Hoeveel verdient een kraamverzorgster

 • Abonneren
 • Aandeel

Neem maar iets heel simpels als een tandarts afspraak!!! Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.

Excl onregelmatigheidstoeslagen. Er kan sprake zijn van persoonlijke omstandigheden en aanvullende of gewijzigde wetgeving. Heb je een vraag over de opleidingen of het werk als kraamverzorgende?

Groet van Leeuwtje. Om weer helemaal up-to-date te zijn kun je onze  korte, interne bedrijfsopleiding  volgen. Je hebt me verkeerd begrepen.

Het rooster is afhankelijk van de opleiding en het opleidingsinstituut. Je hebt echter recht op 21 vrije weekenden per jaar! Wat zijn secundaire arbeidsvoorwaarden. Dat is bij ons dagelijkse kost. Het is zwaar werk, en stromen uit naar bijvoorbeeld de ouderenzorg.

Hallo Allemaal, Ik heb een vraagje.

Voorbeeldberekeningen

Wanneer start de eerstvolgende opleiding? Ontvang je ook salaris als je de opleiding volgt? Naar kraamzorg. Maar de onvoorspelbaarheid en onregelmatigheid drukken soms zwaar. En een kraamverzorgende die prettig werkt zorgt uiteindelijk voor een blije baby en tevreden ouders. Dank je wel alvast. Ben 21 jaar kraamverzorgende, waar van 5 jaar in het ziekenhuis.

 • In de thuiskraamzorg kreeg ik een hele goede kilometer vergoeding, als ik wat verder weg zat kon dat zo euro schelen. Komt die ongeveer overeen?
 • Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. Ik heb me van te voren niet gerealiseerd hoe je leven veranderd.

Kukeltje2 maandag 9 februarihoeveel verdient een kraamverzorgster. Want door onregelmatige werktijden is de kraamzorg vaak onaantrekkelijk voor jongeren, legt Ter Wal uit. En het loon is nu echt te laag. Hoelanger je in dienst bent hoe meer je verdient en het hangt natuurlijk ook van je leeftijd af.

Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Sorry, je kunt echt pas solliciteren als je in het bezit bent van een rijbewijs?

Wil je meer informatie?

Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Zeker bij gezinnen met een eerste kind moet er veel worden uitgelegd. Er zijn veel invloeden die AOW- en pensioenuitkeringen, salaris, winst en belasting kunnen beinvloeden zoals leeftijd, werkervaring, CAO afspraken, pensioen, mogelijke opleidingen, rentestand, levensverwachting, samenlevingsvorm, auto van de zaak, woning en dergelijke.

Maar veel ervan haken in het begin al af, en stromen uit naar bijvoorbeeld de ouderenzorg, waar ze betere arbeidsvoorwaarden krijgen.

We proberen u op deze pagina toch een paar indicaties te geven. Zoekfilters: Forum. Groetjes Nurse. Opleiding Wie aan de slag wil als kraamverzorgster moet zich allereerst laten registreren bij het Kwaliteitsregister Kraamverzorgenden, hoeveel verdient een kraamverzorgster. Wat doet een instellingskok? Voor zzp'ers ligt het uurloon op ongeveer 40 euro, maar iemand moet dan wel zelf een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten en pensioenpremies betalen.

Waar kan ik de CAO Kraamzorg vinden?

Mevrouw K ik bedoelde het helemaal niet kleinerend hoor, zoals ik opleiding of stage schreef, weet alleen dat een vage kennis van mij dit nu doet en zij doet het via een kraamburo, daar de opleiding enzo, had geen idee van de lengte ervan, vroeg me alleen af of je dan al salaris krijgt of een vergoeding.

Snap het nog niet helemaal, als ik dan bij schaal 35 kijk zie ik staan op fulltime basis kijk ik nu niet goed of valt het dus wel mee met dat slecht verdienen? Van thuis heb ik wel een goed idee want heb natuurlijk zelf kraamzorg gehad, maar het zh? Je bent daarna een aantal dagen vrij na 7 dagen werken, ben je 5 à 6 dagen vrij. Tussendoor gaat ze nog even langs bij Catharina 38 , die vier weken geleden is bevallen van Isak.

Terug naar boven. Het rooster is afhankelijk van de opleiding en het opleidingsinstituut. De meeste kraamorganisaties richten er op dat hun clinten maar met n kraamverzorgster te maken krijgen. De bedragen op maand- en jaarbasis kunnen afrondingsverschillen bevatten. Met hun eerste eigen cao gingen de kraamverzorgenden er het afgelopen jaar niet bepaald op vooruit.

Maar nu overal in de zorg en daarbuiten zo veel vacatures zijn, zullen alleen maar nog meer vrouwen het vak verlaten, hoeveel verdient een kraamverzorgster, met de registreren als niet donor voor en nadelen van een buffet. Na 4 tot 10 weken theorie ga je de praktijk in. We nemen dan hoeveel verdient een kraamverzorgster spoedig mogelijk contact met je op!

VIVA nieuwsbrief

Ontvang je ook salaris als je de opleiding volgt? Daar is een goede balans tussen werk en privé voor nodig. In die dagen er om heen was ze wel oproepbaar, waar ze 1 euro per uur voor kreeg.

Dat is nu al zo in de Randstad bijvoorbeeld en het spreidt zich naar verwachting als een olievlek uit door de rest van het land. Loon is dus de vergoedin…, hoeveel verdient een kraamverzorgster. Ik heb de opleiding SPW niveau 3 of 4 gedaan.

 • Joanna 14.07.2019 17:44

  Wil je de onderhandelingen voor de nieuwe cao Kraamzorg volgen? Ik verdien zo'n euro netto per maand voor 24 uur werken per week, idd in schaal

 • Soulaiman 21.07.2019 05:59

  Met hun eerste eigen cao gingen de kraamverzorgenden er het afgelopen jaar niet bepaald op vooruit.

 • Jorrik 18.07.2019 05:15

  Dit label is in in het leven geroepen om een bepaalde kwaliteit te kunnen waarborgen.