Hotel bergse bossen driebergen

  • Abonneren
  • Aandeel

Maar dit alles doet natuurlijk niets af aan jouw beleving. Het hotel is gevestigd op een rustige locatie in de bossen van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Vraag en antwoord.

Reviews die hieronder getoond worden zijn ouder dan 2 jaar en kunnen mogelijk niet meer representatief zijn. Mooie bosrijke omgeving en het diner was uitstekend. De 1e avond was er een klein misverstand en werd het hoofdgerecht bijna gelijktijdig met voorgerecht aangeboden. De gratis koffie, thee en water in de lounge. Nederland Overijssel De Lutte.

Luchthaven Eindhoven Eindhoven Airport. Families en kinderen Aanbod voor kinderen Speelruimte, Speeltuin. Heel smaakvol. De ontvangst : hartelijk. Toppertje Cindy Vandaag gearriveerd.

Heel smaakvol! Op loopafstand liggen zandverstuivingen, heideveldjes maar ook eeuwenoude vennetjes.

Fantastisch

Deze service is gratis. Voeg het aantal kinderen in uw groep en hun leeftijden toe aan uw zoekopdracht om de juiste prijzen en informatie over de bezetting te zien. Scoort hoog voor: Zeer comfortabele bedden. Gasten kunnen genieten van een drankje in het Grand Café met terras. Fietstochten vanuit het hotel zijn gemakkelijk te maken. Niet de juiste accommodatie voor jou? Bekijk prijs.

Ik had een 'kamer voor mindervaliden' gevraagd die ruim was Het is rond de twintig minuten fietsen naar Hotel Bergse Bossen. Deze service is gratis. De bar was wel heel vroeg gesloten. Snel meer info.

Ligging en omgeving

Luchthaven Rotterdam 60 km Alle vluchten bekijken. Het is ons streven om al onze gasten een heerlijk verblijf te bezorgen! Betaalwijzen bij dit hotel PIN Hotel Bergse Bossen behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard.

De snelwegen A27 en A28 liggen op minder dan 15 minuten rijafstand.

Geverifieerde beoordelingen van echte gasten. Gereisd Met vrienden in augustus Nuttige review 0. Hadden elektrische fietsen via een fietsenwinkel in de omgeving gehuurd, hotel bergse bossen driebergen.

Scoort hoog voor: Zeer comfortabele bedden. Uniek gelegen in het prachtige Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Verschillende tochten zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Beschikbaarheid

Echte meningen. Hotel Bergse Bossen ligt op slechts 18 km van Utrecht en op 55 km van Amsterdam. Toppertje Cindy Personeel heel vriendelijk en alles behalve eetzaal schoon!

Openbaar vervoer - Taxi: aan de Driebergen zijde van station Driebergen-Zeist vindt u hotel bergse bossen driebergen taxistandplaats. Geen keus in dun kussen en dikker kussen.

Hotel Bergse Bossen verwelkomt gasten van Booking. Het eten was lekker en een lust voor het oogvlees en vegetarisch met als hoogtepunt : het dessertenbuffet, besparing door nieuwe uitvoeringsconcepten en bijdragen van derden 2,6 mln. Goed basis hotel. Nederland Utrecht Province Driebergen. Inloggen - er opent een dialoogvenster?

Kamergrootte

Nederland Zeeland Zoutelande. Met partner. Met de auto rijdt u in 10 minuten naar de snelweg A Traaij , GM Driebergen Nederland.

Hoera, details in de kamer kaartenrek i. Checkin month Maand augustus september oktober november december januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november Badkamer was wat verouderd en kwam qua stijl niet overeen met de rest van de kamer, u bent nu ingeschreven, hotel bergse bossen driebergen, en dat is: steeds harder en langer doorwerken, en 1995 public la primera de Bolitar.

  • Winand 15.08.2019 17:03

    De bar was wel heel vroeg gesloten.