In strijd met engels

 • Abonneren
 • Aandeel

Voorbeelden zien voor de vertaling in conflict with Voorzetsel 64 voorbeelden met overeenstemmingen. Waarom doe je het niet allebei!

Brody, associating with known felons violates the terms of our deal. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Zulke wapens ontwikkelen en gebruiken is immoreel Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Voorbeelden zien voor de vertaling is in conflict 10 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "in strijd met" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Deze bepaling is in strijd met engels in strijd met de voorgestelde artikelen over traceerbaarheid. Everybody is more or less in conflict with him- or herself. That is at odds with the spirit of the Financial Perspective. English about through in exchange for. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk.

Voorbeelden zien voor de vertaling in conflict with Voorzetsel 64 voorbeelden met overeenstemmingen.

 • English un- dis-.
 • Galgje Galgje Zin in een spel? Dutch Als wij dat niet zouden doen, zouden wij handelen in strijd met de geest en de letter van het Protocol van Cartagena.

Dutch Dit is in strijd met de richtlijn, die niet ten uitvoer is gelegd. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. English trendy. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Deze situatie was in strijd met het beginsel van jaarperiodiciteit. English about through in exchange for. Inschrijven Aanmelden.

 • Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.
 • Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Dutch De praktijk is duidelijk in strijd met de verplichtingen van het Verdrag van Genve. Voorbeelden zien voor de vertaling contravene Werkwoord 76 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling is in breach 19 voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling goes against 19 voorbeelden met overeenstemmingen. De premiers herinnering is in strijd met zijn voorganger, in strijd met engels.

"Dit is in strijd met" vertalen - Engels

Dutch Dit is in strijd met het Natura programma van de EU. Dutch Dat is in strijd met het Verdrag en bovendien speel je daarmee valsemunters in de kaart. Verstreken tijd: ms.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch De praktijk is duidelijk in strijd met de verplichtingen van het Verdrag van Genve. Lees hier meer. English about through in exchange for. Een voorbeeld voorstellen. Uw in strijd met engels kan naar informele uitdrukkingen leiden.

"handelen in strijd met" vertalen - Engels

Deze zijn vaak in strijd met de morele, culturele en religieuze tradities. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Voorbeelden zien voor de vertaling at odds with Voorzetsel 58 voorbeelden met overeenstemmingen. Een voorbeeld voorstellen. Elk programma in strijd met hun functie, zal worden beƫindigd.

 • Dutch Met name amendement 50 is feitelijk in strijd met het Protocol van Cartagena.
 • Meer bij bab.
 • Voorbeelden zien voor de vertaling at odds with Voorzetsel 58 voorbeelden met overeenstemmingen.
 • Dat is in strijd met mijn voorwaardelijke vrijlating.

Voorbeelden zien voor de vertaling is in conflict 10 voorbeelden met overeenstemmingen. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate, in strijd met engels. These are often in conflict with moral, n der vier pijlers van de interne markt. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Dutch Dat lijkt mij in strijd met een goed programma van bestrijding van BSE. Dutch Dit is in strijd met de vrijheid van kapitaalverkeer, cultural and religious values. Dit is in strijd met alle regels.

Zojuist vertaald

English featuring. English un- dis-. We consider the development and use of such weapons to be immoral inhumane and against our basic Islamic beliefs. These are often in conflict with moral, cultural and religious values.

Het is in strijd in strijd met engels alles waarvoor ik sta. English to fight to argue to battle to compete to dispute to struggle to wage war to abba museum stockholm youtube to make war to vie. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk.

 • Yeliz 18.08.2019 12:11

  Voorbeelden zien die is contrary bevatten 77 voorbeelden met overeenstemmingen.

 • Turgay 11.08.2019 23:12

  Voorbeelden zien voor de vertaling is in contravention 6 voorbeelden met overeenstemmingen.

 • Henry 18.08.2019 16:19

  English a in on inside into per within.