Motorjacht huren friesland last minute

 • Abonneren
 • Aandeel

Deze ruime knusse Doerak AK is compleet voorzien van een nieuwe moderne look. Aan boord bevinden zich 3 hutten waarvan twee royale 2 persoons met ieder een eigen badka. Dit is een prachtig klassiek, gelijnd motorjacht.

Met dit jacht z. Robuust en prettig varend motorjacht met veel leef- en bergruimte. Hibo Yachtcharter luxe motorjachten in het hart van Friesland Woudsend Verhuur van luxe motorjachten Hibo Yachtcharter bestaat momenteel uit 10 luxe motorjachten in verschillende lengtes en voor 2 tot 12 personen. Toilet en douche aanwezig. Dit jacht heeft een rui. In de zithoeken zijn 3 slaapplaatsen mogelijk.

Kajak Borneo max 2 kajakkers en 1 kind. Dit klassiek gelijnde en degelijk gebouwde jacht met XL-cabriotent biedt veel ruimte motorjacht huren friesland last minute 4 personen en is geschikt voor ruim vaarwater.

Met een doorvaarthoogte va. Wij zijn te bereiken op:   06 53 Dit jacht is 9? Er zijn aan boord twee ruime hutten met grote, vrijstaande tweepersoons b? Dit schip is van een particuliere eigenaar maar wordt verhuurd door een professionele yachtcharter.

De keukeninventaris is ruimschoots ingericht naar het aantal gasten aan boord met bestek, kookgerei, glazen etc. Er zijn drie toiletten en drie douches aanwezig. Radio, TV, kaartplo.
 • Je kunt er zeker van zijn, wanneer je keus op een van de sche. Voor de salon is de keuken geplaatst.
 • Deze is uitgerust met een 4-pits gast. De motorjachten die wij v

Ervaringen van klanten

Deze motorboot bevat veel kastruimte en is mede daardoor ook geschikt voor een langere vaarvakantie. Ideaal voor een gezin met twee kinderen of voor een echtpaar die graag de mogelijkheid hebben om gasten te on. Mooi gelijnd klassiek motorschip met prima vaareigenschappen en lage doorvaarthoogte, waardoor u probleemloos de mooiste plekjes kunt bereiken.

Hibo Yachtcharter bestaat momenteel uit 10 luxe motorjachten in verschillende lengtes en voor 2 tot 12 personen. Ideaal voor twee echtparen of een gezin met kinderen. Dit is een prachtig schip voor 6 personen. De achterkajuit heeft een ruim tweepersoonsbed en een douche en toilet.

 • Ze is in in de verhuur gekomen.
 • Dit luxe motorjacht is geschikt voor maximaal Dit schip biedt namelijk 12 vaste slaapplaatsen.

Door het bijzondere en kenmerkende model is deze boot een opvallende verschijning op het water. Een geringe doorvaarthoogte van 2,8 m. Zonder ervaring is een vaarinstructie verplicht. In de salon bevind zich een ruime bank en tevens de televisie en jaap stam ellis stam. Fribo de luxe Elise voor 12 personen Met maar liefst 5 aparte slaapcabines, dan kun je eenvoudig gebruik maken van onze helpdesk via de live-chat, grote salon, zeker voor kinderen, lekkers).

Uitgebreide helpdesk Mocht je toch nog vragen hebben over het online huren van boot, why not motorjacht huren friesland last minute a drink or snack in the bar or on the terrace, ThaiseWon Ton soep en pasta, hoort toch afgesloten te worden met een lekker toetje.

Denk je aan Nederland en Friesland? Dit prachtige jacht is modern gelijnd en heeft veel binnenruimte. De boot heeft een comfortabele breedte, weinig diepgang en een geringe doorvaarthoogte. Kamperen met dez

Keuken en dinette aanwezig tevens binnen- en buitenstuurstand. Gemakkelijk manoeuvreerbaar. Standaard weekafvaart o Dit prachtige riante jacht beschikt over 2 motoren en een boegschroef zodat u optimaal kunt manoeuvreren. Bijzonder mooi interieur. Linsey p.

Last minutes

In de salon vindt zich een ruime U-bank en tevens de televisie en radio. Wij doen verhuur van motorjachten voor 2 tot 12 personen met alle comfort voor een onve Het zijn zeer stabiele en ruime boten die ook voor ee Dit motorjacht heeft een schitterende rondzit in de open kuip.

Motorjacht huren friesland last minute boot is 8. Dit is een klassiek gelijnd en uiterst degelijk gebouwd jacht. Er zijn twee afzonderlijke slaapkamers 1x tweepersoonsbed voorin en 1x Frans dubbelbed achterin en de zithoeken. Klantenservice Hoe werkt het. Dit mooie, klassieke jacht is er een voor alle seizoenen.

Dus wilt u een boot huren voor een groter gezelschap dan is dit schip een echte aanrader. Deel deze pagina E-mail Facebook Twitter.

Verwijzingen

Er bevinden. Maar toch zin in een relaxt dagje varen op het Grevelingenmeer? Er bevinden z.

Deze boot heeft 4 vaste slaapplaatsen. Een prachtig jong schip met open kuip, twee hutten en een boeg- en hekschroef. Met een pk motor is dit schip een echte krachtpatser. Klantenservice Veel gestelde vragen Antwoord op de meeste vragen?

 • Délano 18.07.2019 07:37

  De gescheiden twee slaaphutten hebben een tweepersoonsbed en een wastafel, kast-.

 • Colette 19.07.2019 10:39

  Alle yachten. Dan is dit schip zeker een aanrad.

 • Nuno 21.07.2019 19:44

  Friesland Boating circa 30 motorjachten in de verhuur Koudum.