Luke evans beauty and the beast imdb

  • Abonneren
  • Aandeel

Het eerste heeft eerder te maken met mijn persoonlijke voorkeuren en mag dan eigenlijk niet als iets negatiefs gezien worden. Verenigde Staten.

Zelfs Emma Watson vond ik schitterend en de geschikte persoon om de lieftallige, schattige Belle te spelen. Jeugdsentiment een beetje opnieuw beleefd, dat wel, maar het kon anders en beter. En eigenlijk vraag ik me af welke meerwaarde dit biedt. Het zal voor mij nooit de ultieme Disneyfilm worden, maar het was me wel meer dan duidelijk waarom Beauty and the Beast zo geliefd is.

Occupation Review in the spotlight Hij houdt haar opg

The Lion King krijgt er nog een zware kluif aan om zich hiermee te meten. Academy Awards. Rising. Op 21 april raakte bekend dat kandelaar Lumire zou gespeeld worden door Ewan McGregor [14]. Ben je een groot fan van musicals. Wanneer je deze, dan moet je hier even toestemming voor geven, ecologische verbinding Bovendiep (10 ha).

Ik had wat meer moeite met Dan Stevens als Beast. Niet speciaal. Mening van een Filmfreak.

Recent Posts

Hij gaat er ook van uit dat Belle blindelings met hem zal trouwen. Niet een al te bijzondere film dit voor mij. Ik zag ook niet echt een goede chemie tussen Belle en het Beest en dit bleef me opvallen. Niet speciaal. Mike Wauters.

Allereerst de tot rekwisieten veranderde personen uit het kasteel. Stevens, Dan Dan Stevens. Recent Posts. Avengement Naamruimten Artikel Overleg.

Account aanmaken

Popular Posts. Dat men zo dicht mogelijk bij die alom geliefde klassieker wil blijven snap ik volledig en juich ik zelfs toe, maar juist doordat het nog net niet een één-op-één kopie is, valt op dat het allemaal stukken minder mooi is.

Misschien is de overvloed aan musicals in het weekend in mijn jeugd de oorzaak.

Het paleis waar het beest vertoeft ziet er fenomenaal uit. Waarschijnlijk het personage uit de film waar de meeste heisa over ontstond? Van Emma "perfecte Belle" Watson. Mijn mening. In andere projecten Wikimedia Commons. Het voelt te zeer als een poging nog eens te willen teren op oud succes en bevestigt eigenlijk enkel de vooroordelen die ik had bij deze nieuwe modegril van Disney!

Post navigation

Zwolle84 schreef : Blijft vooralsnog veruit de beste van Disneys live actions en is zelfs beter dan de klassieker uit Wiki Contact Algemene voorwaarden en privacybeleid. Wanneer een v

  • Wat viel er dan tegen?
  • Watson is een knappe verschijning, maar was niet bepaald een goede prinses en straalt dit ook onvoldoende uit.
  • Verenigde Staten.
  • Ondanks een beangstigend gevoel van onzekerheid over wat haar te wachten staat raakt ze bevriend met het betoverde personeel in het kasteel.

Niet een al te bijzondere film dit voor mij, luke evans beauty and the beast imdb. Het enige mooie gedeelte is het stuk dat de liefde tussen Belle en het Beest ontluikt, maar dat is een voetnoot. Hooguit is hij iets te lang, gewoon omdat dit prettig sentiment is. Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata.

Ik ga er niet vanuit dat ze lukraak te werk gaan, maar na dit houd ik mijn hart toch een beetje vast voor The Lion King volgend jaar Op 10 april werd bekend dat Ian McKellen de rol van Cogsworth had geaccepteerd [13].

Hier had ik die ervaring helemaal niet.

Beauty and the Beast (2017 film) - Wikipedia

Lefou is dan weer het nichterige, volgzame knechtje die de hele tijd achter Gaston aanloopt en hem voortdurend gelijk geeft tot op het einde de twijfel toeslaat. Verenigde Staten. Allereerst de tot rekwisieten veranderde personen uit het kasteel. Minstens twee liedjes te veel en Emma Watson speelt Emma Watson maar ik heb a een zwak voor Emma Watson en b dit is jeugdsentiment.

Popular Posts. Verder ging in mijn optiek in deze versie de aandacht volledig naar de mooie plaatjes en niet naar het gevoel in tegenstelling tot het origineel. De mooie muziek.

  • Lisandra 20.07.2019 01:27

    Film ziet er prachtig uit alleen mist dus volledig het gevoel van de originele Disney klassieker. Een spetterend spektakel.