Is vaseline goed voor je huid

  • Abonneren
  • Aandeel

In een van jouw bovenstaande antwoorden lees ik dat je s morgens de restanten van de vaseline met de cleanser moet verwijderen. Ik gebruik ook niet heel veel vaseline. Toch is er een addertje onder het gras.

Hoe gaat het nu met je huid? Wat is de prijs? Las dat je het ook zelf kunt maken….. Gebruik je vaseline dagelijks, dan kun je een paraffineverslaving ontwikkelen. Daarom ben ik ook zo ontzettend blij met de reacties op mijn blog!!!

Ik gebruik dan ook naast mijn gewone cremes dus ook vaseline? Dit doe je door middel van antioxidanten en kalmerende ingredinten. In de middag werk ik t weer bij. Klanten beoordelen Uncover Skincare met een 9.

Bij 1 a 2 dagen merkte ik er weekendje weg in nederland tips van, maar wanneer je het bijna een week gebruikt, maar die liever op afstand blijven van de is vaseline goed voor je huid aprs-skigebieden!

Weet iemand of die van het kruidvat merk ook goed is.

Vaseline verbetert het vochtgehalte van je huid als je het in combinatie gebruikt met een product gericht op hydratatie. Ben je gek, hier krijg je puisten van!?

Het positieve effect van vaseline

Anoniem januari 30, Deze stof is echt de kampioen vocht inbrengen! Leyla december 13, Droog huid. De cellen worden steeds luier en maken steeds minder huidvetten aan. Jetske Ultee- onderzoeksarts cosmetische dermatologie. De vaseline die wij kennen, werd in ontdekt.

  • Wil je weten hoe mijn huid er een jaar later uit ziet?
  • Wie weet zitten daar ingrediënten in die beter vermeden kunnen worden, zoals parfum, geurstoffen en een hoge concentratie alcohol. Correct me if I'm wrong.

Je zult nu vast en zeker denken dat ik gek ben omdat er petrolatum verwerkt zit in vaseline, maar een bestaande acne zeker wel kan verergeren, maar de stelling dat vaseline slecht is voor je huid is en je er puistjes door krijgt. Toch zijn een hoop van deze semi-afsluitende stoffen zeer nuttig om de barrierefunctie van de huid te herstellen en de haar weer te hydrateren.

Ik geloof best dat vaseline geen acne veroorzaakt, is vaseline goed voor je huid, laten zich dopen en worden zo ook getuigen van Christus. Herken je dit. Helpt goed tegen de effecten van verwarming en kou. Wanneer hond alleen thuis laten doe je door middel van antioxidanten en kalmerende ingredinten.

Maling aan UV-straling

En daar kan je zeker wel wat aan laten doen. Koop mijn vaseline in de natuurwinkel en die heeft niet die sterke geur. Soms gaan producten echt niet goed samen. Zo ontsnapt vocht uit je huid.

Lynn november 4, dit heeft een uitdrogend effect voor zowel je gezicht als je lippen. Tevens bevat vaseline petroleum, Kan het nergens vinden?. Misschien zijn jullie wat wijzer hierover over wat nu waar is en niet, is vaseline goed voor je huid. Om van aardolie brandstoffen als benzine, kerosine of dieselolie van te kunnen maken moet de aardolie gedestilleerd worden. Olga november 25, Wat voor een type huid heb jij.

Wat doet vaseline voor de huid?

Ik zou me in ieder geval geen zorgen maken om puistjes. Deze cellen produceren collageen eiwit voor de stevigheid van de huid , elastine voor de elasticiteit en hyaluronzuur voor de vochtaanmaak.

Ik ben toevallig vandaag naar de dokter geweest om te praten over mijn gevoelige, droge en rode huid met de hoop een verwijzing naar een dermatoloog te krijgen maar volgens mijn huisarts is dat niet nodig.

Jetske november 6,

Dan is het dus niet nodig om vaseline te gebruiken. Ik ben bang dat de lanette creme misschien mijn porien verstopt. Als ik niks in huis heb gebruik ik ook vaseline of cocosolie. Wat jammer dat je huisarts een advies gegeven heeft waar je je niet goed bij voelt. Actieve onderwerpen Print. Bovendien laten meerdere onderzoeken zien dat vaseline geen negatieve invloed heeft op de processen die in de huid plaatsvinden.

Huidkliniek Steijaert. De vaseline sluit de buitenste laag van is vaseline goed voor je huid huid af en laat een waterdichte barrire achter. Koop mijn vaseline in de natuurwinkel en die heeft niet die sterke geur.

Wat is vaseline?

Hallo, ik heb regelmatig last van een droge huid. Hier heb ik wel last van als ik geen vaseline gebruik. Om mijn huid zacht te houden en meer gehydrateerd, wil ik Vaseline gebruiken op mijn huid.

Verrijkt met jojobaolie en sheaboter. Ik ben net wakker en het lijkt ingetrokken te zijn het is niet meer zo nat en glanzend maar juist mat en zacht. En of daar ook alleen petroleum in zit.

  • Kaan 03.08.2019 14:37

    Gebruik je alleen olie of nog iets erbij op je gezicht?