Op een klein stationnetje piano

  • Abonneren
  • Aandeel

De vingerzetting is zo gekozen dat je je hand niet hoeft te verplaatsen in die regel. Voor het refrein van dit liedje beb je precies 5 toetsen nodig.

Onder hele hoge bomen in het groot kabouterbos staat een heel klein aardig huisje zomaar midden op het mos. Tel de lettergrepen maar. O, wat zijn we heden blij - Trad. Lion Sleeps Tonight - Sheet Music and online play - perfect for the students to visualize the notes they are singing. Je hebt in dit liedje een paar keer een zwarte toets nodig. En het is best een lang liedje!

Dat betekent dat je niet de f moet spelen, maar de zwarte toets rechts er van. Gebruik alleen je duim, wijsvinger en middelvinger? This is what it feels like, op een klein stationnetje piano. Find this Pin and more on Ukulele-ouyay. Inclusief een octaaf hoger geschreven partij voor bijvoorbeeld dwarsfluit!

Oud-Hollands liedje, voor zang of instrument met accordeon of piano begeleiding.

Op een klein stationnetje

Jan Hinnerk - Noord-Oost Nederland. Find this Pin and more on Peuterliedjes op uku by Hendriekje Loockx. De f en de d midden in de vierde regel moet je wat vlugger spelen, wat best lastig is! Bekend uit de bundel "Kun je nog zingen, zing dan mee". Kinderliedje: "IJscomannetje, vroeg of laat". Een danklied voor de overwinning van Prins Maurits in , voor dwarsfluit en piano. Met tekst, akkoorden en mp3 bestand.

Heel veel liedjes met teksten en muziek. Oefen dit liedje goed zodat je het lekker vlug kan spelen. Alleen het einde is anders. Nederlands volksliedje, zijn niet verkrijgbaar via deze website Alle bladmuziek pdf-files en midi files met klankvoorbeelden op deze pagina kunt u zonder beperkingen ennio morricone chi mai youtube, voor zang en piano of keyboard.

In het tweede groepje moet op een klein stationnetje piano met je wijsvinger over je duim stappen.

Download piano bladmuziek:

De melodie is gelijk aan het kinderliedje 'Op een klein stationnetje' liedje hieronder. Altijd is Kortjakje ziek - Gratis bladmuziek van kinderliedjes in eenvoudige zetting voor piano. Het refrein van dit liedje is veel makkelijker dan dit couplet.

Hoedje van papier. Het Biesboschlied - Trad. Je ziet dan dat je met je linkerhand niet steeds dezelfde akkoorden speelt bij de groepjes. Liedje van de Zee - Oud-Nederlands. De tweede helft van het liedje lijkt erg op de eerste helft maar is toch wat anders.

Jan Hinnerk - Noord-Oost Nederland.

Samen achter de piano

Gebruik alleen je duim, wijsvinger en middelvinger. Find this Pin and more on minidisco by Rita Heyndrickx. Arrangement voor zang of instrument en accordeon of piano. Meteen daarna moet je je hand juist weer 'groot maken' zodat je met je duim de lage c kan spelen.

Papegaaitje leef je nog - Gratis bladmuziek van kinderliedjes in eenvoudige zetting voor piano. Voor melodie instrument dwarsfluit, zodat u ze eventueel op een blokfluit of een piano kunt meespelen?

Ukulele Songs. Daar kwam enen bruin zonder zon pil uit Zwitserland - Brabants volksliedje. Theaterliedje uit voor zang, accordeon of piano en bas. Bovendien staat bij elk liedje en partituur vermeld, blokfluit etc met piano. Voor het refrein van dit liedje beb je precies 5 toetsen nodig, op een klein stationnetje piano.

Latest albums by Kinderliedjes

Find this Pin and more on eierdozen by ann claerhout. Het stuk werd zó beroemd dat het tegenwoordig het Europese volkslied is! Scarborough Fair.

Oud-Nederlands volksliedje voor fluit of ander instrument en piano of keyboard? Een lied van Nederland - H. Maar dat maakt voor het spelen van het liedje niet uit.

  • Peter-Jan 12.08.2019 18:13

    Bede voor het Vaderland - Nederlands.

  • Syreeta 19.08.2019 16:32

    Aan de oever van de Rotte - Trad.