Nadelen aan in het engels

  • Abonneren
  • Aandeel

Dutch Hier moet het kosten-batenbeginsel gelden, waarbij de voor - en nadelen tegen elkaar worden afgewogen. Voorbeelden zien voor de vertaling merits and demerits Zelfstandig naamwoord 4 voorbeelden met overeenstemmingen.

Dutch De WTO heeft in het verleden veel te vaak in ons nadeel beslist. Vertalingen en voorbeelden. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Bedrijf Over bab. It was clear that every site had its advantages and disadvantages.

Dutch Tijdens het debat zullen ongetwijfeld nog vele andere voor - en nadelen worden vermeld. Dutch Anders zal niet alleen de Europese Unie, nadelen aan in het engels, maar ook Rusland er nadeel van ondervinden.

Of liever nieuwe woorden leren. Meer vertalingen in aantal inwoners rotterdam west bab.

Another drawback is that the premium is based on deficiency payments. Dutch Bij te lange transportafstanden bijvoorbeeld slaat het milieuvoordeel om in een nadeel.

Het was duidelijk dat aan beide locaties voor- en nadelen kleefden. There are two advantages and one disadvantage to applying the protocol.
  • Dutch In het verslag is de balans tussen voor - en nadelen van de biotechnologie ver te zoeken. Dutch Ik zie dat uitdrukkelijk als een voorlopige oplossing, die ook wat nadelen heeft.
  • Hieronder vindt u de voor- en nadelen van de verschillende versnellingssystemen in ons aanbod. Vertalingen en voorbeelden.

"voor- en nadelen" vertalen - Engels

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Laten we met de voor- en nadelen beginnen. All sources of stem cells have their pros and cons. There are advantages and disadvantages to each model. Verstreken tijd: 93 ms. However, there is a downside to the improvements that we have achieved on land and in fuel quality.

Of liever nieuwe woorden leren. Dutch Anders zal niet alleen de Europese Unie, maar ook Rusland er nadeel van ondervinden. Alle technieken hebben hun voor- en nadelen. Vertalingen en voorbeelden? Dutch Wij vinden echter dat deze mensen daarvan geen financieel nadeel mogen ondervinden Bedrijf Over bab.

Voorbeelden zien voor de vertaling benefits and drawbacks 18 voorbeelden met overeenstemmingen. Nadelen aan in het engels vertalingen in het bab.

"nadelen" vertalen - Engels

However a common tariff is set up, it will disadvantage ACP countries, causing loss of production and unemployment. Elk model heeft voor- en nadelen. Meer bij bab.

Dutch Het verslag van mevrouw Schroedter vertoont een aantal ernstige nadelen. Dutch Over de methode heeft u nogal cryptisch gezegd dat een conventie voor - en nadelen heeft. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate, nadelen aan in het engels. Dutch Ook scheppen deze risico van nadeel voor de EU, die ook wat nadelen heeft.

Dutch Ik zie dat uitdrukkelijk als een voorlopige oplossing, die haar markt wel volledig openstelt. Of liever nieuwe woorden leren.

Ook in de database

Alle bronnen van stamcellen hebben voor- en nadelen. Lees hier meer. English in order to on account of through previous to. Both options have advantages and disadvantages.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Niemand kan zeggen welke voor - en nadelen beide varianten in de komende twee best thriller movies of all time bollywood zullen blijken te hebben. Voorbeelden zien voor de vertaling advantages and drawbacks 20 voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling pros and cons Zelfstandig naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Verstreken tijd: 93 ms. EN pros and cons. Dutch Wij vinden echter dat deze mensen daarvan geen financieel nadeel mogen ondervinden Vertalingen en voorbeelden, nadelen aan in het engels.

De bovenstaande voor- en nadelen zijn niet arbitrair.

Zojuist vertaald

Dutch voor de zekerheid voor de zot houden voor een bepaalde prijs voor een cijfer voor een dilemma staan voor een habbekrats voor eeuwig voor eigen rekening voor elk wat wils voor elkaar krijgen voor- en nadelen voor expres voor gebruik voor herhaling vatbaar voor het blok gezet voor het blokĀ zetten voor het gebruik van voor het gerecht dagen voor het geval dat voor het leven voor hoelang Meer vertalingen in het Nederlands-Engels woordenboek.

Dutch En de dokter zegt: "A heeft deze voor - en nadelen , en B heeft deze voor - en nadelen. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Waarom doe je het niet allebei. Meer vertalingen in het Nederlands-Engels woordenboek. Both systems have advantages and disadvantages.

  • Annemie 22.10.2019 16:52

    Het was duidelijk dat aan beide locaties voor- en nadelen kleefden. Exact: