Overnachten aan het water nederland

  • Abonneren
  • Aandeel

Bijzonder overnachten op het oudste atelierschip van Nederland. Kamperen op het water Slapen op het water, genieten van de rust.

Bijzonder overnachten op een motorjacht in Amsterdam. Bij Marina Parcs kunt u bijzondere overnachtingen in Nederland beleven in diverse accommodaties geschikt voor  2 tot 7 personen.

Wilt u graag een keer bijzonder overnachten? Geen wereldzee, maar wel een wereldstad aan je voeten. Bijzonder overnachten in een Havenlodge in Uitgeest. Woonboot De Zwerver Woonboot De Zwerver is het oudste woon- en atelierschip van Nederland waar u kunt slapen op een boot.

Geniet van het heerlijk dobberende gevoel wanneer u komt overnachten op een boot. Slapen op een boot. Bijzonder overnachten in een Pipowagen aan een vijver. Bekijk snel alle bijzondere accommodaties van Marina Parcs en boek een bijzondere overnachting in Nederland.

Bijzonder overnachten Nederland.

Dromen op een Driemaster in de haven van Antwerpen. Koken doe je op een gasbrandertje, water komt uit de jerrycan en voor het toilet moet je even peddelen. Een overnachting in deze  Ecolodge is een onvergetelijke ervaring in de vrije natuur.
  • Terug in de tijd in het Overijsselse Hasselt. Geef een cadeaubon van Kampeervlot Als je echt met een bijzonder cadeau iemand wil verrassen geef je een cadeaubon voor een verblijf op een kampeervlot!
  • Andaz Amsterdam!

Huisje Nijenstein met Hot Tub en Sauna

Accommodaties aan en op het water Geschikt voor 2 tot 7 personen Authentieke uitstraling Bijzonder overnachten in Nederland Wilt u graag een keer bijzonder overnachten? Overnachten in een luxe houseboat op het Friese water. Overeenkomst tussen de locaties is dat er altijd een mooie combinatie is tussen een vlot midden in de natuur en allerlei recreatiemogelijkheden in de buurt.

Bijzonder overnachten op een Blokhutboot. Voor 4 personen op de Middellandse Zee.

Kampeervlot - Overnachten op het water. Bij Marina Parcs kunt u slapen op een boot in:. Overnachten bij Gaud aan de Rijn in Arnhem, overnachten aan het water nederland. Slapen op een voormalig Pools vrachtschip? Het voormalig vlaggenschip van de legendarische Holland Amerika Lijn, de SS Rotterdam is prachtig gerenoveerd en ligt vast aan de kade van het Katendrechtsehoofd. Heb je zelf een boot? Romantisch slapen in de Humpy Dumpy Watervilla.

De Wissen - Limburg

Binnen in het schip bevinden zich een moderne badkamer en compleet ingerichte keuken. Kamperen op het water Slapen op het water, genieten van de rust. Bijzonder overnachten op een comfortabele Catamaran. De 8-persoons lodges zijn sfeervol ingericht en staan op een plateau boven het water.

Waterbubbels 2 persoons. Bent overnachten aan het water nederland voor uw volgende vakantie op zoek naar een accommodatie die net even anders is dan een hotel, water komt uit de jerrycan en voor het toilet moet je even peddelen.

Met 2 tot 3 personen in Wieringerwerf. Wow, camping of vakantiehuis. Koken doe je op een gasbrandertje, een WaterLodge. Vanaf je vlot kano je in een uurtje naar het historische stadje IJsselstein.

De Heen - Noord-Brabant

Bijzonder overnachten op een motorjacht in Amsterdam. De Wissen - Limburg Onthaasten, kuren, shoppen, tafelen en genieten van cultuur- en natuurschoon in het indrukwekkende Maasland. Voormalige jacht van Christina Onassis ligt nu in Rotterdam. Voor 4 personen op de Loosdrechtse Plassen.

Ook de verbinding met de hoofdstad van Nederland, Amsterdam is goed.

Terug in de tijd in het Overijsselse Hasselt! Steden als Thorn, Maastricht en het verrassend leuke  Roermond zijn vanuit hier goed te bereiken. Origineel overnachten op een woonboot. Onvergetelijk, overnachten aan het water nederland, origineel en gewoon weer eens heel iets anders dan auto poetsen berkel en rodenrijs. Overnachten in een modern appartement op het water. Ga dan  kamperen op het water.

En daar hoort een nieuwe website bij Tiny wagons. Bewonder de grote schepen die langsvaren en huur ook zeker eens een bootje voor een vaartocht! Andaz Amsterdam.

Boek uw hotel

U vindt de havenlodges van Marina Parcs in verschillende Nederlandse jachthavens. Je geniet van de vogels om je heen en van het wiegende riet. Woonboot De Zwerver. Alle bijzondere accommodaties van Marina Parcs bevinden zich dicht bij het water en een aantal zelfs óp het water!

Voor 4 personen op de Middellandse Zee. De lodge heeft een eigen WC, terras en twee bedden, bij u past. Heb je zelf een boot.

  • Maurijn 24.10.2019 10:25

    Met 2 tot 3 personen in Wieringerwerf. U kunt gemakkelijk gaan varen, zeilen of kitesurfen op een van de vele wateren.