Mijn postnl app werkt niet

  • Abonneren
  • Aandeel

Waarop meneer antwoord je hebt en toch al wat is het probleem nou? Wat ga ik nu weer krijgen? Die wilt dat we onze post beneden bij hem moeten komen ophalen terwijl ik met een baby thuis zit

Schandalig dat je hier ook nog een Keer de hoofdprijs voor betaald Ik denk radar maar eens te gaan mailen dit slaat nergens op. Ik heb NIET gevraagd voor eerder. Een surinaamse jonge man ik kon amper naar beneden ivm dat ik 4 wkn geleden ben geopereerd aan blinde darm. Ongelezen bericht door Lady » 14 dec En die huisgenoot van vader kan geen post zien van zoon die bij moeder binnenkomt, want die post komt bij moeder binnen en niet bij vader. Komt de post maar 1 of 2 keer in de week langs.

Deze wordt pas op maandag bezorgd. Mijn werk.

Ze was zonder track en trace code. De postbode komt gewoon niet regelmatig of optijd langs. Echt slecht dit. Ik kreeg een melding dat het pakket werd geweigerd. Elke keer weer moet ik mijn pakketjes bij de buurman halen wat ik helemaal niks vind.

Veelgestelde vragen

Niet echt netjes om andere mensen lastig te vallen. Vrijdag word het onderzoek afgerond, vrijdag bellen we op.. Hij is hier vaak op aangesproken maar het boeit hem niets.

Ik kan nu namelijk niets. En ik maar wachten op mijn vrije dag en dit is niet de eerste keer dat het fout gaat. Ik vind dit zo slecht!!! Hoe weet ik nu waar misschien mijn pakket is afgeleverd??

Tijd en datum die ze aangeven klopt niet! Schandalig en frustrerend. Dat vind van jullie zijde een hele slechte zaak!!!? En als het bij post NL op deze manier bezorgd word, die raken ze dus kwijt als mijn postnl app werkt niet Daar gaan dagelijks duizende bezittingen mee gemoeid, dat ik niks ontvang dan heb ik een groot probleem.

Beoordeling:

Als volgt, de pakketjes worden "gewoon" over de schutting gegooid of voor de ingang van de schuttingdeur neergezet. Er staat een melding van afgeleverd en ook dat de afzender onbekend is.

Track and Trace is de handige manier om uw pakket online te volgen. Van Hoorn.

Zorg eerst eens voor goede en nette bezorging? Doe er wat aan anders neem ik andere stappen. Deze mevrouw gaf aan dat deze meneer van post nl vaker pakketjes bij haar aflevert. Best schandalig, mijn postnl app werkt niet. Dus mijn zoon kan niet zien welke post er voor hem op het adres van zijn vader komt als hij bij mij is, terwijl die student dat wel zou kunnen zien?

Schermafbeeldingen

Is not nice first you send me time py packet is in my home between 2 and 4 o'clock and then I don't go to work for that and then you change the time again, and after 1 day still I don't have my box and is no one from post nl don't answer good. Het is nu terug naar Australië gestuurd! Al voor de 3de keer op rij is de bezorger die bij ons in de wijk bezorgd.

Echter die mensen waren met vakantie. Maar wel grof betalen voor niks.

Dinsdag zou mijn pakket bezorgd zijn volgens de Track your order, maar niet bij mij bezorgd. Ik heb het ook nog nooit zo slecht meegemaakt met PostNL!!!. Helemaal dieren tekenen in stappen online mee!!!!

Staat al ruim vier weken aangegeven op de post. Wat kost mij dan zo'n gesprek voordat ik al iemand aan de telefoon krijg?. Voor het disfunctioneren! Bellen voor 0, 90 en dan horen dat ze niks voor je kunnen betekenen is geen optie. Ik ben het echt zat? Mist u iets. Juist je raad het al Voor mijn deur  neergelegd!!, mijn postnl app werkt niet.

Track&trace, versturen en meer

Keer op keer krijg ik mijn pakket een dag later terwijl ik thuis zit te wachten. Tot op heden is het nog niet aangekomen. Nou top hoor post nl. Meneer stapt in en roep vervolgens ook nog een kanker zwarte naar me!

Dus weet niet wat jullie aan het doen zijn maar deugen doet het niet. We bellen met media markt, die wijzen naar jullie. Groeten F.

  • Mariëlle 28.07.2019 22:18

    Hoe kan het zo zijn, dat wij drie weken op vakantie zijn, er dus niemand thuis is om de pakketten aan te nemen, maar er wel vervolgens pakketten in onze tuin "gedumpt" worden.