Photinia red robin haag snoeien

 • Abonneren
 • Aandeel

Hoi, ik heb 1 op stam. Voor hele hoge hagen kies je beter voor bijvoorbeeld een snelgroeiende coniferen haag of laurierhaag.

Andere klanten kochten ook Rimpelroos Rosa rugosa 'Rubra' v. Snelle en correcte levering. Het blad is namelijk kwetsbaar wanneer het zeer streng gaat vriezen Wanneer de planten op rust zijn herfst en winter is de periode ideaal om. Marja schreef:. Het zou kunnen zijn dat de bomen te veel wind vangen, daar kunnen ze slecht tegen. Mocht de plant binnen deze periode geen leven meer vertonen, zeg het ons.

Beschrijving maximaal 4 meter, maar photinia red robin haag snoeien 2 tot 3 meter. Heb boompjes nu 2 jaar, heb ze nog niet eerder gesnoeid, tellen deze gokkers de kaarten die uit het spel zijn. n kreeg ieder jaar bloemen maar werd steeds kaler.

Nu ziet hij er al weer redelijk uit! Deze website gebruikt technieken die door Internet Explorer niet worden ondersteund.

Bij de Red Robin is het overigens gewoon dat er in het voorjaar veel blad afvalt, wat weer vervangen wordt door fris nieuw blad. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij.

Hieronder vindt u een tabel met de bezorgkosten. Bemesting Geen mest. Ik heb zelf nooit gemerkt dat wespen interesse hadden in onze Glansmispel, dus ik denk dat jullie deze zeker kunnen aanschaffen en er lekker naast kunnen zitten. Snoeien met een heggenschaar levert een mooi strak en dicht resultaat.

Bij snoeien tot in het dode hout zal de boom niet meer gaan uitlopen.

Photinia fraseri Red Robin bemesten. De Latijnse naam van de glansmispel is Photiniadat helder of lichtgevend betekent in het Grieks. Ca cm Ik wil dat hij in de hoogte groeit. Als u in de linkerkolom met de schuifregelaar de hoogte instelt, photinia red robin haag snoeien, krijgt u meer hoogstambomen te zien.

De wortelkluit moet voldoende vochtig blijven de eerste tijd, hoeveel water daarvoor nodig is hangt ook af van de grootte van de plant.

Inspiratie

Als de Glansmispel niet wordt gesnoeid zal hij in mei-juni bloeien met witte schermbloemen. Ik ben bang dat hij dan gaat rotten. Loslatende bast is meestal door vorstschade.

There are no products selected for comparison.

Deze hebben bijna al hun bladeren verloren terwijl ik elke dag gesproeid heb. Onze drie boompjes bolvormig staan vrij in de voortuin op het oosten. Vinden in de bovenbeschreven haagplanten zoals ligustrum, Photinia, zoals wat je doet als je valt en dergelijke, photinia red robin haag snoeien. Posted on Photinia fraseri Red Robin 0 Hoogte - cm Kleur. Hoe snoei ik deze nu het beste? Edith Poiesz schreef:.

Seemedsign.live

Dat klinkt als schimmel. Ik heb hem al een jaartje of 12 en ken de kleuringen door het jaar heen. Alle takken eraf of is dat geen goed idee? Wanneer kan ik de glansmispel snoeien? Evelyne schreef:.

Vraag het gerust aan de chauffeur, wij werken met chauffeurs met groene vingers. Mocht de plant binnen deze periode geen leven meer vertonen, zeg het ons. Garantie Directplant geeft op elke bestelde tuinplant, boom en struik groeigarantie, photinia red robin haag snoeien. Deze ziekte wordt veroorzaakt door een schimmel.

Snoeien mag rigoureus als het nodig is, zelfs tot op het oude hout! Copyright Sanoma Media Netherlands B. Snoei dan alleen de uiteinden van de Glansmispel.

Glansmispel Red Robin haag

Op advies heb ik afgelopen zomer de boom nogmaals gesnoeid. Kies een Optie De vraag is nu , mag ik deze composteren? Groots aanbod, flexibele levering en aantrekkelijke prijzen!

Wel raar dat ze compleet kaal geworden zijn. Uw planten worden pas bij diverse gespecialiseerde kwekers verzameld, nadat uw bestelling is geplaatst! De totale hoogte inclusief bol is circa cm.

 • Frank 12.08.2019 03:28

  Ook heeft hij harde puntjes aan de uiteinden van de takken. Marja schreef:.

 • Özgül 13.08.2019 03:57

  Hoe kan ik mijn glansmispel onderhouden? Bij zeer strenge vorst wil de struik nog wel eens invriezen, maar loopt op het niet bevroren hout weer uit.

 • Nemanja 12.08.2019 16:34

  Ik heb zelf geen idee waarom hij dat niet meer doet. Verzorging Geen speciale verzorging nodig.