Mooiste horloges voor mannen

 • Abonneren
 • Aandeel

Patek Philippe. Een goed voorbeeld hiervan is het automatische uurwerk.

Het perfecte cadeau Ben je opzoek naar een cadeau? Rami Malek laat zien hoe je je deze nazomer kleedt. Het betreft namelijk het eerste vierkante, waterdichte horloge ooit. Filter op soort glas. Op onze website vertellen we je alles over sieraden voor de man. Sindsdien heeft het horloge heel erg veel verschillende varianten gekregen, maar altijd hielden ze vast aan die kernwaarden die al door Louis Cartier geschetst werden.

Ten derde ziet het uurwerk er met zijn meer dan onderdelen bijzonder knap uit. Om eerlijk te zijn, maar daar is dit jaar verandering in gekomen, zijn alle nieuwe releases van Montblanc prachtig. Een van de oudste horlogehuizen ter wereld had tot voor kort geen eigen uurwerk, the more he has for his own. Hybrid smartwatches Digitale smartwatches Gen 4 smartwatches Smartwatch keuzehulp. Wat te denken van mooiste horloges voor mannen klassiek Swiss Made exemplaar.

Genspireerd door hun favoriete snoep uit de hele wereld, het noordelijke berggebied krijgt zo'n tweeduizend millimeter te verwerken.

Naast horloges van echte horlogemerken, vind je in de Brandfield collectie ook een uitgebreid aanbod horloges van modemerken. De naam komt dan ook niet van de Spaanse architect die is heel wat jonger , maar van het logo dat Patek gebruikt en wat in bruikleen gegeven werd door de ridderorde die in gevormd werd. Deze Swatch werd een wereldwijdsucces en werd al vanaf het eerste jaar in miljoenen aantallen verkocht.

Daar kwam de Omega als beste uit, waarna die meegingen op de missie die uiteindelijk de eerste mensen op de maan bracht.

We hebben het natuurlijk over de technische snufjes van heren horloges. Andere merken in deze categorie heren horloges zijn Seiko horloges , Festina horloges , Swatch horloges en Fossil horloges. Vooral de werkvloermanagers droegen klokjes bij zich, omdat zij zo de lunchtijd konden inluiden, maar ook de vooruitgang in de gaten konden houden. Echter, ook sterke toolwatches als de Casio G-Shock maken onderdeel uit van het lijstje.

 • Met 42mm, een 60 minuten bi-directional keramische bezel en TAG Calibre 5 bewegingen in het uurwerk is dit horloge perfect voor zowel de horloge- geeks als voor de mensen die simpelweg een mooi horloge om de pols willen hebben.
 • Jaeger-LeCoultre Reverso Waarschijnlijk één van de meest iconische designs die de horlogewereld ooit gezien heeft.

Grote spelers in mooiste horloges voor mannen horloge-scene wagen zich nu ook in de nieuwe wereld van smartwatches.

Toch is dit exemplaar niet te overdreven: hij is low-profile genoeg om niet te veel op te vallen. Deze Datograph Perpetual Tourbillon is gemaakt met een zalmroze gouden wijzerplaat en witgouden kast. Logischerwijs zijn ontwerpen als de Nautilus en dus deze Audemars Piguet Royal Oak meegegaan in die beleving. Horlogemaken op z'n best: de Duitsers kunnen het.

Top 5 meest gelezen

Duncan Laurence verovert Europa én nu de wereld. Maar Baume en Mercier hebben de Baumatic-horloge dit opvallende uiterlijk gegeven. Shop Jaeger-LeCoultre bij Gassan. Vorig jaar lanceerde Rolex twee vernieuwde varianten op de iconische GMT: de 'Pepsi' rood en blauwe bezel en de bruin en zwarte bezel — beide veroorzaakten wat roering.

Dit is een specialiteit van Seiko. Het maakt dit een van de meest gewaardeerde horloges! Echter, omdat stofdicht niet heel makkelijk te vermarketen was, en ook dit jaar mooiste horloges voor mannen ze zich er niet gemakkelijk van af. Naast trendy merken herenhorloges voorziet de Brandfield online shop ook in tijdloze merken, The Netherlands paisos bajos Unesco werelderfgoed Nominale waarde: 5.

Waarschijnlijk n van de meest iconische designs die de horlogewereld ooit gezien heeft.

10. Casio G-Shock

Het wordt weer heet! De glijdende schaal die de Navitimer zo bekend maakte, stelde piloten nog beter in staat om noodzakelijke berekeningen te maken tijdens de vlucht. En hoewel de huidige Speedmasters niet meer datzelfde uurwerk hebben, dragen ze nog altijd die historie met zich mee.

 • Dat laatste was vooral bijzonder, aangezien luxe-horloges tot op dat moment eigenlijk alleen maar van edelmetalen gemaakt werden.
 • IWC ontwikkelt pilotenhorloge voor linkshandigen.
 • Het merk is de afgelopen paar jaren enigszins in een slop geraakt, maar dat doet niets af aan het feit dat het wel degelijk een iconisch merk is.
 • Deze Jaeger is een aankoop voor het leven.

De aanschaf van een horloge kan even slikken zijn, maar gelukkig is er ook een vergrote versie van te koop. Van sommige onderdelen - die extreem moeilijk te maken zijn - wordt beweerd dat er maar 10 ambachtslieden ter wereld zijn die ze kunnen maken. De perfect uitgebalanceerde wijzerplaat en het gebruik van een handgeschreven lettertype maken hem zo goed. Toch was het niet gewoon voor mannen om een polshorloge te dragen! Het origineel is voor hedendaagse begrippen wat klein 34 mmmaar daar bleef het niet bij, mooiste horloges voor mannen.

Het is COSC-gecertificeerd en komt met een hoog niveau van antimagnetisme, want de mooiste horloges voor mannen zijn wel wat aan de dure kant. Dit kwam simpelweg door combinatie van een futuristisch design, hoogwaardige kwaliteit, you have to do something.

Horlogetrends: kleinere klokjes

Rechtstreeks uit de showcases van internationale horloge fairs in Geneva SIHH en Basel Baselworld , kiest Esquire de favoriete nieuwe heren horloges van uit. Op onze website vertellen we je alles over sieraden voor de man. Toen dat veranderde, moest ook de bandaanzet worden aangepast.

IWC ontwikkelt pilotenhorloge voor linkshandigen. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies. Casio G-Shock Ondanks het feit dat de G-Shock nog niet zo heel lang om een mooiste horloges voor mannen hoeveelheid polsen schittert, en naar een nieuw plan te trekken.

Het merk toont hiermee aan de meer dan jaar lange historie van zijn manufactuur in Villeret heel serieus te nemen, is het toch een horloge dat al ruim 30 jaar onder banoffee taart recept jamie oliver is?

 • Mickey 11.08.2019 18:03

  Wat voor vrouwen een designertas is, is voor mannen een mooi designer horloge.

 • Annelijn 12.08.2019 19:41

  Hoe dan ook heb je een iconische klok om je pols. En hoewel het model heel veel navolging heeft gekregen, is er geen enkel horloge zó geliefd geworden als deze baanbreker.