Hoe weet ik hoeveel rentepunten ik heb bij ing

 • Abonneren
 • Aandeel

Voor wat betreft het gebruik van die punten: soms, heel soms, zit er tussen de artikelen wel eens iets dat de moeite waard is. Blijven 3 jaar geldig.

Waar vind ik mijn rentepunten? Helemaal mee eens. Ik heb nog eens door de ING rentepunten shop zitten bladeren en wat mij opvalt is dat het vooral de wat luxere goederen zijn. Deze Rentepunten ontvangt u gratis, automatisch en geheel vrijblijvend. Hier kan je de producten uitkiezen of kopen met de gespaarde ING Punten. Kom meer te weten over hoe het ING punten spaarprogramma werkt, wat de artikelen zijn waaruit je kunt kiezen, hoeveel punten je ontvangt voor je spaargeld, de geldigheid, enzovoorts.

Alle rechten voorbehouden, ook zogenaamde Rentepunten. Schaf ze af en geef de mensen gewoon meer rente voor hun spaargeld. Wij hebben al een paar keer aan de ING eerder de Postbank laten weten dat we het systeem van rentepunten waardeloos vinden. Wanneer u spaart bij de ING krijgt u naast rente, lees de voorwaarden.

Wanneer betaal ik vermogensbelasting over afbetaalde woning. McAfee virusscanner.

Points only zou fijn zijn. Maar, zodra je ze inzet verdien je dus eigenlijk de kosten van jouw betaalpakket vrij eenvoudig terug. En dan moet je inderdaad nog dure verzendkosten betalen.
 • Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies Sluit. Kijk naar wat voor jou het meest aantrekkelijk is.
 • Het Rentepuntenprogramma is bedoeld om u als klant leuke extra aanbiedingen te doen. Een goede ontwikkeling dus.

Populair in Geldzaken & Recht

Nieuws: Nul procent is geen 1 april grap Spaartegoeden nemen toe maar inleg is lager Inflatie in de laagste na Argenta verhoogt depositorente NIBC verhoogt depositorente naar 1,6 procent Spaarbelasting verandert Vermogensbelasting kan beter Meer nieuws Realisatie door MMinternet.

Inderdaad, de producten zijn vaak duurder dan in de winkel. Maar dan moet je er echt naar zoeken en het toevallig net nodig hebben. Hoeveel punten heeft de ING op jou rekening gezet voor deze positieve reactie!! Daar hoef je het dus zeker niet voor te doen.

 • Het meeste is veel te duur, de adviesprijzen zijn sterk opgepept, de verzendkosten moet je goed in de gaten houden en over de garantie heeft iemand anders het al gehad.
 • Dat verschilt nogal!

Je ontvangt ze sowieso en de keuze is aan jou of en hoe je ze gebruikt. Gewoon afschaffen en een beetje meer rente voor klanten die al heel lang bij de ING en voorloper Nederlandse Middenstands Bank bankierden. Hoeveel geld mag een kind belastingvrij ontvangen. En dat door enkel maar gebruik te maken van dat betaalpakket. Ik doe er niets mee.

ING punten

Daarnaast zijn er regelmatig kortingsbonnen beschikbaar voor bepaalde producten. Het loont dan ook zeker om even verder te kijken dan alleen in de ING shop. Ik heb de ING vaker gevraagd om die rentepunten om te zetten in contant geld, dat wer bij de rente geteld zou worden, maar daar beginnen ze niet aan.

Geschiedenis Ik ken de rentepunten van de ING al heel lang. Artikelen kopen en betalen. De ING puntenwinkel is natuurlijk waar het om draait. Dat geldt ook voor airmiles, zegeltjes, suiker. Of je heb niet het allemaal niet goed begrepen.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Dat is de enige plaats waar een antwoord vandaan kan komen De rentepunten van de ING hebben echter in de tussentijd toch wel een transformatie ondergaan. Al jaren bij de ING, nooit iets met die punten gedaan. Ikzelf zit bij ABN. En is het diefstal van ING dat de rentepunten niet meer geldig zijn na drie jaar?

Ga voor meer informatie over hoe weet ik hoeveel rentepunten ik heb bij ing onderwerp naar deze pagina: Hoogste spaarrente. Nu ben ik de afhelopen maand helaas in de ziektewet beland en heb ik besloten om afscheid te nemen en ergens anders te gaan werken. Er zit een verschil tussen de reguliere rente, en de rente die je bij de ING krijgt. Iets met voor elke euro op de spaarrekening een rentepunt per maand.

Recente artikelen Rubriek: In de schijnwerper Columns Dossiers. Moet ik belasting betalen over mijn afgeloste woning! Van het systeem bij de ABN wordt ik tenslotte al best blijterwijl andere spaarsystemen zo de prullenbak in mogen. Vragen die lijken op "Hoe weet ik hoeveel rente punten ik heb.

Abonneer je op mijn blog!

Zeker niet duur. Ik vind de producten niet goedkoop, integendeel, terwijl er dan ook nog rentepunten moeten worden ingeleverd. Koop in elk geval elk jaar in de winter een bioscoop abonnement voor 10 euro per maand. Van mij mogen ze het schrappen.

En mocht je het idee hebben dat het lastig is om over te stappen?. Wolfscabinet - 26 nov? Bovendien zijn de prijzen die je moet bijbetalen hoger dan in de internet winkel.

 • Laszlo 13.08.2019 20:04

  Gewoon niets mee doen,en het artikel gewoon in de winkel kopen. En dan moet je inderdaad nog dure verzendkosten betalen.

 • Mendy 11.08.2019 13:32

  Geen boete maar inkeren!