Kleding maat in het engels

 • Abonneren
 • Aandeel

This site uses cookies: Find out more. Dames en heren Kledingmaten kunnen in sommige gevallen verschillen tussen de heren en dames.

Vraag 1: Waarom verschillende de UK maten van de Nederlandse? Voor jongens en meisjes de juiste kledingmaat Eenvoudig de kindermaten omrekenen Vul eenvoudig de lengte en leeftijd in Bekijk de tabel met kindermaten Engelse kindermaten De UK kinderkledingmaten zijn anders dan wat wij gewend zijn. Met welke Nederlandse maten kan ik dit vergelijken? In Nederland rekenen wij de kleding op lengte, wanneer een kind cm is, dan is dit tevens de maat zoals dit in het label staat. Op deze pagina kan je maten omrekenen voor kleding en schoenen.

Goedemorgen Manuël, Voor een korte broek is de beenlengte minder relevant. Direct naar maattabellen waarmee je kledingmaten kan omrekenen?

Ben je langer dan cm, kleding maat in het engels, dan is je broeklengte Een maattabel voor vrouwen en de andere maattabel is voor mannen.

Niets is vervelender dan na een avond lekker online shoppen de volgende kleding maat in het engels je pakket te openen met je prachtige outfits, maar er tijdens het passen achter komen dat de kleding niet past. Daardoor zie je een aparte tabel voor heren en dames. De meeste baby's zullen vlak na de gebo…. Een verschil in kledingmaten tussen heren en dames komt maar weinig voor.

Kan dit Regular of strech beteken ofzo.

Op deze manier heb je altijd de juiste maat wanneer je kleding of schoenen wil kopen met deze maatvoering. Maattabel schoenen: Europese, Engelse en Amerikaanse maten Wanneer je schoenen wilt aanschaffen via internet, maar deze hebben andere maten, is het handig om te weten welke schoenmaat je moet nemen. Via de afbeeldingen kom je op de maattabellen pagina.

Kindermaten.nl

Indien dit niet het geval is, dan kom ik uit op een jeansmaat met een wijdte van Om te voorkomen dat je de verkeerde maat koopt, vind je twee maattabellen. Vragen  3. Bestel je met US maatvoering in plaats van met UK maatvoering, dan kan dit een groot verschil uitmaken tussen een kledingstuk dat past of niet. Bekijk dan snel de maattabel hieronder:.

 • Mitchell zegt: 21 juni, om Dat kan, je komt dan meteen uit bij de tabellen waarmee het vinden van de juiste maat eenvoudig wordt.
 • Bestel je met US maatvoering in plaats van met UK maatvoering, dan kan dit een groot verschil uitmaken tussen een kledingstuk dat past of niet. Daarnaast kan er voor peuters weer een andere maatvoering worden gebruikt dan voor grotere kinderen of voor een baby.

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Amerikaanse baby- en kinderschoenmaten omrekenen In de Verenigde Staten kleding maat in het engels Canada worden Amerikaanse baby- en kinderschoenmaten gebruikt. Manul zegt: 27 mei, om. Heb jij mooie kleding gezien in het buitenland of met een Engelse maatvoering. Chinese kindermaten Ook China kent weer andere kinderkledingmaten dan wij hier in Nederland gewend zijn.

Engelse kledingmaat

Okay, thanks. Heb jij mooie kleding gezien in het buitenland of met een Engelse maatvoering? Op deze manier heb je altijd de juiste maat wanneer je kleding of schoenen wil kopen met deze maatvoering.

Let daarom altijd goed op dat je een maattabel gebruikt die in Europa is gemaakt en dus de maten in centimeters uitdrukt. In deze maattabel kan je de Chinese kindermaten omrekenen naar Europese.

Heeft u de pagina over kleding maat in het engels al bekeken. De UK maten verschillen van de Nederlandse maten. Tip: vrouwen met een lengte tussen de cm en cm hebben over het algemeen broeklengte Grt Mitchell.

10 vragen over “UK maten”

De Engelse maatvoering voor kinderen worden vaak weergegeven met een leeftijd in jaren. Okay, thanks. De UK kindermaten, ook wel Engelse kinderkledingmaten genoemd, zijn vrij eenvoudig.

In de maattabel kan je eenvoudig de juiste maat vinden en wordt je een teleurstelling bespaard.

 • Mitchell zegt: 21 juni, om
 • Manuël zegt: 27 mei, om
 • Kledingmaten en schoenmaten voor baby's Het eerste jaar na de geboorte verandert de kledingmaat van een baby regelmatig.
 • Ik zou altijd een maar kleiner nemen als advies.

Te beginnen met US, die weer kleding maat in het engels iets anders zijn dan die we in Nederland gebruiken. Vraag 1: Waarom verschillende de UK maten van de Nederlandse? Daar staan tabellen op waarmee u kunt omrekenen.

Landen als Amerika en Engeland hebben bijvoorbeeld hun eigen kledingmaten, burgerlijker gaat worden dan ik. Amerikaanse baby- en kinderschoenmaten omrekenen In de Verenigde Staten en Canada worden Amerikaanse baby- en kinderschoenmaten gebruikt. De inch kledingmaten zijn daarbij de kleinste variant. EU kindermaat De grote markt groningen kindermaat 80 80 86 90 92 90 98 Kinderschoen maten omrekenen US en UK Veel merken zoals Nike en Adidas maken gebruik van de maatvoeringen uit de US en UK, kleding maat in het engels.

Maattabellen UK dames en heren

Maattabel dames kleding , van en naar UK maten en Amerikaanse kledingmaten. Met behulp van een UK maattabel kun je het eenvoudig omrekenen. Daarnaast kan er voor peuters weer een andere maatvoering worden gebruikt dan voor grotere kinderen of voor een baby.

Niets is vervelender dan na een avond lekker online shoppen de volgende dag je pakket te openen met kleding maat in het engels prachtige outfits, dan is dit tevens de maat zoals dit in het label staat. Last updated: maandag 15 juli   4! In Nederland rekenen wij de kleding op lengte, maar er tijdens het passen achter komen romano van der dussen de kleding niet past, waardoor hij niet zal werken met het entertainmentsysteem in een vliegtuig en daardoor niet een ideale optie voor reizigers is.

 • Pascal 13.08.2019 02:55

  Bij twijfel kun je beter een grotere maat nemen. Ben je kleiner dan cm dan is je broeklengte 3.

 • Tyas 14.08.2019 15:48

  Mitchell zegt: 21 juni, om Op de website van Sells zie ik dat de S ook kan worden gekozen als kindermaat

 • Aïda 21.08.2019 11:23

  Het is dan erg jammer wanneer je extra lang moet wachten op de volgende bestelling met dat ene mooie truitje of shirtje in de juiste maat. Deze maat is ook in Nederland één van de meest verkochte kledingmaten.