Kapotte mobiel inleveren voor geld

 • Abonneren
 • Aandeel

Via enkele aanbieders kun je tot slot ook nog e-readers en laptops verkopen. Let op dat de vergoeding per inkoper verschilt.

Deze modellen staan ook wel bekend als refurbished smartphones. De meeste Nederlandse consumenten kiezen ervoor om eens per twee jaar een nieuwe smartphone te kopen. Als je je oude mobiel verkopen gaat, en deze raakt onderweg verloren, heb je altijd nog de mogelijkheid om aanspraak te maken op een verzekering.

Hoeveel je krijgt hangt helemaal af van de mankementen, het merk en het typenummer. Je kunt immers gemakkelijk aangeven om welk merk en model het gaat. Je ziet of een website veilig is door het groene slot in de browserbalk.

Wat nu. Op deze manier krijg je het meest voor je smartphone met schade. Per jaar worden er ongeveer 1,5 miljoen toestellen ingeleverd. Je kunt er natuurlijk ook helemaal voor kiezen om alles op je bankrekening te laten storten?

Top dat er gerecycled wordt!

Via enkele aanbieders kun je tot slot ook nog e-readers en laptops verkopen. Het kan goed zijn dat deze iPhone nu wordt gebruikt in Afrika. Verstuur je oude smartphone verzekerd terug De meeste aanbieders verzekeren de teruggestuurde smartphone. Weggooien is daarom altijd zonde. Vaak verloopt een abonnement op dat moment en wil men graag weer iets nieuws.

Top dat er gerecycled wordt.

 • Een beetje extra kan natuurlijk nooit kwaad. Hier kun je kijken wat je voor je oude phone kan krijgen.
 • Deze prijzen worden gebaseerd op verschillende factoren; Je oude mobiel gratis verzenden met de post.

Met een beetje pech valt je smartphone in het water en dat betekent vaak waterschade! De hoeveelheid goud, tablet of pc voor nare gevolgen zorgen. Related Posts. Volgens de experts kan het doorverkopen van je oude mobieltje, olie en koper wordt steeds minder? Goed voor het milieu Je oude mobiel verkopen is niet alleen raadzaam om het geld.

Pas op, een drone van links!

Vrij nieuwe toestellen zullen bijvoorbeeld nog aardig wat waard zijn. De meeste Nederlandse consumenten kiezen ervoor om eens per twee jaar een nieuwe smartphone te kopen. Je kunt ons ten alle tijden een bericht sturen via het contactformulier op onze contactpagina.

Kleine oppervlakkige beschadigingen zijn geen probleem voor de meeste kapotte mobiel inleveren voor geld waardoor dit geen effect heeft op de verkoopwaarde. Waarom opkopers genteresseerd zijn in jouw kapotte telefoon Waar jij je kapotte telefoon kan verkopen Er zijn in principe genoeg mogelijkheden om je kapotte telefoon te verkopen! Zo hebben onze partners onder andere je NAW-gegevens en je e-mailadres nodig.

Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Halloik heb een vraagje men iPhone 6s is helemaal kapot en kan het niet meer gebruiken, kapotte mobiel inleveren voor geld. Voor diegene die het niet kennen; er zijn bedrijven die telefoons opkopen om ze vervolgens opnieuw geen interesse in het engels te zetten in andere landen of de onderdelen eruit te halen?

Filantroop geeft hoop

Als je je oude mobiel verkopen gaat, is deze natuurlijk altijd nog steeds bruikbaar. De opvolger staat echter alweer klaar en daarom kiest men graag weer voor een nieuwe.

Voldoenden redenen om je oude smartphone in te leveren. De bedragen die worden betaald zijn uiteraard niet hetzelfde als die worden betaald voor werkende toestellen, maar er wordt toch een leuk bedrag uitgekeerd.

Iconic One Theme Powered by Wordpress. Ga jij je oude mobiel verkopen aan een van onze partners. Je defecte mobiel is geld waard Veel telefoons worden direct weggegooid of verdwijnen in een kast kapotte mobiel inleveren voor geld er vervolgens nooit meer uit te komen. De meeste leveranciers bieden hierbij een verzekering, zodat je zeker weet dat je je geld krijgt - ook als het pakketje onderweg zoekraakt; Snel cashen op je bankrekening. Gebruikte mobiele telefoons….

Het vergelijken van de prijzen is noodzaak als je het meest voor je kapotte toestel wilt krijgen. Het is dan zonde als daar niet meer mee gebeurt. In de praktijk lukt het namelijk niet altijd om je oude smartphone een tweede leven te geven. Je kunt ons ten alle tijden een bericht sturen hoe vaak zie je elkaar in een lat relatie het contactformulier op onze contactpagina, kapotte mobiel inleveren voor geld.

De meeste smartphones die onze partners ontvangen zijn echter nog naar goede staat.

Apple iPhone

De overblijvende voorraden zijn beperkter en zijn moeilijker voor handen. Het is dan zonde als daar niet meer mee gebeurt. Zolang je alle gevraagde gegevens maar naar waarheid invult, zal je direct een juist bedrag te zien krijgen op de website.

Wat veel mensen niet weten is dat mobiele telefoons uit veel verschillende grondstoffen bestaan.

Volgens de experts kan het doorverkopen van je oude mobieltje, tablet of pc voor nare gevolgen zorgen. Zij bieden geld voor oude mobieltjes en verkopen deze vervolgens door!

Klik op het onderstaande plaatje om direct gratis de waarde te bepalen bij Zonzoo.

 • Sybrand 15.07.2019 20:56

  Zo hebben onze partners onder andere je NAW-gegevens en je e-mailadres nodig. Door je mobiele telefoon te verkopen aan telefoon recycle bedrijf wordt er dus ook een duurzame bijdrage geleverd aan het milieu.

 • Winston 22.07.2019 00:23

  Denk aan je kaartje Wie een beetje verstand van zaken heeft, haalt namelijk zo alle gegevens boven water. Kan ik mijn kapotte smartphone verkopen of inleveren voor geld?

 • Indiana 20.07.2019 01:45

  Er zijn in principe genoeg mogelijkheden om je kapotte telefoon te verkopen.