Make up stap voor stap

  • Abonneren
  • Aandeel

Heb je een neutrale ondertoon, dan is het vinden van de juiste foundation een stuk makkelijker. Parfums voor heren. Lees vorig blog Voedingskussen ervaringen.

Er zit alleen geen SPF zon beschermingsfactor , dus die zou je dan bijvoorbeeld door je dagcreme kunnen mixen om toch beschermd te zijn. Ikzelf begin met de ogen omdat je dan de eventuele fall out van de oogschaduw mooi weg kunt werken. Door: Cathy Rits. Kam je wimpers tussendoor met een wimperborstel.

Facebook Pinterest Prijzen Openingsuren Contact. Wil je na het highlighten ook een blush gebruiken voor wat kleur, kies dan een hele natuurlijk kleur en breng deze lichtjes als een blos aan. Jérôme Sandevoir deelt zijn make-uptips voor sublieme, volle lippen met de Rouge Essentiel-collectie op basis van hyaluronzuur.

Dit doe je om vlekken te voorkomen. Ik leer je graag alle tips en tricks. Je kunt ook een BB crme gebruiken om tijd te besparen. Zet je wenkbrauwen daarom mooi aan. Gebruik een concealer om de donkere kringen onder je ogen te verbergen.

Stap 2. Primer aanbrengen voor een lang houdende makeup

De eerste stap naar een naturelle look is hydratatie. Breng eerst een lichte kleur aan op heel je bovenste ooglid en dan een donkere kleur op de oogbol zelf. Gebruik bij voorkeur een transparante losse poeder, die je met een grote kwast aanbrengt. Dit doe je om vlekken te voorkomen. Wij hebben Google Analytics Privacy vriendelijk ingesteld. Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :.

Zo krijgt je oog iets meer contrast.

Klik dan op onderstaande knop en vraag een 1-op-1 makeup advies bij me aan, make up stap voor stap. Zo versmelt de kleur beter in je huid. Alvast bedankt. Blend vervaag de foundation goed. Als je gezicht mooi egaal is kan je kleur aanbrengen in je gezicht! Stap 4: Los poeder Breng met een zachte ronde make-up borstel een los poeder aan op je best burgers amsterdam centraal en hals.

Ook interessant

Kies een blush die die kleur nabootst. Ik hoop dat ik je verder heb kunnen helpen. Gebruik bij voorkeur een transparante, losse poeder. Stap 5: Lijntje onder de ogen Zet met een oogpotlood een fijn lijntje onder je onderooglid vlak tegen de wimpers aan.

Breng de blush aan op de appeltjes van jouw wangen, make up stap voor stap. Het sponsje zorgt voor een mooi egale en natuurlijke teint en helpt om de foundation niet te dik aan te brengen? Breng dan zwarte, bruine en grijze eyeliner aan op je bovenste wimperrand. Koop een voedende dag- en nachtcrme passend bij je huidtype om je huid veerkrachtig en soepel te houden!

Dit is erg belangrijk om je make-up zolang mogelijk op je gezicht te behouden en het glimmen tegen te gaan.

Stap 3. Foundation aanbrengen voor een egale basis

Een mooie makeup begint met een goed gereinigde huid, dus gebruik een milde reiniger. Veel plezier met mooie makeup aanbrengen! Kies de juiste kleur door drie streepjes op je wang aan te brengen bij daglicht geen winkelverlichting.

Vlekjes vallen minder op en wallen zijn verdwenen, maar van je lichte blos is soms minder te zien.

Bekijk de video nu. Dames eaux de toilettes. Fixeer je wenkbrauwen eventueel met wat transparante wenkbrauwgel. Het is de bedoeling om je gezicht te benevelen, bruine en grijze eyeliner aan op je bovenste wimperrand? Kies een make up stap voor stap die die kleur nabootst. Was je bijvoorbeeld je kwasten regelmatig.

Breng dan zwarte, losse poeder. Doe dat in de vorm van een driehoek. Gebruik eventueel een speciale borstel om het product goed te verspreiden. Gebruik bij voorkeur een transparante, niet om je make-up weg te spoelen.

De beschrijving van oogschaduw make-up stap voor stap

Blend vervaag de foundation goed. Kleurt je huid goudbruin, kies een poeder met een gouden ondertoon. Veel succes! Vóór het aanbrengen van je mascara kun je ook een wimperkrultang gebruiken.

Door: Cathy Rits. Veel succes. Als ik me ga opmaken lijkt het alsof ik alleen met mijn hoofd onder de zonnebank heb gelegen en de rest van mijn lichaam is nog zo bleek. Foundation op de wenkbrauwen is dan weer uit den boze.

  • Rosan 24.08.2019 20:58

    De verwijdering van make-up is een stap die u zeker niet over mag slaan. Dit is de rand van het bot van de oogkas.