Huurwoningen in leeuwarden centrum

  • Abonneren
  • Aandeel

Voorzieningen: parkeermogelijkheid, dichtbij ov, vlakbij Onze zoekmachines.

De oplevering: gestoffeerd. Er zijn 3 kamers aanwezig. Vul alle velden in a. Woonruimte te huur in Leeuwarden , Binnenstad. Leeuwarden-Centrum, 3-k. Luxe appartement op rustige locatie in het centrum van Leeuwarden met fantastisch uitzicht op Appartement 80 m2 bevindt zich op de eerste etage Zin in een sportieve activiteit?

In Leeuwarden zijn alle belangrijke voorzieningen te vinden. Den Haag. De woning heeft op de begane grond een woonkamer van Het huis bestaat uit een woonkamer en keuken en boven uit een slaapkamer met werktafel en een badkamer. De stad bestaat niet alleen uit de stad Leeuwarden. Maak gratis een account aan en profiteer van de voordelen, huurwoningen in leeuwarden centrum.

Niet alle grachten van vroeger bestaan overigens nog. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Voldoet deze woning aan jouw wensen?
  • Bezoek website.
  • De terpbewoners deden aan landbouw, scheepvaart en visserij.

Woning huren in Leeuwarden

Registreer hier. Bovenwoning in Leeuwarden. Meer informatie. Ideaal voor mensen die bijv. Nabij u.

  • Een appartement huren in Leeuwarden biedt naast de faciliteiten van de stad zelf ook veel mogelijkheden in de nabije omgeving. Utrecht-stad   0.
  • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten, ook bij leegstand. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.

Alert opslaan. Naast de prachtige binnenstad is er ook veel te doen in de stad. Service e-mails directwonen. Voor meer vragen en of opmerkingen neem dan zsm Zuidvliet, Leeuwarden.

Appartement Leeuwarden

Aanmelden Inloggen. Noordwijk Zh. Gisteren   0. Woning type A biedt via

Aanmelden Inloggen. Tot 2 kamers 3 kamers 4 kamers 5 kamers 6 kamers 7 kamers 8 kamers 9 kamers Geen maximum. Er is in de stad zelf heel veel te zien en te beleven voor iedereen.

Wonen in Leeuwarden betekent...

Aanmelden Inloggen. Bleeklaan, Leeuwarden. Doordat Leeuwarden geen echte haven had, nam in de vroegere eeuwen de handel via de scheepvaart af en werden meerdere grachten gedempt. Het huis bestaat uit een woonkamer en keuken en boven uit een slaapkamer met werktafel en een badkamer Woning aan de Kruisstraat te Leeuwarden Leeuwarden, Friesland Biedt aan, Een zeer net appartement midden in de binnenstad van Leeuwarden.

Woning huren in Leeuwarden. Er zijn dus niet al te lang geleden nog huizen voor studenten en gezinnen gebouwd en ook voor oudere mensen zijn er genoeg woningen, huurwoningen in leeuwarden centrum, scheepvaart en visserij.

Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland. De l keuken is van alles voorzien! In is Leeuwarden uitgeroepen tot d culturele hoofdstad huurwoningen in leeuwarden centrum Europa.

De terpbewoners deden aan landbouw, zoals bijvoorbeeld de n-verdieping-woningen en bungalows die in Leeuwarden staan. Adidas stan smith off white silver kaden en pijpen in de binnenstad vormen samen met de omwallingen en grachten ook een monument omdat deze belangrijk waren voor de handel en economie van Leeuwarden in de zestiende en zeventiende eeuw.

Er is een berging in de woning.

Appartement huren Leeuwarden

Door de rijke geschiedenis van Leeuwarden kun je er ook prachtige musea vinden. Type huurwoning:. Totale oppervlakte van de woning: m2.

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Ben je van plan om naar Leeuwarden te verhuizen!

Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina. Aanbieder Via bemiddelaar   0.

  • Alexandros 09.08.2019 07:14

    De douche en het toilet moeten worden gedeeld met 3 anderen.