren en maak dit vast in een staartje met een elastiekje.

4. Baby Bun

Citaat van: neverSTOPloving op 14 januari , Maak kleine vlechtjes in de staart die je net gemaakt hebt. Als final touch kan je het haar bij je kruin ietsje losser trekken met je vingers om de look net iets meer volume te geven.

Ga dan voor de messy sportieve knot bovenop je hoofd. Search go. Aan de onderkant van die dubbelgeklapte staart zit zegmaar nog haar. Calypso Berichten: Ik doe het iedere dag exact op dezelfde manier, maar iedere dag is mijn knot toch weer anders.

Casual lage knot

Ik houd mijn haren vast en kom weer rechtop. Inloggen met Instagram. Haarspray helpt goed bij deze look. Baby Bun Pak de bovenste helft van je haar en zet dit vast met een elastiekje.

 • Deze 10 knotten geven ons inspiratie om een nieuwe knot uit te proberen.
 • Alleen plaats je het rechterdeel over de linkerkant van het knotje en zet je deze aan de onderkant vast.
 • LoveLush Berichten: 1.
 • Maak het haar wat niet in een knot zit een beetje rommelig met je vingers.

Zet de vlechtjes vast met kleine liefst doorzichtige elastiekjes en laat het goedkoop bed met matras van de vlecht lang, vlecht ze dus niet volledig.

Je kan van te voren iets van een hair gloss of glans spray gebruiken en maar een lossige lage staart. Gebruik dan onze  Make It Shine Spray  voor een zachte en pluisvrije finish.

Knot 2: Als eerst heb je een haar donut nodig bij vrijwel iedere drogist verkrijgbaar. Borstel je haar naar achter en maak een staart op je kruin. Ga voor een hoge knot met twist als je wilt dat jouw mooie rode- of gekleurde lokken extra knallen. Wat zijn knotten toch heerlijk en veelzijdig. Ben je fan van een elegante en  fancy  look. Laat n plukje eruit en draai dat over het elastiekje heen zodat het lijkt alsof je alles van je eigen haar hebt gedraait en zet het plukje vast met een speldje.

Neem ene klein deel van je haar en draait het over het elastiekje heen, je kan dit weer terug in het elastiekje zetten, hoe maak je een knot met lang haar.

Beauty 5x tips tegen zweetvlekken CG! Wat zijn knotten toch heerlijk en veelzijdig. Fancy lage knot Ben je fan van een elegante en  fancy  look? Citaat van: parsprototo op 14 januari ,

Inloggen met Instagram. Calypso Berichten: Deel dit artikel. Ik maak gewoon een knotje en met mijn handen schut ik het wat los.

 • Rainer 19.08.2019 10:51

  Boho braid voor lang haar In een makkelijke tutorial laten we zien hoe je je lange lokken een Boho look kunt geven door middel van een vlecht. Ik doe het iedere dag exact op dezelfde manier, maar iedere dag is mijn knot toch weer anders.