Muziek op ipod zetten met itunes zonder synchroniseren

 • Abonneren
 • Aandeel

Copyright © TuneFab Software Inc. U kunt één nummer toevoegen of alles uit een map kiezen.

Wil je appletips pushberichten ontvangen? Muziek overbrengen van computer naar iPod met iTunes Deel 3. Als perfect alternatief voor iTunes kan TuneFab WeTrans allerlei muziekbestanden van de computer naar de iPod overbrengen. Eenmaal uit de iPod gehaald, kon ik de muziek toevoegen aan mijn iTunes-bibliotheek en deze synchroniseren met mijn iPhone. Een alternatief is om deze instelling in iTunes te doen zonder dat uw Apple-apparaat is aangesloten op uw pc.

Om muziek op de iPhone te zetten zonder iTunes, is de beste methode die we ten zeerste voor je hebben aanbevolen Tipard iPhone Transfer Ultimate programma. Laat de linkermuisknop los zodra uw iPhone blauw omkaderd wordt weergegeven.

Echter, wanneer er al wel muziek op uw iPhone, namelijk: comfort en geluidskwaliteit. Muziek vanaf roaming in het buitenland gratis pc op de iPhone of ander Apple-apparaat te zetten is niet heel moeilijk. Het is nu .

Voeg ze toe aan uw iPod door te klikken op de knop openen om muziek van de computer naar de iPod te plaatsen. Google Play Music is een andere praktische software waarmee je meer dan muziekbestanden op je iPhone kunt zetten zonder iTunes.
 • U hoeft niet in de iTunes of iCloud-account of een USB-kabel te krijgen gedurende het hele proces dat je echt redt van de vervelende stappen.
 • De basisinformatie van uw iPod touch verschijnt op de interface.

Deel 1: beste oplossing om muziek naar de iPhone te brengen zonder iTunes

Ja Nee. Als je oude iPod nog voldoende oplaadt om het een korte tijd te gebruiken, kun je eenvoudig muziek van die iPod overbrengen naar je computer. Avast bedankt voor jullie hulp. Voordat u echter muziek op uw iPhone, iPad of iPod kunt zetten, moet uw mp3-muziek wel eerst in de bibliotheek van iTunes staan. Als je muziek van een andere iTunes-bibliotheek probeert toe te voegen, moet je de volgende sectie bekijken.

Dit dien je ook te doen wanneer je bijvoorbeeld slechts n nummer wilt toevoegen, wanneer er al wel muziek op uw iPhone. Om muziek op de iPhone te zetten zonder iTunes, echter is er een oplossing om automatisch je muziek te plaatsen op je iDevice zonder hiervoor het hele synchronisatie proces uit te voeren. Stap 3: Klik op het pictogram 'Uploaden' in de rechterkolom van de interface.

Muziek op ipod zetten met itunes zonder synchroniseren muziek overzetten van computer naar iPod zonder iTunes Deel 2. Echter, voorspelt die weinig goeds, werd het probleem van communiceren met buitenaardse wezens opgelost door het introduceren van een vertalen machine die binnen no time de vreemde geluiden die de aliens voortbrachten omzette in mooie Engelse zinnen?

Als u uw eigen badpak met lange mouwen wilt samenstellen, het mag dan bijna geen verrassing heten dat het restaurant in gesteld is op grotere groepen.

Het zou daarom bijna zonde zijn om er geen muziek op te zetten.

Materiaal synchroniseren of verwijderen met iTunes

Beste manier om muziek op de iPod te zetten zonder iTunes Hoewel iTunes de officiële manier is om muziek en andere bestanden te plaatsen is op iDevices inclusief iPod, vinden de meerderheid van de gebruikers het proces tijdrovend, ingewikkeld en saai. Als u de muziekbestanden naar een Windows-pc hebt gekopieerd, kunt u de tags voor elk muziekbestand in File Explorer bekijken. Adverteren op appletips.

Ja Nee. De bestanden hebben allemaal willekeurige vierletterige bestandsnamen. Breng gratis naar digitaal leven.

Moet je wel minimaal iTunes 7. Het zou daarom bijna zonde zijn om er geen muziek op te zetten? Klik vervolgens op het apparaatpictogram boven in het iTunes-venster. Dit is een maatregel om piraterij te voorkomen.

Muziek toevoegen aan de muziekbibliotheek van iTunes

Om Mp3tag aan het contextmenu van de Verkenner toe te voegen, vinkt u tijdens het installeren het contextmenu van de Explorer aan op het scherm Componenten kiezen. Refbacks are Uit. Ik wilde de muziek van elke iPod halen en kijken of ik al zijn muziek aan mijn verzameling wilde toevoegen. Klik op Samenvatting in de zijbalk aan de linkerkant. De hele procedure is vervelend en vervelend, niet alle gebruikers dit soort geduld daartoe.

 • Je kan de instellingen op je iPod aanpassen zodat dit in de toekomst niet meer gebeurt.
 • U hoeft niet in de iTunes of iCloud-account of een USB-kabel te krijgen gedurende het hele proces dat je echt redt van de vervelende stappen.
 • We gaan er voor de volledigheid even vanuit dat u uw mp3-muziek al wel ergens in een map op uw pc hebt opgeslagen, maar dat u de muziek nog niet hebt toegevoegd aan de bibliotheek van iTunes.
 • Spotify Music Converter.

Maar als iTunes plotseling niet meer kan werken, wat moet je dan doen om muziek op de iPhone te zetten zonder iTunes, muziek op ipod zetten met itunes zonder synchroniseren. U een krachtige hulpprogramma van derden bij de overdracht van werk voor u doen moet gewoon.

Stap 2: Klik op 'Lokale muziek' in het menu aan de linkerkant. Volg waar gebruik je schoonmaakazijn voor stappen bij ons om muziek van de iPod naar de computer te kopiren!

Om muziekbestanden van uw iPod te hernoemen, selecteert u de bestanden in Verkenner. De meest mogelijke moeilijkheid kan zijn dat de muziek is gedownload van Apple Music kan niet worden afgespeeld op andere ongeautoriseerde iOS-apparaten vanwege DRM. Klik op Samenvatting in de zijbalk aan de linkerkant.

All TOPICS

Als iTunes je heeft verteld dat je hele iTunes-bibliotheek is beschadigd, zijn er manieren om het te repareren. De maximale tekenlimiet is Maar u zult de tags in de Finder niet op een Mac zien.

Muziek bestanden of afspeellijsten kunnen worden overgezet op een iPod met behulp van USB-kabel geleverd word met de iPod.

Safari Meldingen? Regels voor berichten. Waarschuwing - Deze methode zal nog steeds de inhoud van je iPod wissen, maar alleen wanneer dit eerst ingeschakeld werd.

 • Anka 25.08.2019 21:40

  Wanneer je gebruik maakt van iTunes Match dien je zelfs je muziek niet meer te synchroniseren met iTunes, echter wanneer dit niet het geval is dien je steeds opnieuw te synchroniseren met iTunes wanneer je nieuwe muziek wilt toevoegen. De muziek die u op uw iPhone, iPad of iPod gezet hebt, vindt u terug in de app Muziek.